Becuri boxe wireless

Becuri boxe wireless
1655.0 LEI

Imaginati-va o lume in care lumina este sunet si sunetul este lumina… Acest vis high-tech este acum o realitate. Becurile Audio wireless cu subwoofer optional sunt primele becuri LED din lume ce redau muzica. Wow, becuri din care se aude muzica!
Configurarea sistemului de sunet wireless este cu atat mai usoara, cu cat acest sistem este incredibil de impresionant: schimbati becurile obisnuite din plafoniere, lampile de birou, lampadare si din veiozele din casa, conectati un MP3 player, telefonul mobil, smartphone-ul sau tableta la statia de transmisie si fiti martorii unei noi magii cand aprindeti lumina!
Fiecare bec “difuzor” poate fi controlat independent prin telecomanda, atat ca intensitate a luminii cat si ca volum, in plus se pot conecta pana la 8 becuri la acelasi sistem.
Datorita tehnologiei Wi-fi, spre deosebire de Bluetooth sau infra-rosu, becurile nu trebuie sa se afle in imediata apropiere a statiei de transmisie. In acest sens, o distanta de maximum 15 metri intre transmitator si becuri asigura o calitate excelenta a sunetului raspandit wooaauu prin locuinta.
Durata de viata indelungata si consumul scazut de energie electrica le confera acestor becuri si o latura practica imposibil de ignorat. Aici LED-urile fac diferenta magica!

Oferita de:Smuff
Cumpara acum

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera