Corneliu Cazacu

Numele meu este Corneliu Cazacu si eu sunt un fotograf profesionist part-time stabilit in Munchen, Germania. Fac fotografie de concert si natura / Arhitectura / reportaj. Am inceput sa fotografiez in urma cu aproximativ 15 ani, iar unele dintre fotografiile mele pot fi gasite in colectii particulare din SUA, Germania, Franta, Danemarca si Romania.

Membru al agentiei Presscom in Munchen, Germania.

Expozitii:

1996-1997: Plougmann & Vingtoft Headquarters, Copenhagen

1998-2010: Collective yearly exhibition in the European Patent Office.

 

Editoriale (1)

Coreea de Nord – Un exercitiu de masochism

Coreea de Nord – Un exercitiu de masochism

18 August 2015|0 comentarii

Am vrut de mult să vizitez Coreea de Nord pentru a regasi o frantura de o lume pierdută, o lume pe care o vedeam inrudita cu cea pe care am...

CE ESTE PUBLIC IQ?

Public IQ este o platforma de dezbateri libera, deschisa tuturor autorilor, persoane si organizatii, care vor sa isi faca auzita vocea in spatiul public.

Public IQ este deschis expertilor, militantilor, oamenilor care se conduc in viata dupa o ideologie complexa sau sunt interesati sa li se inregistreze opinia in privinta unei chestiuni specifice.

Metropotam si Public IQ cred ca vocile societatii civile sunt prea putin reprezentate in discursul public dominat din pacate de zumzetul intereselor speciale care lasa interesul public in plan secund sau il uita cu totul.

Autorilor Public IQ le cerem putin: onestitate, coerenta si preocupare pentru mai-binele comunitatii indiferent de natura ei.

Daca crezi ca poti contribui la o dezbatere curata si folositoare, scrie-ne la editor@publiciq.ro.


  • REACTIE RAPIDA
  • COMUNITATI
  • OPINIE
  • CUNOASTERE
  • ACTIUNE