Anca Gherasim

Sunt un cetatean iubitor de Normalitate, inteleasa nu totdeauna ca fiind Comunul ultimilor 25 de ani.

M-am implicat in campania Strang Dupa Catel din dorinta de a schimba comportamentul stapanilor care nu strang excrementele propriilor caini.

Credinta mea este ca la baza acestui act antisocial, deranjant din punct de vedere estetic si igienic, sta o problema acuta a multor membri ai societatii romanesti: fuga de Responsabilitate.

Editoriale (1)

Urasc sa am KKT pe talpa

Urasc sa am KKT pe talpa

24 Martie 2015|2 comentarii

Urăsc să am excremente pe talpă, urăsc să alunec pe ceva moale şi să miroasă în jurul meu a fecale proaspăt livrate. Faza iniţială . Am crescut alături de...

CE ESTE PUBLIC IQ?

Public IQ este o platforma de dezbateri libera, deschisa tuturor autorilor, persoane si organizatii, care vor sa isi faca auzita vocea in spatiul public.

Public IQ este deschis expertilor, militantilor, oamenilor care se conduc in viata dupa o ideologie complexa sau sunt interesati sa li se inregistreze opinia in privinta unei chestiuni specifice.

Metropotam si Public IQ cred ca vocile societatii civile sunt prea putin reprezentate in discursul public dominat din pacate de zumzetul intereselor speciale care lasa interesul public in plan secund sau il uita cu totul.

Autorilor Public IQ le cerem putin: onestitate, coerenta si preocupare pentru mai-binele comunitatii indiferent de natura ei.

Daca crezi ca poti contribui la o dezbatere curata si folositoare, scrie-ne la editor@publiciq.ro.


  • REACTIE RAPIDA
  • COMUNITATI
  • OPINIE
  • CUNOASTERE
  • ACTIUNE