Butonii Thumbs up

Butonii Thumbs up
90.0 LEI

Butonii Thumbs Up iti ofera instant acel aer de je ne sais quoi, ravnit de toti membrii vietii urbane. Acum poti arata lumii intregi ce te pasioneaza (si ce te lasa rece) fara sa spui un cuvant ? Doar poarta in stil creativ aceasta pereche de butoni stylish realizati in forma simbolului Like Uber faimos, care le transmite celor din jur ca esti la curent cu toate noutatile. 
Nu te impresioneaza catusi de putin noua freza a rivalului tau neobosit? Doar intoarce butonul in jos si lasa-l pe el sa traga concluziile!

Butonii Thumbs Up au marimea perfecta pentru a fi vizibili, dar nici nu se dau mari cu proportiile, pentru ca vor sa ramana in sfera stylish: 2,1 cm (lungime) x 1,98 cm (latime) x 2,16 cm (inaltime). Sunt confectionati din materiale care se completeaza reciproc ? hartie groasa laminata si metal rezistent ? si vin in pereche.

Ii poti prinde pe haine, ca insigna sau ca butoni pentru camasa, pe felicitarea trimisa celui mai bun prieten, dar ii poti purta si la gat, ca medalion. Tu decizi cand e cazul pentru un Thumbs Up din toata inima si cand se impune un Thumbs Down cu indulgenta.

Oferita de:Mindblower
Cumpara acum

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera