Capsula Timpului - In Spatiu si pe Pamant

Capsula Timpului - In Spatiu si pe Pamant
235.0 LEI

Ti-ai dorit vreodata sa pui deoparte o cutie cu amintiri, pe care sa o deschizi dupa ani si ani?

Modalitatea clasica de pastra astfel de amintiri era ingroparea lor intr-un loc sigur... cu totii am vazut in filme momentele emotionante de la dezgroparea unor astfel de comori.

Pe de alta parte, cum e sa lansezi un mesaj intr-o sticla pe ocean? Sa o lasi la mila curentilor, sa speri ca peste mult timp cineva dintr-o tara indepartata te va contacta dupa gasirea acesteia... ah, daca ai sti si ce traseu a parcurs acea sticla satisfactia regasirii ei ar fi completa!

Ideea originala celor de la The Little Rocket Company ne pune la dispozitie ambele metode de a ne bucura de redescoperirea unor aminti pretioase printr-o modalitate cel putin originala. 

Pachetul primit cuprinde urmatoarele componente:

  • cutie de prezentare din otel
  • scrisoare de prezentare si instructiuni in limba engleza
  • un certificat de participare
  • un sticker ar misiunii
  • un plic de retur
  • un adaptor SD pentru USB
  • doua carduri SD de 2 Gb
  • doua plicuri pentru carduri

Ce faci cu ele? Prima parte a descrierii noastre se referea la cutia cu amintiri, ingropata intr-un loc sigur... ei bine, copiaza cele mai pretioase amintiri ale tale pe unul din carduri, adauga orice altceva are valoare sentimentala si pune-le in cutia metalica sigilata cu sticker-ul misiunii. Cutia metalica inoxidabila le va pastra in siguranta pana cand vei decide sa le reinvii: 5, 10, 20 de ani... e alegerea ta!

Inlocuieste oceanul cu spatiul cosmic si vei afla ce se intampla cu cel de-al doilea card SD, pe care sa copiezi aceleasi informatii ca si pe primul. Trimite acest card la The Little Rocket Company iar ei il vor pune intr-o capsula securizata si lansata in spatiu la o altitudine intre 27 si 37 km cu ajutorul unui balon meteo. Tot ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca trimiti acest card cu 3 luni inainte deurmatoarea lansare. Data estimativa a lansarii este de 2 decembrie 2013, dar aceasta poate fi modificata datorita conditiilor meteo. Lansarea va putea fi urmarita live pe site-ul producatorului, asa ca nu uita sa revii periodic sau sa te abonezi la newsletter-ul lor, pentru a te asigura ca nu o ratezi. Oricum, ulterior inregistrarea lansarii va fi disponibila pe site.

Lasata la mila curentilor din spatiu, capsula continand toate acele informatii pretioase va ateriza la un moment dat inapoi pe pamant. Intreaga calatorie va fi inregistrata de dispozitivele de urmarire de la bord, astfel incat dupa aterizare vei primi inapoi cardul insotit de un certificat si de detaliile complete ale calatoriei amintirilor tale de pe pamant in spatiu si inapoi. 

Nu-ti ajung cei 2 Gb pentru ce vrei sa pui pe card? Nicio problema! Include in plicul de retur un card de capacitate mai mare si trimite-l intr-o fascinanta calatorie!

Oferita de:Geek Fun
Cumpara acum

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera