Mighty Boom Ball

Mighty Boom Ball
110.0 LEI

Daca muzica e viata ta, vei vrea sa citesti in continuare pentru a afla totul despre Mighty Boom Ball. Continua petrecerea oriunde ai fi: in natura, in birou in ora de pauza, acasa sau in masina. 

Atata timp cat ai un mp3 Player, smartphone sau tableta, poti da muzica la maxim cu Mighty Boom Ball. Tot ce trebuie sa faci e sa conectezi boxa cu ajutorul mufei de 3.5mm si sa gasesti un obiect din jur pe care sa plasezi boxa. Acest obiect poate fi orice, de la capota masinii, la biroul din camera, o cutie din metal sau cutia goala de la mingiile de tenis, asa ca foloseste-ti imaginatia. Mighty Boom Ball poate transforma aproape orice obiect intr-un amplificator, facand sunetul sa rezoneze inauntrul sau. Incearca diferite obiecte, si asculta rezultatele experimentelor tale auditive cu un mare zambet pe fata.

Sunetul este amplificat cu ajutorul a 2 baterii AAA, si produsul vine cu o statie de andocare, in caz ca vrei sa iei Mighty Boom Ball cu tine in vacanta sau intr-o calatorie de afaceri. Doar fii atent sa nu o pierzi din neatentie. Mighty Boom Ball este foarte mica si portabila (3,3 cm x 3,3 cm x 3,3 cm) deci fii pe faza, sa nu-ti scape printre degete!

Conecteaza boxa la un mp3 Player, smartphone sau tableta si pozitioneaz-o pe obiectele din jurul tau.

http://www.youtube.com/watch?v=1yxMdHD8dqc

Oferita de:Mindblower
Cumpara acum

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera