Citonat- Dacia Plant

Citonat- Dacia Plant
101.99 LEI

 

 Citonat contine plante cu proprietati antitumorale, antimutagene, radioprotectoare si regenerante. 

Afecţiunile tumorale au în ultimele decenii o incidenţă tot mai ridicată. Aceasta se datorează însumării mai multor factori caracteristici modului de viaţă modern: creşterea nivelului de poluare şi de radiaţie, alimentaţia chimizată, consumul excesiv de stimulente (alcool, tutun, droguri, cafeină), stresul psihic cronic dar şi stresul oxidativ (radicalii liberi în exces pot provoca mutaţii ale ADN-ului celular, distrugerea celulei şi apariţia a numeroase forme de tumori), sedentarismul etc.
Cauzele apariţiei tumorilor sunt încă incomplet elucidate. Cercetările ştiinţifice moderne au adus în discuţie teoria psiho-somatică, care are la bază axa neuro-psiho-endocrino-imunologică. Aceasta se referă la un determinism care poate fi predominat de aspecte hormonale (tumorile uterine, de prostată, etc), dereglări imunologice şi infecţii microbiene cronice. Există şi o teorie (teoria imunogenetică) care consideră tumorile ca fiind rezultatul unor mutaţii apărute în organismul cu o deficienţă imunitară. O altă cauză, care nu poate fi neglijată este cea ereditară.
Celule tumorale sunt celule anormale - cu alterări metabolice – care le conferă o capacitate de înmulţire mare, asemănătoare cu cea a celulelor embrionare. Aceste celule atipice se înmulţesc haotic şi, în timp, conduc la distrugerea organismului. Ele se extind invadând mai întâi organul de la care au pornit, apoi ţesuturile şi organele învecinate şi, în final, migrează pe cale sanguină şi limfatică – determinând apariţia de formaţiuni tumorale la distanţă.
Produsul Citonat conţine câteva dintre cele mai remarcabile plante medicinale din flora românească şi internaţională, ale căror proprietăţi antimutagene, antitumorale, radioprotectoare şi regenerante sunt verificate ştiinţific.

Oferita de:plantmag.ro
Cumpara acum

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera