Te ocupi de acest loc?
Promoveaza-l !

Vinoteca Opera (Bucuresti - Restaurant, Vinoteci)

Adresa: Strada Doctor Joseph Lister, nr. 1,

Sector 5 Bucuresti (vis-a-vis de Opera Romana)

Telefon: 0749.99.66.22

E-mail: rezervari@vinotecaopera.ro

www.vinotecaopera.ro

www.vinsicafea.ro

www.facebook.com/vinotecaopera

Vinoteca Opera nu este doar un restaurant ci un concept inspirat de winebarurile din Spania, Italia și Anglia care au în spate o tradiție de zeci de ani și o adevărată cultură pentru vin.

Scopul nostru a fost, încă de la început, să oferim clienților noștri locul perfect în care pot savura un pahar de vin bun din Italia, Franța, Lumea Nouă sau România, la un preț corect, în compania unor preparate culinare ridicate la rang de artă.

Vinoteca este, pe scurt, un loc prietenos, primitor în care vă puteți bucure de vin bun și alimente cu gusturi surprinzătoare.

Meniul de vinuri, care crește în mod constant, cuprinde câteva zeci de etichete situate între primele din lume, apreciate în egală măsură de specialiști dar și de cei pentru care aceasta lume este acoperită de miste.  Avem, de asemenea, o selecție în continuă schimbare de vinuri la pahar pentru că ne dorim să oferim clienților noștri șansa să descopere mereu noi gusturi care sa ii surprinda. Toate vinurile pot fi luate la pachet pentru a vă bucura de gustul lor unic și acasă.

În ceea ce privește meniul nostru culinar, acesta se bucură de aceeași abordare inovativă ca și cel de vinuri, fiind în continuă schimbare. Vă oferim preparate fine, preponderent din pește și fructe de mare, dar și rețete pe bază de carne din gastronomia internațională gătite cu produse atent selecționate.  Tot ceea ce vom servi este proaspăt preparat în bucătăria restaurantului din produse naturale, de cea mai buna calitate.

 

Private dinning la Vinoteca Opera

Este un concept nou pentru Romania dar care, in occident, se bucura de o mare popularitate. Restaurantul nostru va ofera posibilitatea de a rezerva o zona privata in care va  bucurati impreuna cu familia, prietenii apropiati sau colegii de o seara perfecta. Puteti beneficia de un meniu special preparat de bucatarul nostru sef in functie de preferintele dumneavostra culinare, de o atmosfera prietenoasa, de servicii de inalt profesionalism si de o selectie de vinuri de execeptie. In plus, la cerere, beneficiati de consiliere in ceea ce priveste asezonarea preparatelor culinare cu vinul potrivit. Rezervarile si stabilirea meniului se pot face la telefonul 0749.99.66.22 sau la

rezervari@vinotecaopera.ro
Cronica Vinoteca Opera

Vinoteca Opera, concept restaurant inspirat de winebar-urile din Europa

Vinoteca Opera, concept restaurant inspirat de winebar-urile din Europa

Vinoteca Opera a rasarit pe strada Doctor Joseph Lister la numarul 1, adica vizavi de Opera, unde pana mai ieri era Trattoria Roma . Se lauda c-ar fi mai mult...

citeste toata cronica|23 August 2013

Oferte si servicii Vinoteca Opera


Acest loc este in urmatoarele colectii

Se incarca

Locuri promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Harta Vinoteca Opera

Unde iesim


Cei care au fost aici au fost si in:

Se incarca

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje