Te ocupi de acest loc?
Promoveaza-l !

happybox (Bucuresti - Magazin)

Zona:
Bucuresti

Adresa magazin: Bulevardul Dimitrie Cantemir 15 A, sect. 4, Bucuresti

Telefon/Fax: 021.335.04.95/ 021. 330.11.77

E-mail: office@happy-box.ro

Web: www.happy-box.ro

Facebook: www.facebook.com/experiente.happybox

 

happybox - experiente si activitati cadou, la alegere!

Cutia cadou happybox ii va oferi unei persoane dragi tie, dreptul la o activitate de petrecere a timpului liber, ca de exemplu: o lectie de zbor, rasfat la spa, o escapada de lux, lectii de dans, cine romantice in oras sau multe altele! Sunt peste 400 de activitati incluse !

Si stii care este cel mai atractiv beneficiu al pachetului happybox? Acela ca vei oferi cadou un numar mare de experiente, adunate intr-o singura cutie!. Nu trebuie sa iti mai faci griji ca nu ai ales cadoul perfect – cel ce va primi cadoul happybox isi va alege singur activitatea preferata si o va programa in functie de programul sau. In fucntie de cutie, acestea includ de la experiente pentru 1 persoana pana la activitati pentru grupuri de 10 prieteni!

Conceptul happybox:

happybox garanteză un plus de valoare prin includerea de oferte cu valori cel putin egale cu pretul cutiei. Astfel, beneficiarul cadoului va avea parte de o experienta de aceeasi valoare, sau cu o valoare mai mare fata de bugetul alocat de catre cumparator pentru cadou. Cutia, brosura, selectarea centrelor partenere, dispunerea intr-un singur loc a ofertelor si serviciile de intermediere a programarilor sunt un plus de valoare asigurat de catre happybox.

Preturile cutiilor happybox variaza intre 60 lei si 400 lei.

 

happybox contine:

  • 1 Cutie realizata din carton de foarte bună calitate, plastifiata si tiparita corespunzator temei. Pe fata sa este mentionat numarul de experiente si numarul persoanelor care pot beneficia de acestea. Pe cutie nu este inscris pretul sau de vanzare.

  • 1 Brosura atragatoare, care detaliaza toate activitatile disponibile din cutia respectiva

  • 1 Voucher care trebuie completat de beneficiar cu datele sale si cu experienta aleasa. Este fara valoare nominala si are o valabilitate intre 18 si 6 luni.

!!!

Dragi prieteni,

happybox organizeaza un nou concurs. Regulile sunt simple :

Spune-ne care a fost cel mai NEINSPIRAT CADOU pe care l-ai facut unei femei si  te premiem cu un happybox-cadoul cu care nu poti da gres!

Tot ce trebuie sa faci este sa ne povestesti care a fost cel mai neinspirat cadou pe care l-ai oferit unei femei.

Spune-ne pe scurt despre ce cadou a fost vorba, cui i l-ai oferit, cu ce ocazie si daca ti-a cauzat probleme. Daca ai si o fotografie sugestiva, cu atat mai bine! 

Acceptam si povestile doamnelor care doresc sa povesteasca despre cel mai Neinspirat cadou primit. 

Scrieti-ne povestea voastra pe Wall-ul paginii de Facebook happybox alaturi de mesajul: Cu @happybox Relax&Beauty nu ai cum sa dai gres! Dati Share postarii si pe pagina voastra.

Ii vom rasplati sinceritatea celui care a cumparat cel mai neinspirat cadou sau celei care l-a primit, si il vom ajuta sa se revanseze fata de ghinionista printr-un premiu cu care sigur nu va da gres: happybox Relax&Beauty – cutia cu experiente cadou, la alegere.

Locurile II si III vor fi premiate cu o reducere de 10% la achizitionarea oricarei cutii happybox.

Toate povestirile participantilor vor aparea intr-un top al celor mai neinspirate cadouri pentru femei si vor fi cu siguranta apreciate deopotriva de barbati, care vor sti sa nu faca aceleasi greseli, si de femei, care nu vor mai primi cadouri neinspirate de acum incolo.

Topul va fi publicat pe blogul happybox: bloghappybox.wordpress.com.

Regulamentul concursului:

1. Da Like paginii de facebook happybox

2. Scrieti o postare in care sa ne povestiti care a fost cel mai Neinspirat cadou, pe wall-ul happybox care sa includa textul: Cu @happybox Relax&Beauty nu ai cum sa dai gres! Puteti atasa si o fotografie reprezentativa! Pentru ca postarea voastra sa fie valabila trebuie ca pagina happybox sa fie taguita si sa dati Share postarii pe pagina voastra.

3. Dati-ne un mesaj privat cu adresa voastra de e-mail pentru a va anunta daca ati castigat.

4. Premiul va fi ridicat din Magazinul happybox de pe Bulevardul Dimitrie Cantemir, nr. 15A, Sector 4, Bucuresti.

 Perioada de desfasurarea a concursului:  16 Februarie – 08 Martie 2013

“Cu happybox Relax&Beauty nu ai cum sa dai gres!” este un concurs special creat pentru fanii paginii noastre de Facebook: https://www.facebook.com/experiente.happybox  

Va asteptam la concurs!
Oferte si servicii happybox

Pret: 150.0 LEI


Pret: 150.0 LEI


Pret: 180.0 LEI


Pret: 180.0 LEI


Pret: 150.0 LEI


Pret: 150.0 LEIAcest loc este in urmatoarele colectii

Se incarca

Locuri promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Unde iesim


Cei care au fost aici au fost si in:

Se incarca

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje