Te ocupi de acest loc?
Promoveaza-l !

Opium Studio (Bucuresti - Bar, Club)

Horei 5 bis

Telefon: 0722 55 99 52, 0722 79 05 32,  0721 12 15 30

Email: opium_st@yahoo.com

Program: 10.00 - 03.00Cronica Opium Studio

Seara de chill out in Opium, bar & club

Seara de chill out in Opium, bar & club

Aseara era o seara rece de decembrie, care contrazicea din toti fulgii regula nescrisa a incalzirii globale cum ca in februarie ar trebui deja sa fie primavara. Rataceam prin crivat,...

citeste toata cronica|16 Februarie 2008


Acest loc este in urmatoarele colectii

Se incarca

Locuri promovate pe Metropotam

5 comentarii

Opium Studio
Gura0sparta
#1 -

despre Opium

Locatie foarte buna, boem, atemporal, cum vreti sa-i spuneti... insa in ceea ce priveste personalul angajat....aveti nevoie de un nou departament: Costumer Service!!! Nu puteti sa dati oamenii afara si sa strigati ca la usa cortului, pentru ca sunt sigur ca am mai multe clase ca dvs, domnule blond si impertinent (si cu apucaturi de gay)!!! Ati stricat atmosfera acestui club! Felicitari! Si mai avem pretentii ca restul Europei sa ne respecte ?!?!

Opium Studio
irina oancea
#2 -

Comentariu nou

Muzica este buna insa numai in partea de la parter a clubului, nu ca jos ar fi proasta insa nu se respecta zilele...merg vineri, un gen, vinerea viitoare, alt gen. Servirea este destul de calitativa si primitoare insa in ce privesc rezervarile, lasa mult de dorit ... o mare tura vura...mai exact, o mare harababura. Una se vb la tel si alta se intampla and ajungi acolo. Pe masa noastra era inca o rezervare facuta si chiar deja ocupata. Primul venit, primul servit.

Opium Studio
mihaela radaru
#3 -

Comentariu nou

Hmmm, ciudat. Cei din Europa au respect pentru cei cu "apucaturi de gay" insa domnul cu mesajul "nu". Ma are si pretentii sa intre el in Europa. Stati linistit domnul cu mesajul ca Romania face parte din acest continent si fara clubul opium dar si fara dumneavoastra.

Opium Studio
raluca militaru
#4 -

music

Domnilor, faceti ceva cu rezervarile si cu programul de muzica de la subsol. Daca intr-o saptamana vin sambata si in alta tot sambata ma astept sa fie acelasi gen nu total diferit. Ah, era sa uit, canapalele din camera de la parter sunt foarte stricate. Poate ca nu v-a transmis personalul din club si de aia nu le reparati asa ca va transmit eu prin acest mesaj. Daca-l cititi, bine-nteles. Bafta.

Opium Studio
Radu Serban
#5 -

Comentariu nou

Boem dar nu cu o locatie asa de buna, clientii sunt pe masura locatiei, rezervarile de cacao, muzica este super insa numai la parter ca la demisol, dj ul schimba genul de muzica de parca ar fi la el acasa. Imbunatatiti fratilor ceva acolo ca va scufundati daca nu o faceti. Mult noroc ca aveti nevoie.

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Preturi orientative (metodologie)

Zona Foisorul de Foc (min/max)
  • Cafea: 5/10 lei
  • CocaCola/Pepsi: 5/8 lei
  • Bere: 5/10 lei
  • Sticla de vin: 40/90 lei
  • Hamburger: 38/38 lei
  • Masa in doi: 80/150 lei
Harta Opium Studio

Unde iesim


Cei care au fost aici au fost si in:

Se incarca

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje