Te ocupi de acest loc?
Promoveaza-l !

Magazinul de mirodenii (Bucuresti - Magazin)

Tudor Stefan 25, Dorobanti, Sector 1, Bucuresti

Program:

Luni – Vineri: 10-20 (pauză de masă: 13-14)
Sâmbătă: 10-17
Duminică: închis

Magazinul de Mirodenii culege din toate colturile lumii mirodenii obtinute din cultura ecologica si alte coloniale.

Suntem pasionati de mirodenii pure, exotice aduse din tarile de origine in toate formele si culorile lor (de cele mai multe ori organice), de amestecuri inedite, saruri rafinate, piperuri si chili-uri extreme si suntem fideli specialitatilor din "Gradina irlandeza organica" care aduc pe rafturile noastre traditie si premii castigate de-a lungul timpului. Cautam in permanenta surse exceptionale si ne face o deosebita placere sa fim primii care le descopera.

Avem in prezent peste 200 de mirodenii pure, amestecuri, specialitati de saruri, piperuri si nu numai, la care am adaugat si o mica serie de accesorii pentru cunoascatori.

Suntem reprezentanti exclusivi gamei de produse irlandeze, dar ne mandrim si cu mica colectie de mirodenii ecologice aduse direct de la una dintre cele mai frumoase ferme din Sri-Lanka, in regim Fairtrade.

Toate produsele noastre ecologice detin certificate de la producatori, apoi dublu certificate pentru Romania de catre Ecocert. Activitatea de impachetare, etichetare si cantarire se desfasoara cu mare grija, manual, in conditiile optime pentru produsul nostru, in cadrul depozitului special amenajat.

Mari iubitori si sustinatori ai cultului ecologic din Romania, incercam prin selectia noastra de produse ecologice sa contribuim la dezvoltarea acestuia.

In magazin si pe site-ul nostru veti putea gasi la loc de cinste aceste produse, alaturi de corespondentele lor conventionale, selectate cu atentie de la cei mai importanti furnizori din UK. Veti avea posibilitatea sa le achizitionati ambalate in cel mai modern packaging produse special pentru noi in Marea Britanie, dar si la vrac, in functie de nevoile dumneavoastra.

Pasionati de gatitul creativ, asteptam si vom incerca sa rezolvam orice nevoi aveti, asa incat va rugam sa ne scrieti la adresa de email poftiti@magazinuldemirodenii.ro, unde unul dintre proprietari va prelua solicitarile dumneavoastra, incercand sa le dea o rezolvare cat mai rapida.

Va multumim,
Magazinul de Mirodenii
 
Cronica Magazinul de mirodenii

Magazinul de mirodenii

Magazinul de mirodenii

Magazinul de mirodenii este - n-o sa ghiciti niciodata - un magazin de mirodenii. S-a deschis recent si il gasiti in Dorobanti, pe strada Tudor Stefan. Cum insa afara iarna-i...

citeste toata cronica|01 Februarie 2012


Acest loc este in urmatoarele colectii

Se incarca

Locuri promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Preturi orientative (metodologie)

Zona Piata Dorobanti (min/max)
  • Cafea: 4/11 lei
  • CocaCola/Pepsi: 6/11 lei
  • Bere: 6/14 lei
  • Sticla de vin: 50/180 lei
  • Hamburger: 25/52 lei
  • Masa in doi: 80/300 lei
Harta Magazinul de mirodenii

Unde iesim


Cei care au fost aici au fost si in:

Se incarca

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje