Shopping la Milano!

Shopping la Milano!
937.0 LEI
HotelDeals te trimite la Milano in perioada: 16.07 – 20.07.2013 cu 210 euro de persoana cazata in camera Dubla cu mic dejun la hotelul Dei Fiori 3* si bilet de avion companie Low Cost cu plecare din Bucuresti!       

Hotelul Dei Fiori ofera parcare privata gratuita si camere izolate fonic, dotate cu aer conditionat, si se afla la 500 de metri de statia de metrou Famagosta, in sudul orasului Milano. 

Aici aveti la dispozitie legaturi directe de metrou spre Gara Milano Centrale, unde veti ajunge in 15 minute. Camerele de la hotelul de 3 stele Dei Fiori au ferestre cu geam termopan, seif mic, un minibar si un TV cu ecran plat, cu canale prin satelit. 

In tariful camerei este inclus un bufet generos de mic dejun, care este servit pana la ora 10:00. In zona veti gasi numeroase restaurante si baruri. 

Sunt oferite legaturi excelente de transport in comun spre celelalte zone ale orasului Milano si spre centrele de conferinte si expozitii. Personalul multilingv de la receptia hotelului este disponibil nonstop.

Oferita de:Hotel Deals
Oferta inactiva

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera