Sejur in Sunny Beach, Bulgaria

Sejur in Sunny Beach, Bulgaria
1935.0 LEI

Nu rata oferta! Mergi in perioada: 20.07 – 27.07.2013 in Sunny Beach, Bulgaria la  Sunny Holiday Apartments 3* cu numai  430 euro/ sejur/ apartament cu capacitate maxima de  4 persoana!   


Sunny Holiday Apartments beneficiaza de o amplasare linistita in Sunny Beach, la numai 300 de metri de plaja. Apartamentele au aer conditionat si acces gratuit la internet Wi-Fi. Mijloacele de transport public se afla la 5 minute de mers pe jos. 

Este disponibil un serviciu de transfer la Burgas si la Aeroportul Varna, la cerere si la un cost suplimentar. Apartamentele sunt mobilate luxos si au terasa cu vedere la piscina si camere orientate spre partea mai linistita a complexului. 

Sunny Holiday Apartments au dotari complete, cu bucatarie functionala, mobilier extensibil si living cu dulap incorporat. De asemenea, in dormitor este inca un dulap, o oglinda si o masa de calcat cu fier de calcat. 

Amplasat convenabil in apropiere de piscina, restaurantul-bistro Napoli serveste o gama larga de mancaruri locale si internationale intr-o ambianta confortabila. Sunny Holiday Apartments beneficiaza de o amplasare linistita in Sunny Beach, la numai 300 de metri de plaja.

Oferita de:Hotel Deals
Cumpara acum

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera