Cosmin Pojoranu

Am scris de când mă știu. Am scris de plictiseală, am scris degeaba, am scris și cu folos. Am scris ca să mă înțeleg pe mine și să mă-nțeleg cu alții.

Înainte de master-ul în sisteme cognitive și medii interactive am absolvit Facultatea de Științe Politice.

Încerc să le leg pe toate, căci am practicat în destule domenii: am trecut prin proză, jurnalism, PR și copywriting ca în prezent să mă fac ONG-ist, că-s prea mulți creativi care se irosesc în agenții.

Mi-am diversificat trusa cu instrumente, știu câte puțin din toate cele legate de comunicare. Îmi plac mizele mari, îmi place să ajut cauzele în care cred să adune cât mai mulți adepți. .

De mai bine de doi ani îmi dedic mare parte din timp Asociației din care fac parte - Funky Citizens. Alte organizații de al căror nume mă simt legat sunt Oricum, Feeder și Uniți Salvăm

Editoriale (2)

Bătaia nu e ruptă din rai: nota 4 pentru secția 10 de Poliție

Bătaia nu e ruptă din rai: nota 4 pentru secția 10 de Poliție

10 Decembrie 2014|0 comentarii

Nu mai pot sta pe net citind despre evenimentele dezgustător de violente în care a fost implicată Poliția în ultimul an. Îmi vine să ridic și...

Ce poate să facă un cetățean înainte să se simtă neputincios în propria democrație

Ce poate să facă un cetățean înainte să se simtă neputincios în propria democrație

28 Octombrie 2014|0 comentarii

Prea des cădem pradă apatiei civice și refuzăm să vedem că suntem mai putincioși decât ne imaginăm. Prea des ne vin în mine argumente negative decât pozitive. Excelăm la justificări...

CE ESTE PUBLIC IQ?

Public IQ este o platforma de dezbateri libera, deschisa tuturor autorilor, persoane si organizatii, care vor sa isi faca auzita vocea in spatiul public.

Public IQ este deschis expertilor, militantilor, oamenilor care se conduc in viata dupa o ideologie complexa sau sunt interesati sa li se inregistreze opinia in privinta unei chestiuni specifice.

Metropotam si Public IQ cred ca vocile societatii civile sunt prea putin reprezentate in discursul public dominat din pacate de zumzetul intereselor speciale care lasa interesul public in plan secund sau il uita cu totul.

Autorilor Public IQ le cerem putin: onestitate, coerenta si preocupare pentru mai-binele comunitatii indiferent de natura ei.

Daca crezi ca poti contribui la o dezbatere curata si folositoare, scrie-ne la editor@publiciq.ro.


  • REACTIE RAPIDA
  • COMUNITATI
  • OPINIE
  • CUNOASTERE
  • ACTIUNE