Obiective

Metropotam este cel mai popular website de goingout din Romania. Avem o traditie de aproape 10 ani in domeniul recomandarilor de iesit in oras si stim foarte bine tot ce tine de viata orasului.

Avem cea mai mare notorietate de brand in randul produselor media care fac recomandari de timp liber, si, daca va plac cifrele, o cota de piata de audienta de circa 80%. Asta inseamna ca 8 din 10 oameni ne cunosc si ne folosesc in mod activ siteul.

Metropotam este principala sursa de informare atunci cand cauti un loc de iesit, cand vrei sa afli ce se intampla in oras, vrei sa pleci in vacanta sau pur si simplu vrei sa afli informatie sau recomandari de timp liber.

Fiind membru in clubul metropotam, implicit beneficiezi din plin de metropotam.

  • Avem o baza solida de informatii si cunostinte despre tot ce inseamna orasul. Ai nevoie de un restaurant bun? Vrei sa fugi rapid intr-un city break? Ai nevoie de recomandare de dentist? Cauti un electrician? Suntem aici sa iti facem recomandari care se potrivesc nevoilor tale.
     
  • Avem acces peste tot. Stim ce merita incercat si ce nu. Stim cu cine si cum trebuie vorbit astfel incat sa gasim cea mai buna solutie.
     
  • Iti economisim timp. Ne miscam rapid si suntem aici ca sa iti facem cele mai bune recomandari, scutindu-te pe tine de timpi de cautare sau chiar alergatura.
Vreau sa devin membru