Te ocupi de acest loc?
Promoveaza-l !

Open Pub (Bucuresti - Bar, Cafenea, Terasa)

Adresa: Tunari 65 (metrou - statia Stefan Cel Mare)

Telefon: 0746 484 765

Orar:

L-M: 16.00-ultimul client
J-D: 14.00-ultimul client

Open Pub, se afla foarte aproape de centrul orasului, langa statia de Metrou Stefan cel Mare insa, parca ”intr-o alta poveste”!
Pub-ul s-a nascut din dorinta  de a crea un spatiu unde  te poti vedea  cu prietenii la un “pahar de vorba “,  iei parte la tot felul de evenimente( concerte, seri de teatru, stand-up comedy, expozitii dar si cele mai importante meciuri), poti asculta sau dansa pe  muzica de calitate intr-o atmosfera prietenoasa si vesela!

Pentru ca suntem “open” si la noi se intimpla tot felul de evenimente simpatice si spatiul este creat de asa natura incat  devine "pe gustul tau” indiferent de starea pe care o ai.
Parterul,  este format dintr-o incapere mai spatioasa unde,  au loc  majoritatea evenimentelor! De la nelipsita seara de karaoke de miercuri, pina la dezmatul din weekend cand, te ajutam cu o larga gama de shot-uri sau alte delicii sa faci fata “provocarilor” din timpul petrecerile tematice, iar muzica de zbantuiala, iti da energie!
Tot in partea de jos  se  mai afla  3 incaperi,  ale caror decor te trimit cu gandul la  perioada secolului trecut. Aici, ve-i fi putin mai retras insa, destul de aproape de centrul evenimentelor! asta, daca nu cumva te asezi la bar unde poti purta o conversatie prietenoasa cu barmanul sau poti admira  decorul din alta epoca, precum si  numeroasele bancnote  vechi, expuse pe toata suprafata barului!
Daca te incumeti sa urci la manasarda, ve-i gasi cea mai intima, calda si  prietenoasa  atmosfera!  Este partea pub-ului cea mai potrivita  pentru  o seara de leneveala  in fata unui latte, stat “la povesti  cu vin fiert",  sah sau table cu prietenii …“ launch-ul perfect”!
Odata ce apar  primele raze ale primavarii, ai la dispozitie terasa! Mobilierul este suficient de variant incit poti alege  sa stai in hamac dar si intr-un scaun elegant! Verdeata din jur  impreuna cu sistemul de raciere  si cocktailul fresh sau berea din fata ta, te  vor apara de arsita de-afara! 

de curand are un frate mai mic in Centrul Vechi - Open Pub 43, pe Smardan

Acest loc este in urmatoarele colectii

Se incarca

Locuri promovate pe Metropotam

3 comentarii

Open Pub
adrianh
#1 -

loc fain

Atmosfera e faina, muzica retro in general si cu bun gust, oamenii de acolo si ei foarte prietenosi si deschisi. Se organizeaza evenimente si au seri cu muzica live.
Pentru ca nu e situat in centru (e langa metrou de la Stefan cel Mare) se gasesc mese libere de obicei.
Au masa de fusbal, iar vara au si hamace pe terasa :)
Imi place mult si il recomand celor care vor sa incerce un pub din afara centrului vechi.

Open Pub
sach
#2 -

te contrazic!

Io am fost cu niste prieteni acolo si in afara ca era un frig infernal a iesit si o mica batalie! In schimb trebuie sa recunosc ca amenajarea barului este destul de reusita, cat despre atosfera nu prea siu ce sa zic poate am prins noi o seara mai nasoala!

Open Pub
Johnny
#3 -

Atmosfera misto dar...

Local dragut, am fost de mai multe ori, insa uneori am dat de o domnisoara barman extrem de scarbita si necooperanta. Pacat de loc, pana cand nu pleaca aceasta domnisoara care si-a gresit vocatia si locatia eu nu mai calc acolo.

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Preturi orientative (metodologie)

Zona Stefan cel Mare (min/max)
  • Cafea: 4/15 lei
  • CocaCola/Pepsi: 6/8 lei
  • Bere: 6/9 lei
  • Sticla de vin: 55/70 lei
  • Hamburger: 17/25 lei
  • Masa in doi: 80/180 lei
Harta Open Pub

Unde iesim


Cei care au fost aici au fost si in:

Se incarca

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje