Te ocupi de acest loc?
Promoveaza-l !

Sultan Suleyman (Bucuresti - Restaurant)

Sultan Suleyman
Specific:
turcesc
Zona:
Berceni

Sos Oltenitei nr 39-41

Program: Luni - Duminica: 10.00 - 24.00

Telefon: 0727647240 / 0728701987 / 0761529839 / 02133208.33 / 0311072290
Cronica Sultan Suleyman

Cele mai bune restaurante turcesti din Bucuresti

Cele mai bune restaurante turcesti din Bucuresti

Ne place mancarea turceasca si toata atmosfera care presupune servirea ei, de aceea v-am pregatit o lista cu cele mai bune restaurante turcesti din Bucuresti. De-a lungul timpului, am intalnit...

citeste toata cronica|01 Noiembrie 2013


Acest loc este in urmatoarele colectii

Se incarca

Locuri promovate pe Metropotam

5 comentarii

Sultan Suleyman
Amaranta
#1 -

--

Este unul si pe sos. Colentina ;)

Sultan Suleyman
Gaby
#2 -

Restaurant Sultan Suleyman,Sos.Oltenitei

Recomand acest restaurant celor care iubesc bucataria turceasca.
Servicii bune, preturi ok.

Sultan Suleyman
big sin
#3 -

am mancat aici ieri - 22.05.2013

Am mancat aseara - 22.05.2013 -la Sultanul Suleyman.Sunt placut impresionat de tot ce s-a intamplat acolo,incepand de la eforturile patronilor de a-mi rezolva problema cu parcarea,pana la servire,informatii in legatura cu meniul, platoul din partea casei, zambetul larg al bucatarului la plecarea din locatie, care parca spunea :,, E !..Ce zici de mancarea gatita de mine??..Mai treci pe aici daca ti-a placut!.."
Da.E un loc in care voi manca ori de cate ori voi avea ocazia.De ce ? Pai, mancarea : portii mari,super suficiente,gust foarte bun,ponderat picant,meniu variat si frumos prezentat.Servicii: foarte bune,zambet,atentie,respect.Preturi: pt calitatea mancarurilor si a serviciilor, absolut rezonabile.Asadar, Sa va tina Dumnezeu obiceiul! ( sau Alah, sau cum vreti voi,numai sa pastrati locatia in aceste conditii !)

Sultan Suleyman
andreea
#4 -

nu au respect pentru clienti

Sa ma scuzati, dar nu sunt de acord deloc cu respectul si serviciile de care spuneti dumneavoastra. Am fost la macelaria care este tot a restaurantului Suleyman si am cumparat produse in valoare de 100 lei, nu mi s-a eliberat niciun bon fiscal iar apoi cand am vrut sa beau o cafea turceasca la terasa restaurantului mi s-a spus direct de catre patronul turc faptul ca nu ma serveste cu cafea decat daca comand mancare! I-am explicat ca tocmai ii facusem vanzare de 100 lei si cu zambetul pe buze mi-a spus ca " nu se pune"!!! E bine ca suntem tratati ca......romani!

Sultan Suleyman
Bogdan
#5 -

De evitat!

In urma vizitei la acest restaurant, am ramas cu un gust amar. Mancarea nu difera cu nimic fata de cea facuta acasa ( nu exista nici un specific turcesc), vesela groaznic de murdara, localul in general depravat, servirea jalnica ( niste fete care se certau si se injurau in centrul localului), deci DE EVITAT. Mentionez ca am fost la cel de pe Sos. Oltenitei.

Mai bine mancam la MC !

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Unde iesim


Cei care au fost aici au fost si in:

Se incarca

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje