Pistoale cu laser

Pistoale cu laser
180.0 LEI

Esti fan laser tag dar nu vrei sa depinzi de o arena speciala pentru joc? Creaza-ti propria arena oriunde cu acest set de pistoale cu laser!

Originalitatea acestui set o constituie faptul ca singurul echipament de care ai nevoie sunt doar aceste pistoale, ele avand dublu rol: pistol si tinta in acelasi timp. Cum stii ca ai fost lovit? Raspunsul poate fi usor "socant": manerul pistolului va emite un mic soc electric!  Pentru a simula cat mai bine realitatea, inclusiv numarul de "gloante" este limitat: dupa 5 trageri succesive va trebui sa "reincarci" arma, operatiune care dureaza 5 secunde. Pistolul va tine si evidenta loviturilor incasate: la fiecare "soc" ti se va scadea o viata din cele 3 disponibile, iar atunci cand o pierzi pe ultima acesta se va opri automat. Nu te ingrijora insa: daca esti hotarat sa te razbuni, actionezi butonul de reset si esti inapoi in joc.

Pistoalele utilizeaza un Laser de clasa 1, fiind inofensiv pentru ochi la contact direct, inclusiv prin instrumente optice.

Pachetul include doua pistoale si instructiunile de utilizare.

Atentie! Jocul nu este recomandat copiilor sub 14 ani, persoanelor care sufera de epilepsie sau celor cu aparate cardiace!

Detalii Tehnice:

  • Alimentare:3 x baterii AAA pentru fiecare pistol
Oferita de:Geek Fun
Cumpara acum

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera