Te ocupi de acest loc?
Promoveaza-l !

Tapo (Bucuresti - Restaurant)

Str. Oltetului nr 30

Program: Lun - Dum: 11:00 - 04:00

Telefon: 0744 313 444

Email: office@barletto.ro





Acest loc este in urmatoarele colectii

Se incarca

Locuri promovate pe Metropotam

14 comentarii vrei sa comentezi?

Tapo
URAGANU
#1 -

Atentie

Am inteles, compania se foloseste de imaginea lui Dumitrescu sa-si promoveze restaurantul. E bine, au SITE. DAR unde e meniul, unde e descrierea, unde e galeria de poze a acestui restaurant ? Vreau sa-l vizitez, sa-l incerc, dar sincer nu ma atrage imaginea lui Dumitrescu pentru ca nu ma duc acolo pentru Dumitrescu. Dumitrescu trebuie sa fie ultimul lucru pe care sa-l mentionez intr-o recenzie a unui restaurant.

Tapo
silv
#2 -

Comentariu nou

Deja l-ai mentionat de 3x :) inseamna ca si-a pus bine amprenta

Tapo
Mari
#3 -

Cel mai scump fast-food din oraș

Din păcate acesta este adevarul. Se vrea a fi un restaurant de Fițe dar nu este decât un Fast food. Terina de foie gras: cam grasa iar sparanghelul NU avea nicio legătura cu ce era in farfurie. Friptura de vita
, antricot: mai mult afumat decât gătit... Desert??? NU am mai avut curajul! Noroc cu vinul, am mai dres seara cu un vin bun Casa Antinori...
Sa il recomand? Decideți voi dacă vreți mâncare sau băutura....

Tapo
alex
#4 -

scump si nu prea special

Am fost, am servit, am plecat....din pacate nu cred ca voi mai vizita restaurantul Tapo.

Am fost tare curios sa incerc acest restaurant dar am fost oarecum dezamagit. Restaurantul se pretinde a fi high class dar nu este de loc asa...nu vad nimic in plus fata de un restaurant mediu... doar preturile foarte mari!

Am servit ca aperitiv rulouri de dovlecei umplute cu branza de capra care cred ca au fost cele mai bune din tot meniul.....main dish-ul a fost un muschi de vita cu sos de ciuperci si un cartof... acest dish a fost destul de slab... viita a fost prea mult gatita si avea un gust destul de amarui...poate de la sosul de ciuperci care a stricat gustul carni..sau poate nu.. am dres totul cu o apa minerala am achitat 200ron dar cred ca pretul real era undeva la maximum 100ron pt ce s-a oferit....am fost destul de dezamagit.

Cat despre locatia restaurantului mi-a lasat un gust amar este destul de departe de centrul orasului (cat cunosc, nu sunt din buc) cainii maidanezi umbla ca la ei acasa atat la poarta de la intrare cat foarte aproape de restaurant, ma mir oare daca nu or face si o baie la Berletto... covorul rosu de la intrarea principala era intr-o stare jalnica..foarte murdar.... din pacate cred ca este un restaurant de duzina..nu recomand. Consider ca Chef Florin Dumitrescu s-a grabit.

Tapo
ionpopescu
#5 -

Locatie superba

Am ajuns din greseala la Tapo impreuna cu prietenii mei.Locatia este absolut superba ...cred ca au deschi de o zi sau doua in interior.Florin Dumitrescu a venit la masa si ne a recomandat produsele din meniul nou.A fost o seara senzationala

Tapo
Sandra
#6 -

Jenibil

Absolut jenant, un restaurant kitchos, fad, gaunos si lipsit de orice. Inteleg ca poporul roman este un consumator needucat, care ia orice de-a gata, mai ales cand i se serveste intr-un ambalaj cu poleiala de fite, cancan si ciao, dar bataia de joc a fost suprema. Serviciu prost, timp de asteptare mare, mult prea mare daca ne gandim ce ne-a ajuns in farfurie. Feluri fade, reci, lipsite de orice inspiratie, lipsite de orice. Am returnat un bisque de creveti, prea conserva-style ca sa fie mancabil. Replica chelnerului? Nu are sare, daca ii mai puneati sigur era ok. Wtf?!!! In asta sta talentul unui masterchef, in sare?! In cotlete de berbec reci? In humus care nu se compara cu produsul similar de la cea mai ieftina shaormerie? Nota de plata pt aceasta distractie? 900 ron. Sa va fie rusine!!!!

Tapo
monica
#7 -

adio tapo!

Abia asteptam sa ajung la acest restaurant a carei locatie imi facea cu ochiul de mult!Asa ca am organizat o masa mare de 16 persoane si gata:)Din pacate experienta a fost una neplacuta si nu bom mai reveni niciunul la Tapo..Fiind multi am avut posibilitatea sa gustam multe feluri:terina nu era ok,biftecul la fel,caneloni nu,melci nu(nici nu am putut sa ii termin de cat de rai erau!),costitele de vita nu erau in crusta ca in meniu,erau ciudate,mai mult fierte..caracatita congelata si apoi prajita intr-o crusta subtire de pane..Nimic nu a fost ok.Din pacate nici experienta vinului nu ne-a putut salva pentru ca proseco recomandat de ei nu era ok nici el.La desert,asa cum s-a mai spus,nu am mai avut curaj!
Simpatizandu-l pe chef Florin am avut mari sperante de la loc dar fin pacate nu e bici macar mediocru,e de-a dreptul prost si este prima recenzie pe care o fac la adresa unui restaurant pentru ca m-a dezamagit cu adevarat!
As mai putea sa il vizitez vara sa beau ceva doar pentru ca atmosfera
mi-a placut dar de mancat m-am linistit.

Tapo
ramona
#8 -

jenant

Vazand reclama si atmosfera din materialele promotionale, m-am grabit sa recomand restaurantul unei prietene pt ziua de nastere, ceea ce nu o sa mai fac niciodata! Bilantul a fost 2 persoane au vomitat, doua cu stari de greata iar restul cu un gust amar. Am fost serviti de niste chelneri bagaciosi si prost crescuti, am mancat mancare rece, veche dar aberant de scumpa. Toaletele infundate, muzica la fel de tare ca in club....jenant!!!La fel ca dna de mai sus, e prima mea recenzie si e prima data cand spun tuturor pe un ton imperativ si autoritar NU MERGETI LA TAPO!

Tapo
cristina
#9 -

servicii foarte proaste

nepolitete! nimeni din angajati nu saluta clientii!! nici la intimpinare nici la iesire. ospatari care nu-si noteaza cine ce a comandat si fac turul mesei-masa mare de 10 persoane-si intreaba pe fiecare ce a comandat..salata minuscula, garniturile la fel. atmosfera cam rece. treci printr-o piscina dezafectata sa intri in restaurant...pare ca se ocupa cineva care nu-si da interesul.

Tapo
Iulia
#10 -

Nu recomand

Mancarea parea facuta de un amator. Salata de vita foarte sarata abia daca se putea manca; la fel si salata de creveti cu avocado (unde era avocado nu stiu .. cred ca se pierduse pe drum). Somonul cu spanac gatit la abur a venit cu un piure de telina (bun de altfel), dar spanacul unde era??. Am zis ca desertul o sa compenseze.. dar.. pavlova cu mango era beton..nici nu intra lingurita in ea..am reusit sa o "sparg" in cele din urma.. si .. surpriza.. tot beton. Am chemat ospatarul i-am "prezentat" situatia; replica lui a fost "am inteles!"; ma asteptam sa imi aduca alta prajitura, dar tot ce am primit a fost o pavlova cu mango ce nu putea fi mancata pe nota de plata.. plus bonus pe nota... un aperol ce nu il.comandasem. Am platit fara sa comentez si promit ca nu o sa ii mai vizitez. Ma gandesc daca asa se "lucreaza" intr-o seara nu foarte aglomerata.. cum e atmosfera cand e fullhouse??

Tapo
Aditza
#11 -

Comentariu nou

Chiar asaa de rauuu este in acel restaurant maaaa??? Nu prea as crd!

Tapo
Oana
#12 -

Nu recoman

experienta in acest restaurant a fost una foarte neplacuta din urmatoarele motive:
-Mancare a fost servita aproape rece si mult prea scumpa pentru pretentiile localului
-Foarte frig in restaurant, inclusiv ospatarii ne serveau cu gecile pe ei
-aperitivele aratau groaznic parca erau pregatite cu o zi inainte sa ne fie servite
-desi la momentul rezervarii ne-au confirmat ca putem achita cu un card Amex inclusiv scris ne-au confirmat, surpriza a fost ca nu s-a putut efectua plata cu acest tip de card (mentionez ca am fost un grup de aproximativ 20 de persoane, imaginati-va neplacerea creata)

Nu va recomand acest restaurant sub nicio forma.

Tapo
georgiana
#13 -

Dezamagitor!!!

Localul dragut per ansamblu,muzica acceptabila,mancarea jalnica din pacate...pentru un restaurant care se presupune a fi de renume.Atmosfera nu m a impresionat..plin de pustoaice care se tot perindau ba afara,ba inauntru...
Nu recomand!!!!!

Tapo
Teodora
#14 -

Gluma proasta

Am facut greseala de a sarbatori seara de Revelion la Tapo, achizitionand meniul de 500 de lei. Intreband care este diferenta intre meniul de 500 de lei si cel de 800 de lei, ni sa raspuns faptul ca acesta contine platouri, nu portii individuale. Total acceptabil. Acum, lasand la o parte faptul ca nu am inteles nimic din “aperitiv”, al doilea dish a venit sub forma a 3 farfurii de peste cu garnitura. Nu platouri, ci pur si simplu 3 farfurii/portii normale. Masa noastra era de 6 persoane, asa ca va puteti inchipui cum am mancat pe rand, jumatate de portie, pentru ca apoi sa pasam farfuria persoanei din dreapta sau din stanga. Acelasi lucru s-a intamplat si cu al al doilea dish: au venit 3 farfurii ce contineau 2 bucatele de vita, un pumn de piure si cateva frunze de spanac (imi pare rau ca nu pot atasa poza). Am impartit frateste si garnitura cu persoana din dreapta sau stanga. A fost de-a dreptul umilitor. Ma intreb daca a meritat sa isi manance de sub unghii in halul asta….banuiesc ca da. Lasand la o parte cantitatea infima de mancare raportata la valoarea pachetului (intrucat nu am venit acolo sa ne scaldam in mancare) gasesc ca este inacceptabil sa iti obligi clientii sa manance din aceeasi farfurie, fara sa ai decenta de a le asigura una proprie. Tapo are veleitati de restaurant de lux, insa nu este decat o gluma proasta.

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.


Preturi orientative (metodologie)

Tapo
  • Masa in doi: 200 lei
Zona Floreasca (min/max)
  • Cafea: 4/10 lei
  • CocaCola/Pepsi: 6/11 lei
  • Bere: 7/14 lei
  • Sticla de vin: 50/180 lei
  • Hamburger: 17/32 lei
  • Masa in doi: 80/300 lei
Zona Tei (min/max)
  • Cafea: 8/8 lei
  • CocaCola/Pepsi: 8/8 lei
  • Bere: 6/6 lei
  • Sticla de vin: 35/35 lei
  • Masa in doi: 100/200 lei
Harta Tapo

Unde iesim


Cei care au fost aici au fost si in:

Se incarca