Te ocupi de acest loc?
Promoveaza-l !

Terasa Florilor (Bucuresti - Bar, Terasa)Acest loc este in urmatoarele colectii

Se incarca

Locuri promovate pe Metropotam

1 comentariu

Terasa Florilor
Enisala
#1 -

Terasa Florilor? În nici un caz!

Terasa Florilor? ÎN NICI UN CAZ!
În nici un caz SA NU FACEȚI REZERVARE LA EI, pentru că UITA DE REZERVARE. Iar rezervarea despre care vorbesc a fost pentru un BOTEZ, nu pentru o ocazie oarecare!
Așa că, pentru botezul fiicei mele puteam să ducem invitații în orice restaurant, fără a anunța în prealabil, pentru că tot aia ar fi fost! Poate chiar mai bine, pentru că la Terasa Florilor am stat 2 ore până au binevoit să pună pe masă un castronel de vinete și unul cu jumări, iar cele 2 chelnerițe prezente abia își aduceau aminte că erau la serviciu, iar soțul meu și cu mine făceam drumul de la bar la invitați, pentru a le oferi băuturi...! Și nu lipseau mutrele acre și răspunsurile impertinente, de parcă era vina noastră că uitaseră ei de rezervare!
Asta cu toate că rezervarea era făcută încă de la începutul lunii octombrie, confirmată atât cu o săptămână înainte (când am spus numărul de persoane), cât și în dimineața botezului (9 noiembrie 2019).
De ce nu am plecat? Pentru că eram puțin peste 30 de persoane (și copii), pentru că ni se spunea că mai durează 20 de minute până vin aperitivele, că mai durează încă 15 minute și tot așa...
Totul a fost cu atât mai surprinzător, cu cât mai fusesem la ei la evenimente asemănătoare și totul fusese ok, inclusiv serviciile. Poate că, între timp, s-au blazat, pentru că au văzut că clienții sunt dispuși să suporte multe!
Cam asta... Pentru că nu am cuvinte care să cuprindă, pe deplin, cum te simți când unul dintre evenimentele importante din viața ta este terfelit prin nepăsare, neatenție, lipsă de profesionalism!
În concluzie, mergeți oriunde altundeva, pentru că sunt o mulțime de alte restaurante / terase în zonă care oferă servicii de calitate!
P. S. Aceeași conducere este și la restaurantul Mântuleasa 40, deci ATENŢIE!

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Preturi orientative (metodologie)

Zona Mosilor (min/max)
  • Cafea: 5/8 lei
  • CocaCola/Pepsi: 5/6 lei
  • Bere: 5/7 lei
  • Sticla de vin: 40/65 lei
  • Hamburger: 16/16 lei
  • Masa in doi: 70/100 lei

Unde iesim


Cei care au fost aici au fost si in:

Se incarca

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje