Te ocupi de acest loc?
Promoveaza-l !

La Safi (Bucuresti - Restaurant)

Specific:
libanez
Zona:
Baneasa

Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 42D, parter
(in incinta Baneasa Shopping City)

Program: zilnic 09:00 - 23:00

Telefon: 0733 707070

Acest loc este in urmatoarele colectii

Se incarca

Locuri promovate pe Metropotam

5 comentarii

La Safi
Anaa
#1 -

mancare cu "aditivi"

Am luat de multe ori mancare de la La Safi din Mall Baneasa.
Intr-o zi am gasit un fir de par intr-o salata; am considerat ca este un accident; mi-au schimbat salata si am continuat sa cumpar de la ei.
Aseara am gasit intr-o salata fatoush un gandac mare, rosu, cu antene cu tot. Le-am arata angajatilor ce fel de mancare vand; nu au avut niciun fel de reactie; s-au uitat in jos si au asteptat sa imi termin discursul si sa plec. Probabil nu este prima data cand au astfel de reclamatii.
Acum astept raspunsul de la Directia de Sanatate Publica Bucuresti.

La Safi
alex
#2 -

Comentariu nou

Am mancat azi de la La Safi din mall baneasa si nu este prima data, mereu cumpari de la ei si mereu imi dâ acelasi gust & calitate, mancarea este superbâ recomand la toata lumea sa incearca mancarea lor este sanatoasa si curata.
cu gandacul mare de la salata fatoush se intampla peste tot in domeniul fast food si nu este o regula sa fie restaurantul jegos. Si mie personal mi sa intamplat la un restaurant chinezesc si nu am facut reclamati la directia de sanatate Bucursti ca nu are rost este o greseala si nu din vina angajatii se intampla peste tot.

La Safi
Anaa
#3 -

mancare cu "aditivi" - continuarea

Intre timp, am primit raspuns de la Dir. de Sanatate: La Safi a efectuat operatia de dezinfectie & dezinsectie pe 05.02.2015 (exact a 2-a zi dupa incident). Dir. de Sanatate a efectuat un control in data de 17.02.2015 si nu a mai gasit gandaci (din fericire!), insa a aplicat niste sanctiuni pt incalcarea normelor de igiena. Alex, este ABSOLUT NECESAR ca orice furnizor din domemiul alimentatiei publice sa respecte TOATE normele de igiena!! Si este vina angajatilor cand acestea nu sunt respectate!Si ARE ROST ca fiecare dintre noi sa faca plangere la Dir. de Sanatate ori de cate ori se afla intr-o situatie ca a mea: pt ca vor primi raspuns si pt ca vor avea loc controale si pt ca sper ca macar in felul acesta vom cumpara mancare sanatoasa & curata (pt asta platim). Daca exista clienti care doresc gandaci / fire de par / scame / etc. in mancare, cel putin sa fie trecute in meniu, ca sa stiu ce sa comand data viitoare.

La Safi
alex
#4 -

Comentariu nou

sunt pur si simplu un client de 5 ani si nici macar o data nu am a vut probleme mereu era mancarea lor buna si acum la fel de buna este
fiecare om are parera lui!!!

La Safi
Alin
#5 -

Ras Asfour oribil

Am mancat ieri la La Safi in Mall Baneasa.
In primul rand este o mancare libaneza adaptata unui mall, mult mai fast food-ish (cu maioneza si cartofi prajiti in loc de alte ingrediente mai ok, specifice bucatariei libaneze).
Am mancat o portie de Ras Asfour, ce este foarte diferita de reteta "reala". Era un fel de tochitura din vita cu ceapa, fara avea acel gust specific. Nu se simtea deloc rodia, probabil nu avea deloc.
Cei ce postati comentarii pozitive, ori sunteti afilitati/angajati restaurantului, ori nu ati mancat mancare libaneza decenta. Nu extraordinara, decenta.

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Preturi orientative (metodologie)

Zona Baneasa (min/max)
  • Cafea: 5/10 lei
  • CocaCola/Pepsi: 8/15 lei
  • Bere: 6/12 lei
  • Sticla de vin: 35/250 lei
  • Hamburger: 18/18 lei
  • Masa in doi: 90/300 lei
Harta La Safi

Unde iesim


Cei care au fost aici au fost si in:

Se incarca

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje