Suc Goji

Suc Goji
97.0 LEI

Cunoscute si utilizate de mii de ani de catre medicina traditionala chinezeasca, fructele de goji ( Lycium barbarum ) sunt asociate in folclorul chinezesc cu primul imparat al Chinei, Shen Nung, parinte al agriculturii si cunoscator al plantelor medicinale, care a trait in jurul anului 2800 i.e.n. De la inceputul secolului 21 ele au cunoscut o apreciere si o cerere crescanda atat in SUA, cat si in multe alte state dezvoltate. In curand avea sa apara o gama foarte larga de produse de consum pe baza de goji, care sa alimenteze aceasta cerere.

      Fiind un adevarat dar al naturii, fructele de goji reprezinta un concentrat de vitamine, minerale, polizaharide, aminoacizi, uleiuri esentiale si alte elemente importante pentru corpul uman. Cercetarile stiintifice din ultima vreme au pus in lumina efectele curative deosebite pe care aceste mici fructe le au, ele continand cel mai mare numar de antioxidanti.

     Fructele de goji sunt de mare ajutor si in lupta impotriva cancerului pentru ca stimuleaza corpul sa produca g-interferon. Consumul sucului de goji ajuta organismul sa se regenereze, dar si sa vindece ranile mai rapid. De asemenea, activitatea sexuala este imbunatatita, fiind un adjuvant in tratarea impotentei si a problemelor prostatei.

Oferita de:plantmag.ro
Cumpara acum

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera