Relaxare & Spa in Pomorie, Bulgaria

Relaxare & Spa in Pomorie, Bulgaria
1190.0 LEI

In perioada : 22.07 – 28.07.2013 iti propunem un sejur de 6 nopti in Bulgaria, Pomorie la  Saint George hotel & Spa 4* cu numai 221 euro de persoana cu mic dejun inclus. 

Pomorie este un oras si statiune la malul marii, in sud-estul Bulgariei, situat pe o peninsula stancoasa ingusta, in Golful Burgas pe sud bulgara a Marii Negre Coast. Acesta este situat in provincia Burgas la 20 km de Burgas si la 18 km de Sunny Beach. 

Hotelul Spa Saint George 4*, amplasat in centrul vechi al orasului Pomorie, intre promenada de pe plaja si strada principala, ofera un bar pe acoperis, de unde oaspetii pot admira vederea la statiunile Burgas, Sunny Beach si Nessebar. Se ofera acces gratuit la Wi-Fi.

Camerele moderne de la Hotel & Spa St. George au balcoane mobilate, multe dintre acestea oferind vedere la mare. Toate camerele includ aer conditionat si baie privata. 

In zona spa, oaspetii beneficiaza de acces gratuit la piscina interioara cu zona cu hidromasaj, la sala de fitness, baia de aburi si cabina cu infrarosu.

 La un cost suplimentar se ofera solar, sauna si o gama de tratamente, inclusiv impachetari cu namol. 

Bar&Grill St. George si Restaurantul St. George ofera o varietate de preparate, inclusiv sortimente din peste proaspat si specialitati locale. 

Hotelul ofera locuri de parcare gratuite si este situat la 20 km de Sunny Beach si la 10 km de Aeroportul din Burgas.     

Servicii incluse: 

  • Cazare 6 nopti  in camera Dubla
  • Mic dejun

Servicii neincluse: 

  • Transport
  • Asigurarea Medicala
Oferita de:Hotel Deals
Oferta inactiva

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera