HappyMais Ferma Animalelor

HappyMais Ferma Animalelor
69.0 LEI

HAPPYMAIS Ferma animalelor contine bucati variat colorate de Happymais, din care se pot construi, taia si lipi, functie de imaginatia si creativitatea celui mic, animalele de la ferma si mediul lor ambient. HappyMais este o jucarie ecologica pe baza de Mater-Bi, un material nou obtinut din amidon de porumb, complet biodegradabil.

Cum se foloseste HappyMais:  Unul dintre secretele utilizarii HappyMais este folosirea unei cantitati mici de apa. Se recomanda utilizarea unui burete foarte putin umed, de care se ating piesele, doar cu partea care se vrea a fi aderenta. Astfel, cele 2 bucati de Happymais se vor lipi intre ele, fara nici un alt adeziv in afara de apa. Sunt mai multe variante in care poti utiliza HappyMais: pentru a construi flori, animale, trenuri, dinozauri, si multe alte obiecte, in functie de propria imaginatie. HappyMais este un joc versatil, piesele pot fi taiate cu foarfecele, pot fi rotunjite, pentru a realiza anumite detalii necesare creatiei. Se pot modela prin simpla folosire a mainilor, in acest fel se pot crea anumite efecte surprinzatoare: nori, nisip, sau amestecuri fantastice de culori. Amidonul aflat in compozitia HappyMais este un adevarat adeziv natural. O data umezite piesele HappyMais, se lipesc intre ele, dar creatiile pot fi imbunatatite si cu bucati de hartie sau carton, pentru a construi case si castele. HappyMais poate pata tesaturile, dar continand coloranti alimentari, de cele mai multe ori este nevoie de o simpla spalare la temperatura obisnuita pentru a curata. Daca in timpul jocului, copiii se murdaresc pe degete, este suficienta spalarea cu apa si sapun pentru a indeparta petele.

Deoarece contine piese mici care pot fi inghitite sau inhalate, Happymais este recomandat copiilor de peste 3 ani, sub supravegherea parintilor.

 

Oferita de:BioMania.ro
Cumpara acum

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera