City Break 3 nopti Barcelona

City Break 3 nopti Barcelona
2060.0 LEI

Vino sa petreci un sejur de vis in iunie la Barcelona! HotelDeals te trimite la Barcelona cu doar 382 de euro /persoana cazare in camera dubla cu mic dejun pentru 3 nopti la Hotel Auto Hogar 2* in perioada 27.06 – 30.06.2013!

Barcelona, capitala Catalaniei, are o mostenire arhitecturala impresionanta. Peisajele pitoresti, cartierul gotic cel mai bine pastrat din Europa, arhitectura cu linii indraznete a luiGaudi, stilurile arhitecturale clasice ce se impletesc in mod armonios cu cele moderne,  galeriile de arta ce expun opere de Miro, Tapies si Picasso sunt motive pentru care Barcelona trebuie vizitata. 

Sagrada Familia, capodopera neterminata a lui Antoni Gaudi, a devenit unul dintre cele mai importante obiective turistice din Barcelona. 

Parcul Guell, este un alt obiectiv asupra caruia si-a pus amprenta Gaudi. De asemenea La Pedrera (Casa Mila) si Casas Batlo sunt alte constructii fantastice ale geniului creativ Antonio Gaudi. 

Aquarium Barcelona - Datorita diversivitatii de animale marine si colectiei impresionante, aquarium din Barcelona este considerat unul din cele mai importante expozitii de animale marine din Europa. In minunatul Aquarium din Barcelona, ne putem delecta privirea cu peste 450 de specii diferite, ele fiind reprezentative pentru Marea Mediterana.

Amplasat pe Bulevardul Parallel, Hotelul Auto Hogar se afla chiar vizavi de statia de metrou Parallel si la 10 minute de mers pe jos de Ramblas. Acesta ofera camere simple, cu aer conditionat si cu baie privata.

Unele dintre cele mai populare teatre ale Barcelonei se gasesc la mai putin de 5 minute de mers pe jos, iar Montjuïc se afla foarte aproape. Centrul de Expozitii Fira este la aproximativ 1 km.

Restaurantul Hotelului Auto Hogar serveste preparate mediteraneene si este deschis 7 zile pe saptamana. Hotelul are si o cafenea.

Receptia hotelului ofera ziare gratuite si poate facilita inchirieri auto si de biciclete.

Oferita de:Hotel Deals
Oferta inactiva

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera