Te ocupi de acest loc?
Promoveaza-l !

Pensiunea Ruby'nN (Vatra Dornei - Hotel, Restaurant)

Specific:
romanesc
Pinului 5

Telefon: 0230 375 529, 0727 732 731
E-mail : pensiunearubynn@gmail.com
Acest loc este in urmatoarele colectii

Se incarca

Locuri promovate pe Metropotam

1 comentariu

Pensiunea Ruby'nN
amac
#1 -

cea mai proasta locatie!!!!


am fost la aceasta pensiune impreuna cu 20 de prieteni si ne am cazat pt data de 24 si 25 decembrie 2011. Rezervarile le-am facut in urma vizualizarii pensiunii pe acest site.Toti am ramas profund dezamagiti inca din momentul ajungerii la pensiune cand am fost primiti cu o raceala greu de explicat.Nici macar nu ni s a urat Bun Venit.
1.Conditiile de cazare lasa mult de dorit deoarece frigul s-a resimtit in toata cabana.Proprietarii pe timpul noptii opreau caldura.Prosoapele de la baie au culoarea rosie si miroase a mucegai.Lenjeria de asemenea este murdara si se resimte un iz de mucegai.Cu siguranta nu vom mai reveni la aceasta pensiune>.Dimineata am observat in parcarea pensiunii un individ care incerca portierele masinilor.Desi am platit 12 lei de persoana in plus pentru a avea la dispozitie vesela, cand le am solicitat pahare sau cani, proprietari se eschivau deoarece nu aveau foarte multe pahare in dotarea pensiunii.Ciorba este servita in cani iar gustul acesteia lasa mult de dorit.Desi am inchiriat toata pensiunea am fost nevoiti sa platim in plus pentru a beneficia de vesela de la bucatarie precum si de a ne folosi de mesele de biliard.Cafeau este pe jumatate cu zat.
2.Atat gazdele cat si personalul pe tot timpul sederii noastre au avut fete incruntate si nu le conveneau faptul ca noi in seara de craciun doream sa petrecem si nicidecum nu intentionam sa mergem in camere de laa ora 8 seara.Oricum pe tot timpul petrecerii am fost indeaproape supravegheati de parca eram cei mai mari hotzi veniti in cabana.
3.Locatia lasa de dorit deoarece cabana este pozitionata intr o zona urata, langa niste hale.
4.am platit 90 de lei pt fiecare noapte o camera, insa sincer conditiile oferite nu merita nici 30 de lei.aproape toate camere nu aveau hartie igienica la toileta, iar in camera erau pahare de plastic.
Repet: cu siguranta nu o sa mai revenim la aceasta cabana deoarece atata bataie de joc pe banii nostri si lipsa de ospitalitate n am mai vazut!!!!Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Unde iesim


Cei care au fost aici au fost si in:

Se incarca

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje