Tombola Craciun

Tombola Craciun
0.0 LEI

Din 19.11.2013, la Gaudi bistro poti participa la tombola de Craciun.

Daca vii la noi dupa ora 18, de luni pana sambata, singur sau cu prietenii si ai un bon de minim 100 lei, poti lasa un bilet cu datele tale de contact (nume, telefon sau mail) si  nr. bonului fiscal in urna noastra.

Bonul fiscal pastreaza-l pentru tombola !

Premiile constau in 3 vouchere pentru cina la Gaudi in valoare de 200 lei fiecare, o cutie de ciocolata de lux Debauve et Gallais in valoare de 200 lei si cosmetice de lux pentru barbati si femei de la Crabtree & Evelyn in valoare de 300 lei.

Tragerea la sorti a castigatorilor va avea loc in seara de 22 decembrie 2013 in cadrul unei petreceri organizate pentru clientii nostri de la ora 20, in care vinul fiert, bauturile racoritoare, cafeaua si ceva bun de mancare vor fi din partea casei.  

Participantii la petrecere vor desemna din randul lor cele cinci persoane care vor face extragerile. Castigatorii vor fi anuntati, daca nu sunt prezenti la petrecere, pe site, facebook si, evident, prin modalitatea pe care ne-o vor indica pe biletul de tombola.  Va asteptam cu drag sa intrati astfel in familia Gaudi bistro!

Oferita de:Gaudi Bistro
Oferta inactiva

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera