Te ocupi de acest loc?
Promoveaza-l !

La mine-n Copac (Bucuresti - Bar, Cafenea, Teatru)

La mine-n Copac

Lipscani 43 - et.2, stanga. Acces prin pasajul Selari (Lipscani - Blanari)

Tel: 0734 602 074

E-mail: contact@laminencopac.ro

Conceput ca o "café-théâtre" cu un aer cochet, tipic frantuzesc, La Mine-n Copac are ca atributii  raspandirea stand-upului, a teatrului de improvizatie, a one-man/woman show-ului si a tot felul de evenimente culturale.

Bineinteles ca o cafenea teatru este si o cafenea pur si simplu : un loc agreabil in care poti sa te refugiezi dupa-amiaza pentru a savura impreuna cu prietenii o ciocolata calda, un frappé in functie de anotimp - cald iarna si racoros vara - climatizarea rasfatandu-i pe oaspeti, putand, astfel, sa porti aici o discutie intima sau aprinsa.

Hand-made-ul e la el acasa in imprejurimile cafenelei. Stand-uperii o numesc "club de stand-up" deoarece asa si-l apropie mai mult, il simt mai al lor. Dar oricum l-am numi, locul este acelasi : plin de un farmec aparte, cu multa personalitate, o oaza rupta de hartuiala zilnica, pazita de mesteceni mandri de misiunea lor.

Intai de unde vine numele "La Mine-n Copac" ?  In societate noi toti suntem incorsetati de reguli scrise si nescrise, tinem cont de tot felul de prejudecati, nu putem sa ne dam frau liber imaginatiei si sentimentelor. Ne temem sa nu fim judecati gresit. Dar în copilarie, in jocurile noastre aveam toata libertatea posibila si imposibila. Aveam spatiile noastre de libertate - de exemplu în casuta din copac. Ea era numai a noastra. Niciun adult nu venea sa ne spuna ca nu putem fi printi si printese, ca zmeii nu exista, ca nu o putem gasi pe Cenusareasa sau ca nu o putem salva pe Alba ca Zapada.

La Mine-n Copac redevenim copii intr-un spatiu de libertate deplina, unde oricine poate spune ce vrea, ce gandeste cu adevarat intr-un Open Mic deschis tuturor, in povesti improvizate ce se nasc sub ochii tuturor si cu ajutorul fiecaruia, alaturi de trupele de impro. Fiecare poate sa rada cu ingaduinta de defectele atat de omenesti,  spiritul autoderizoriului fiind insasi esenta  glumelor stand-uperilor de pretutindeni. Iata pentru ce este creat spatiul de libertate deplina La Mine-n Copac.

 

Acest loc este in urmatoarele colectii

Se incarca

Locuri promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Preturi orientative (metodologie)

Zona Centrul Vechi (min/max)
  • Cafea: 5/11 lei
  • CocaCola/Pepsi: 5/9 lei
  • Bere: 4/15 lei
  • Sticla de vin: 28/130 lei
  • Hamburger: 16/38 lei
  • Masa in doi: 50/170 lei
Harta La mine-n Copac

Unde iesim


Cei care au fost aici au fost si in:

Se incarca

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje