Bucurii simple

Regulament

Concursul "Volksbank si Metropotam iti fac cadou bradul de Craciun" se va desfasura la nivel national, in fiecare zi intre 13 decembrie 2013 si 19 decembrie 2013, intre orele 08:00 si 19:00.

La acest concurs poate participa orice persoana fizica cu domiciliul stabil in Romania. Pentru a participa la acest concurs trebuie sa ai un cont Metropotam. Participantul se poate inscrie in concurs prin folosirea unui singur cont personal de Metropotam.

Participantii vor compune un colind care sa includa cele 5 cuvinte generate de user-ul Bucurii Simple, corespunzatoare fiecarei zile de concurs. Participantii vor posta colindul intr-un comentariu la postarea de pe pagina Bucurii Simple de pe Metropotam cu scopul de a primi cat mai multe like-uri.

Colindul se posteaza intr-un comentariu la anuntul celor 5 cuvinte din ziua respectiva de pe pagina Bucurii Simple. Fiecare din primele 6 colinde cu cele mai multe like-uri castiga cei unul din 6 brazi oferiti ca premiu in ziua respectiva. Like-urile pot fi acordate doar de catre userii logati!

Intervalul in care poti aduna like-uri este 08:00 - 19:00, pentru fiecare zi de concurs, pe colindele in care sunt folosite cuvintele postate la inceputul zilei.

A doua zi pe pagina Bucurii Simple vor fi postate alte 5 cuvinte, pentru un nou colind. Incercarile de fraudare vor fi sanctionate prin descalificare (i.e. conturi false - adrese de email la care se trimit aleator cereri de confirmari pentru autenticitate).

ATENTIE!

Un colind care intra in top este eligibil pentru un premiu, adica un brad. In cazul in care exista un numar egal de like-uri intre colindele din top acestea vor fi considerate ca si premii individuale. De exemplu, daca primele doua colinde din top vor avea numar egal de like-uri fiecare din cele doua vor fi considerate castigatoare, ocupand locurile 1 si 2, departajarea fiind facuta de ora postarii colindului.

In cazul in care exista egalitate de like-uri intre pozitiile 6-7, de asemenea castigatorul va fi ales in functie de ora postarii colindului. Asta inseamna ca la un numar egal de like-uri castigatorul va fi colindul postat primul dintre cele doua.

In cazul in care nu exista niciun participant sau colinde cu 0 like-uri in top, premiile nu se acorda si se reporteaza pentru urmatoarea zi.

Vor fi validate numai colindele care respecta subiectul abordat si constituie un raspuns la cerintele de mai sus.

Un participant poate compune cate un singur colind in fiecare zi de concurs.

ANUNTAREA CASTIGATORILOR

Lista cu numele castigatorilor din fiecare zi de concurs se va afisa pe www.metropotam.ro/bucuriisimple la finalul fiecarei zile de concurs, dupa ora 19:00.

Fiecare castigator va primi un e-mail, unde i se vor comunica detaliile privitoare la modalitatea de intrare in posesia premiilor. Castigatorii din fiecare zi de concurs au la dispozitie 5 ore (19:00 – 00:00) pentru a raspunde la e-mail oferind o adresa valida unde poate fi livrat premiul si un numar de telefon pentru contact.

Castigatorii care nu vor raspunde in intervalul mai sus mentionat, vor pierde premiul, care se va reporta pentru urmatoarea zi.

Pentru a intra in posesia premiului, orice participant va trebui sa faca dovada ca este castigatorul in cauza, prezentand documentele solicitate CI sau BI.

ATENTIE!: Premiile vor fi livrate gratuit castigatorilor cu domiciliul in Bucuresti. Daca castigatorii au domiciliul in alt oras din Romania, vor trebui sa achite taxa de livrare a premiului.