Te ocupi de acest loc?
Promoveaza-l !

Parma in Tavola (Bucuresti - Restaurant, Terasa)

Specific:
italienesc

George Enescu 2-4

deschis in locul restaurantului-terasa Le Theatre

Telefon: 031 437 06 12
Cronica Parma in Tavola

Cele mai bune restaurante cu specific italienesc din Bucuresti

Cele mai bune restaurante cu specific italienesc din Bucuresti

Suntem innebuniti dupa mancarea italieneasca, iar asta se poate vedea cu usurinta in topul de mai jos. Astfel, am adunat la un loc cele mai misto restaurante cu mancare...

citeste toata cronica|08 Iulie 2015

Parma in Tavola, restaurantul cu gradina cocheta de pe George Enescu, unde mananci 100% italienesc

Parma in Tavola, restaurantul cu gradina cocheta de pe George Enescu, unde mananci 100% italienesc

In locul restaurantului Le Theatre (despre care v-am povestit in vara lui 2012 ), de pe strada George Enescu, s-a deschis un local nou, cu specific italienesc, care poarta numele...

citeste toata cronica|25 Iulie 2014


Acest loc este in urmatoarele colectii

Se incarca

Locuri promovate pe Metropotam

5 comentarii

Parma in Tavola
George
#1 -

O experienta regretabila

Intr-o vineri seara, dorind sa sarbatoresc un eveniment in familie am ales aceasta terasa - "Parma in Tavola" sau fostul Uniter.

Initial am crezut ca vinul execrabil si limonada facuta cu cel putin o zi in urma(cu 1 - 2 musculite in pahar), servite la Parma in Tavola, ma vor face sa nu mai calc in acest loc.

Surpriza a venit abia la final, cand am ales sa platesc cu cardul. Ospatarita, care pretinde a fi si proprietara restaurantului, ne-a spus ca nu functioneaza POS-ul. Nu a stiut sa ne directioneze catre un bancomat din apropiere asa ca am mers catre hotelul Radison, unde stiam ca exista unul.

Cand am iesit din hotel cu banii, ma astepta un chelner care mi-a reprosat ca am vrut sa fug, deoarece stia el un bancomat mai aproape, pe care eu insa nu-l vazusem. Mi-a cerut banii pe loc, in strada, dar nu avea sa-mi dea rest. Asa ca am decis sa ne intoarcem la restaurant, pentru a plati acolo si a primi restul. I-am reporsat chelnerului serviciile proaste si atitudinea nesimtita cu care am fost tratati. Acesta s-a enervat si a inceput sa traga de mine violent, pe strada, si sa urle. Deoarece eram insotit de sotia mea si de fiul meu de 6 luni, acesta a cosiderat ca are nevoie de ajutorul unui prieten si a sunat celalat ospatar al terasei Parma in Tavola, care a venit fugind spre noi.

Sotia mea s-a speriat foarte tare, iar cel mic a inceput sa planga. A fost nevoie sa solicitam ajutorul unui echipaj de politie.


Am fost bruscat, tarat in mijlocul strazii, au urlat la mine, toate astea pentru ca nu am avut cash la mine iar POS-ul lor nu functiona. Se pare ca angajatii considera ca toti clientii terasei Parma in Tavola( fostul UNITER) sunt presupusi infractori care vor sa fuga fara a plati consumatia, chiar sume derizorii - 26RON

Parma in Tavola
Parma in Tavola
#2 -

Comentariu nou

Buna ziua, ospatarul a venit cu dumnevoastra pentru a se asigura ca achitati nota de plata, nu pentru a va urmari sau molesta, lucru confirmat si de catre echipajul de politie.

Ospatarii nostri trebuie sa se asigure ca achitati nota de plata, dar nu vor folosi niciodata forta pentru a se asigura ca faceti acest lucru, orice conflict este solutionat de catre organele competente.

Ne cerem scuze ca pos-ul nu a fost functional in ziua in care ne-ati vizitat, acest lucru se intampla cand banca face modificari in sistem sau acesta nu se poate conecta la sistemul bancii si se intampla destul de rar.

Parma in Tavola
George
#3 -

O experienta regretabila

Buna ziua Parma in Tavola,

Faptul ca nu functiona POS-ul este ultimul lucru pentru care ar trebui sa va cereti scuze. Nu am avut nici o problema cu asta.

Ceea ce spunteti ca ar trebui sa faca ospatarii dumneavoastra este adevarat, dar ceea ce au facut este altceva. Sa bruschezi un client care este cu familia sa si sa tipi la ei,in plina strada, pe calea Victoriei, in timp ce se intorceau cu banii in mana(de la bancomat), spre restaurant, este inadmisibil.

Acesta este motivul pentru care am solicitat un echipa de politie, nu faptul ca a venit dupa noi. Iar echipajul de politie a luat declaratii conform legii, NU A CONFIRMAT SAU INFIRMAT NIMIC!

Faptul ca dumneavoastra cautati si gasiti o scuza in actiunile ospatarilor dumneavoastra ma intristeaza.

Parma in Tavola
Parma in Tavola
#4 -

Comentariu nou

Buna ziua,

Va rog sa nu ne intelegeti gresit, nu incercam sa gasim o scuza, dar din pacate avem doar informatiile primite de la politie si feedback dvs. primit pe Facebook, acesta este motivul pentru care ne dorim sa stabilim o intalnire si sa intelegem mai bine care a fost problema. Ne puteti lasa un mesaj pe pagina de Facebook sau prin e-mail parmaintavola.bucharest@gmail.com.

Parma in Tavola
Veronica
#5 -

Jalnic

Mâncarea și băutura proaste

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Preturi orientative (metodologie)

Zona Piata Romana (min/max)
  • Cafea: 2/10 lei
  • CocaCola/Pepsi: 3/10 lei
  • Bere: 6/11 lei
  • Sticla de vin: 55/120 lei
  • Hamburger: 25/45 lei
  • Masa in doi: 20/160 lei
Harta Parma in Tavola

Unde iesim


Cei care au fost aici au fost si in:

Se incarca

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje