Oana Preda

Oana Preda lucreaza in sectorul neguvernamental din 1996: a inceput la Asociatia Pro Democratia, unde a capatat foarte multa experienta si a inteles mai bine ce inseamna democratia; apoi a lucrat la Institutul National Democrat in cadrul programului de asistenta pentru organizatii neguvernamentale.

In 2006, Oana Preda a fost unul dintre fondatorii Centrului de Resurse pentru participare publica – acum una dintre cele mai active organizatii neguvernamentale din Romania. La CeRe, Oana ocupa functia de director. Pe langa activitatea de birou, Oana este un activist civic prezent in multe cauze relevante pentru societatea romaneasca.

Editoriale (1)

De ce se mobilizează oamenii?

03 Noiembrie 2014|0 comentarii

Titlul inițial pe care îl aveam în minte pentru acest articol era “Cum mobilizează CeRe* cetățenii”. Am schimbat atât titlul, cât și abordarea pentru că mi-am dat seama că am...

CE ESTE PUBLIC IQ?

Public IQ este o platforma de dezbateri libera, deschisa tuturor autorilor, persoane si organizatii, care vor sa isi faca auzita vocea in spatiul public.

Public IQ este deschis expertilor, militantilor, oamenilor care se conduc in viata dupa o ideologie complexa sau sunt interesati sa li se inregistreze opinia in privinta unei chestiuni specifice.

Metropotam si Public IQ cred ca vocile societatii civile sunt prea putin reprezentate in discursul public dominat din pacate de zumzetul intereselor speciale care lasa interesul public in plan secund sau il uita cu totul.

Autorilor Public IQ le cerem putin: onestitate, coerenta si preocupare pentru mai-binele comunitatii indiferent de natura ei.

Daca crezi ca poti contribui la o dezbatere curata si folositoare, scrie-ne la editor@publiciq.ro.


  • REACTIE RAPIDA
  • COMUNITATI
  • OPINIE
  • CUNOASTERE
  • ACTIUNE