Biscuit fierbinte

Biscuit fierbinte
70.0 LEI

Calculatoarele si laptop-urile tocmai au devenit cu adevarat folositoare omului - gratie acestui accesoriu, de acum iti incalzesc si cafeaua! 

Multumita acestui termostat portabil, dotat cu o mufa USB, cana ta de cafea sau de ceai nu se va mai raci niciodata cat timp stai in fata monitorului. 
Adu-ti aminte de noptile albe petrecute in fata monitorului, atunci cand lucrai la o tema pentru facultate sau la un raport pentru birou. Iti amintesti dezamagirea pe care o simteai atunci cand sorbeai din cafeaua rece? Acum poti butona fara grija toata noaptea. Vei avea tot timpul o cana de cafea sau de ceai cald langa tine. 

Termostatul are forma unui biscuit cu crema si arata atat de apetisant incat iti vine sa-l maninci. Abtine-te!

Termostatul portabil cu mufa USB se conecteaza la orice laptop sau calculator de birou, Mac sau PC si iti pastreaza cafeaua sau ceaiul la o temperatura ridicata. Dimensiunile sale sunt 10,6 cm x 2,5 cm x 10,4 cm. Este si foarte usor, cantarind 77 de grame.

Este foarte simplu sa folosesti suportul pentru ceasca. Il conectezi la laptop sau la calculator prin mufa USB si asezi cana pe el. Esti gata, spor la treaba! Un led iti va semnaliza tot timpul daca dispozitivul este sau nu pornit. 

Oferita de:Mindblower
Cumpara acum

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera