Te ocupi de acest loc?
Promoveaza-l !

Tephra (Bucuresti - Cafenea, Restaurant, Terasa)

Specific:
romanesc

Str. Domnita Anastasia nr.14, sector5, (langa Agentia CFR Brezoianu), Centrul Istoric
 
Telefon: 0722120271/ 0213156699/ 0729837472 (0729-TEPHRA)

Program:
Luni- Joi 08.00-24.00, Vineri 08-04.00, Sambata 12.00-04.00, Duminica 17-23.00

Pornit de la conceptul de fusion-bar si trecut prin filtrul locatiilor de tip Lounge si Martini bar, Tephra reprezinta imbinarea armonioasa a acestor directii, tendinte ce se vor regasi in detaliile de amenajare, varietatea si imaginea produselor si serviciiilor oferite cat si nota de prietenie si relaxare a atmosferei create.
Locatia dezvolta de la primele ore ale diminetii conceptul de “morning coffee” prin deschiderea de la ora 08.00 si activarea pe parcursul zilei a zonei de Business Lunch si Downtown Meeting & Relax Point. Seara in timpul saptamanii veti fi intampinati de evenimente inedite, piese de teatru, expozitii de arta si un aer intim de ben-essere si relaxare. Capacitatea locatiei pe scaune este de 108 locuri pe scaune,150 pentru cocktail, aceasta dimensionare in cadrul unui open-space oferind posibilitatea de socializare directa si de eficacitate maxima a evenimentelor organizate. Terasa ofera 40 de locuri.
Tephra s-a nascut cu dualitatea masculin – feminin in gand. Acest efect se traduce in culori (jocul dintre negrul masculin, albul feminitatii si lila – simbolul luxului), spatii fusion, materiale si texturi fine.
Designul interiorului porneste de la separatia zonelor Feminin – Masculin, zone bine trasate prin culori si decoratiuni specifice si culmineaza cu zonele mediane de fusion, zone cu dinamica nuantata de degrade-ul culorilor si imbinarea texturilor si pozitionarea acestora ca zone – cheie in spatiu. Amenajarile au fost obiectul unei atentii meticuloase si atat materialele cat si stilul obiectelor de decor si al mobilierului au fost in detaliu studiate si exigent alese. Mobilierul din lemn masiv pe stil baroc este finisat in culori old-fashioned patinate imbracate cu tapiseriile brodate si decorate cu cristale Swarovski.Daca aveti in plan un eveniment high-class, unicitate petrecerii va fi data de “Masa Regelui si a Reginei”, ornata cu cristale Swarovski.
Evenimentele sunt la loc de cinste,in fiecare saptamana organizandu-se cate o petrecere tematica cu invitati din toata lumea showbiz-ului, serile de KARAOKE fiind si ele la mare pret.Locatia se preteaza foarte bine pentru:
petreceri de firma, botezuri/cununii, zile de nastere, evenimente de lansare, conferinte, expozitii, sesiuni foto, baluri de absolvire, videoclipuri, cocktail-uri, petreceri tematice
Cronica Tephra

Restaurant Bar Tephra

Restaurant Bar Tephra

Cand un vulcan erupe, arunca in aer barul Tephra, un fel de cenusa vulcanica ce formeaza apoi norii aceia gri si se depune, formand un sol fertil. Dupa energie, urmeaza...

citeste toata cronica|18 Noiembrie 2008

Oferte si servicii Tephra

Pret: 19.99 LEI


Pret: 150.0 LEI


Pret: 19.99 LEIAcest loc este in urmatoarele colectii

Se incarca

Locuri promovate pe Metropotam

1 comentariu

Tephra
Radu
#1 -

Halloween

Super costumatii, muzica simpatica, animatoare sexi, spectacol pe bar...
o petrecere deosebita

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Preturi orientative (metodologie)

Zona Cismigiu (min/max)
 • Cafea: 8/9 lei
 • CocaCola/Pepsi: 7/7 lei
 • Bere: 6/10 lei
 • Sticla de vin: 70/80 lei
 • Hamburger: 38/38 lei
 • Masa in doi: 120/160 lei
Zona Centrul Vechi (min/max)
 • Cafea: 5/11 lei
 • CocaCola/Pepsi: 5/9 lei
 • Bere: 4/15 lei
 • Sticla de vin: 28/130 lei
 • Hamburger: 16/38 lei
 • Masa in doi: 50/170 lei
Harta Tephra

Unde iesim


Cei care au fost aici au fost si in:

Se incarca

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje