Te ocupi de acest loc?
Promoveaza-l !

Vin Fara Alcool (Bucuresti - Magazin, Vinoteci)

Iuliu Valaori 26 (langa Hala Traian)
Telefon: 0760 171 745 
Email: info@vinfaraalcool.ro
 
 

Fiecare meniu, în fiecare restaurant, bar sau ceainărie este o invitație ascunsă la călătorie. Așa că atunci când deschizi un meniu începi, de fapt, o călătorie imaginară. O călătorie prin țara aperitivelor, pe mările supelor și ciorbelor, prin cetățile bogate ale felurilor principale, pe tărâmurile fabuloase ale deserturilor, o călătorie prin văi de piure, peste  câmpuri de salate, prin munți de înghețată… Iar la pagina cu băuturi, călătorului însetat i se oferă oazele băuturilor spirtoase, ale vinurilor, sucurilor de tot felul, cafelelor si ceaiurilor si înca atâtea altele. Unii vor alege să se oprească la cafea, alții la vinul roșu, unii la sucurile fresh, alții la bere, după setea fiecăruia.

Uneori, călătorul dă, în drumeția sa printre gusturi și arome, de pământuri necunoscute: cum ar fi “ceviche de pescado” la aperitive, sau supă picantă thailandeză de homari, sau creveți cu nucă de cocos și sos curry, sau mahi-mahi în sos de ghimbir și soia... Sau vinul fără alcool, la băuturi.

Aceste tărâmuri noi vor fi întâmpinate cu suspiciune de unii, curiozitate de alții. Exploratorii nu vor ezita să guste aventura, drumeții cuminți o vor ocoli cu prudență.

Vinul fără alcool, ca orice necunoscut, nu face excepție de la această regulă. Unii îl privesc cu neîncredere și îl ocolesc. Ei cred că este o înșelătorie la mijloc, poate chiar o capcană, un suc de struguri sau chiar un produs chimic. Păcat! Ei nu știu cât de primitor și prietenos este acest tărâm necunoscut…și cât de sigur!

Multora le sună ca o glumă năstrușnică, altora poate chiar ca o “blasfemie” la adresa lui Bachus. Pe toți îi invităm să guste vinul fără alcool și să își recunoască greșeala. Surpriza o să fie cât se poate de plăcută, căci vinul fără alcool este 100% vin. Este un vin care a ajuns la o fermentație completă (9-12%) și a trecut prin toate stadiile de maturare ale unui vin obișnuit.  Diferența este că alcoolul a fost înlăturat  - însă aceasta doar după ce vinul a ajuns la o maturare completă. Eliminarea alcoolului din vin se face în vid: vinul este adus la o temperatură de 29 de grade Celsius, temperatură la care alcoolul se evaporă. Tot procedeul durează câteva minute, fără a periclita calitatea vinului. Eliminarea alcoolului în vid  este cunoscută ca fiind metoda cea mai delicată și eficientă. Sistemul de vid este controlat de un computer, asigurând în acest fel  eliminarea corectă și optimă a alcoolului. Vinul dezalcoolizat este numit și “vin fără alcool” deoarece conținutul de alcool este cuprins între 0.2 și 0.5% (ceea ce este mai puțin decât cantitatea de alcool prezentă natural în kefir sau în alte produse alimentare). El păstrează caracteristicile vinului original - gust și buchet. Vinul fără alcool este, înainte de orice, vin.

Așa că te invităm, călătorule, să faci un popas la noi. Vei găsi aici o varietate de vinuri  care te vor primi excelent și iți vor acompania minunat călătoria gastronomică. 

Poti savura Vin Fara Alcool si in urmatoarele localuri: Bordello, Verona(Carturesti), 1000 Chipuri, Bruno, La 2 Lei, Bistro Omra Elias.

Pentru mai multe detalii despre vinul fără alcool și despre produsele noastre, vă invităm la o vizită virtuală pe www.vinfaraalcool.ro.

 




Oferte si servicii Vin Fara Alcool

Pret: 35.0 LEI



Acest loc este in urmatoarele colectii

Se incarca

Locuri promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Preturi orientative (metodologie)

Zona Hala Traian (min/max)
  • Cafea: 6/10 lei
  • CocaCola/Pepsi: 6/7 lei
  • Bere: 6/8 lei
  • Sticla de vin: 40/90 lei
  • Hamburger: 38/38 lei
  • Masa in doi: 80/120 lei

Unde iesim


Cei care au fost aici au fost si in:

Se incarca

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje