Te ocupi de acest loc?
Promoveaza-l !

TROLL Escape Rooms (Bucuresti - Alte locuri)

Informatiile sunt verificate si confirmate de o persoana oficiala a acestui loc.

Ați aflat despre jocurile de tip ”escape the room”? Sunt jocuri transpuse în viața reală care oferă o modalitate plăcută și inteligentă de petrecere a timpului liber. Jocul în sine presupune să fii încuiat într-o cameră împreună cu unul sau mai mulți prieteni, iar scopul jocului este să găsești calea de a ieși din cameră într-un interval prestabilit de 60 de minute. Pentru a “evada”, ai nevoie de atenție, de logică, de intuiție, de perspicacitate, de îndemânare și nu în ultimul rând, de spirit de echipă.

Împreună cu prietenii tăi, vei fi nevoit să găsești indicii ascunse, să rezolvi jocuri logice, să-ți construiești mecanisme sofisticate cu propriile mâini, să descui lacăte și încuietori diverse și să pui cap la cap informațiile găsite. Pe parcursul jocului, ai dreptul să ceri indicii suplimentare atunci când unul dintre puzzle-uri îți dă prea multe bătăi de cap. Fiecare joc de acest tip oferă o experiență diferită de celelalte prin tematica aleasă, prin scenariul specific și prin gradul de dificultate al puzzle-urilor pe care trebuie să le rezolvi pentru a-ți “câștiga” libertatea.

Un joc escape-the-room bun este greu de rezolvat, însă în același timp, oferă o soluție în întregime logică. La TROLL Escape Rooms, vei găsi întocmai asta: puzzle-uri atent elaborate și o modalitate încântătoare de petrecut timpul liber cu prietenii. Avem disponibilă o cameră de joc în acest moment, denumită ”The Bike Room”, în care vei juca un scenariu a cărei poveste se desfășoară într-un ”atelier de biciclete”. Nu-ți face griji, însă, chiar dacă decorul și tema sunt despre biciclete, nu ai nevoie de nici un fel de cunoștințe despre bicicletă pentru a rezolva jocul nostru - nu trebuie decât să știi să te joci. A doua cameră de joc este în lucru, însă dacă vrei să știi despre ce va fi, vizitează-ne și întreabă-ne. :)

Dacă vrei să afli mai multe despre ce este TROLL Escape Rooms, cum am început și de ce-i așa de mișto la noi, poți citi advertorialul nostru de pe IQads:
Ce este TROLL Escape Rooms?

TROLL Escape Rooms este deschis între 9:30 și 21:30, de luni până duminică. Jocul se desfășoară doar în urma unei rezervări, pe care o poți face online în modulul de booking de pe site-ul nostru (www.gameoftrolls.ro), prin email la contact@gameoftrolls.ro sau prin telefon la 0756 087 655.

Adresă: Bd. Nicolae Bălcescu, nr. 9, sc. A, et. 1
      (stația de metrou Universitate, ieșirea spre str. Ion Câmpineanu; vis-a-vis de Hotel Intercontinental)
Email: contact@gameoftrolls.ro
Tel.: 0756 087 655
Facebook: http://www.facebook.com/gameoftrolls.escaperooms
Tripadvisor: http://www.tripadvisor.com/Attraction_Review-g294458-d7785167-Reviews-TROLL_Escape_Rooms-Bucharest.html (locul 2 în București, în categoria Fun&Games)

Acest loc este in urmatoarele colectii

Se incarca

Locuri promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Preturi orientative (metodologie)

Zona Piata Universitatii (min/max)
  • Cafea: 6/10 lei
  • CocaCola/Pepsi: 5/10 lei
  • Bere: 6/12 lei
  • Sticla de vin: 40/120 lei
  • Hamburger: 31/38 lei
  • Masa in doi: 80/200 lei
Harta TROLL Escape Rooms

Unde iesim


Cei care au fost aici au fost si in:

Se incarca

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje