Din ciclul "sunt dispus sa incerc ceva nou" pot sa va spun ca a facut parte si seara noastra (4 persoane) de mers la restaurant pescaresc. Tasty Fish de data asta dupa ce am fost la altul cu specific pescaresc (Mam* Leon#), sa nu dam nume in topicul de aici. Am comandat simplu : bors de peste, crap cu ciuperci in "nu mai stiu ce sos", specialitate tasty fish, midii pane cu sosul casei, vin alb la carafa (vinul casei). Prim bila neagra : dupa asteptat ciorba undeva peste 30 min, cand ne-o aduce in sfarsit intrebam ospatarul : - A durat mai mult ca de obicei? La care primim raspuns : "da' ce, va grabiti?" Nu mai spun ca am primit-o fierbinte... A doua bila neagra : vinul alb in carafa ni-l aduce la temperatura camerei, total nepotrivit pentru a-l putea bea. Il intrebam daca e normal, ne tine o teorie despre cum ca el a lucrat in mai multe restaurante si ca asta e cel mai bun de pana acum. Si cum ca vinul alb fiind in cutie de carton, nu se raceste la fel ca cel din sticla ... ma rog niste aberatii... A treia bila neagra : mamaliga foarte sarata (ceea ce a recunoscut chiar si chelnerul) si specilaitatea tasty fish la fel. Poate trebuia sa o denumeasca salty fish. Peste toate astea, nota de plata a fost aprox 240 lei. Stiti cat am lasta? Exact 240. Nu cred ca am mai lasat la vreun restaurant fix cat e pe nota de plata, dar aici am avut o dorinta pe undeva revansarda, dar oricum nu cred ca au inteles mesajul. Si chiar daca l-au inteles, clienti cred ca au destui si nu-si fac griji. Mergeti si voi daca aveti chef de experimente, poate aveti mai mult noroc sau poate patiti la fel. Decideti singuri. nu vreau sa va influentez. La reauzire! Pa.
Rar am intalnit un restaurant atat de prost... am mers si noi la acest ...mari scuze "cur" de restaurant . O mancare super proasta am comandat specialitatea casei groaznica....un bulion la conserva fiert exagerat care se chema sos de rosii un peste congelat pe interior fara gust care se chema "atentie" sturion si anume CEGA...+ un somn aproape il cautai prin farfurie cu o mamaliga rece....Preturi extraodrinar de mari calitate ffff.proasta la mancare...ambiata locului placuta dar restul de EVITAT ! Nu voi mai calca niciodata in acel loc..si scriu acest comentariu pentru ca pe foamea si praful asta..sa mergi la un restaurant specific pescaresc...sa platesti o nota de plata enorma si sa fii servit in asemenea conditii este chiar NESIMTIRE !
Tu ce parere ai?
Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.
Nu mai merg niciodata!!!
Din ciclul "sunt dispus sa incerc ceva nou" pot sa va spun ca a facut parte si seara noastra (4 persoane) de mers la restaurant pescaresc. Tasty Fish de data asta dupa ce am fost la altul cu specific pescaresc (Mam* Leon#), sa nu dam nume in topicul de aici. Am comandat simplu : bors de peste, crap cu ciuperci in "nu mai stiu ce sos", specialitate tasty fish, midii pane cu sosul casei, vin alb la carafa (vinul casei).
Prim bila neagra : dupa asteptat ciorba undeva peste 30 min, cand ne-o aduce in sfarsit intrebam ospatarul : - A durat mai mult ca de obicei? La care primim raspuns : "da' ce, va grabiti?" Nu mai spun ca am primit-o fierbinte... A doua bila neagra : vinul alb in carafa ni-l aduce la temperatura camerei, total nepotrivit pentru a-l putea bea. Il intrebam daca e normal, ne tine o teorie despre cum ca el a lucrat in mai multe restaurante si ca asta e cel mai bun de pana acum. Si cum ca vinul alb fiind in cutie de carton, nu se raceste la fel ca cel din sticla ... ma rog niste aberatii... A treia bila neagra : mamaliga foarte sarata (ceea ce a recunoscut chiar si chelnerul) si specilaitatea tasty fish la fel. Poate trebuia sa o denumeasca salty fish. Peste toate astea, nota de plata a fost aprox 240 lei. Stiti cat am lasta? Exact 240. Nu cred ca am mai lasat la vreun restaurant fix cat e pe nota de plata, dar aici am avut o dorinta pe undeva revansarda, dar oricum nu cred ca au inteles mesajul. Si chiar daca l-au inteles, clienti cred ca au destui si nu-si fac griji. Mergeti si voi daca aveti chef de experimente, poate aveti mai mult noroc sau poate patiti la fel. Decideti singuri. nu vreau sa va influentez.
La reauzire! Pa.
EVITATI
Rar am intalnit un restaurant atat de prost... am mers si noi la acest ...mari scuze "cur" de restaurant . O mancare super proasta am comandat specialitatea casei groaznica....un bulion la conserva fiert exagerat care se chema sos de rosii un peste congelat pe interior fara gust care se chema "atentie" sturion si anume CEGA...+ un somn aproape il cautai prin farfurie cu o mamaliga rece....Preturi extraodrinar de mari calitate ffff.proasta la mancare...ambiata locului placuta dar restul de EVITAT !
Nu voi mai calca niciodata in acel loc..si scriu acest comentariu pentru ca pe foamea si praful asta..sa mergi la un restaurant specific pescaresc...sa platesti o nota de plata enorma si sa fii servit in asemenea conditii este chiar NESIMTIRE !