Din:
RestauranteSpecific:
internationalZona:
13 Septembrieaici s-a deschis restaurantul MeLe
Strada Sirenelor Nr. 87, Sector 5 (langa Hotel Marriott)
Telefon : 021 410 61 02 , 0740 890 961
aici s-a deschis restaurantul MeLe
Strada Sirenelor Nr. 87, Sector 5 (langa Hotel Marriott)
Telefon : 021 410 61 02 , 0740 890 961
Auziseram noi unele povesti in ceea ce-l priveste pe Viorel Copolovici, food blogger si proprietarul restaurantului Kopel's de pe Sirenelor 87, dar c-o sa ni se intample chiar noua, metropotami...
Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.
Pentru a posta trebuie sa fii logat.
De evitat, daca nu vrei sa auzi doar "nu se poate" si "nu avem"
Portii mici, mancare destul de fara caracter, fum sa-l tai cu cutitul si niciun fel de aerisire, muzica tare si enervanta. Desi eram singurii clienti din restaurant intr-o vineri seara, rugamintea noastra de a schimba postul s-a lovit de refuzul clar al patronului. Macar s-a putut da o idee mai incet, cat sa te auzi om cu persoana. Vindaloo-ul de pui este unul din cele mai proaste pe care le-am mancat vreodata. Factura nu se poate da, ca e vineri (!) Am ajuns acolo ca fan al lui Copolovici, am plecat cu ideea ca nu mai pun piciorul in veci. Le-am lasat pe masa pana si cuponul de discount, pentru ca nu vreau sa ma-njure prietenii daca ii trimit acolo. Pacat!
Suntem siguri? :)
Daria, îţi mulţumesc pentru feedback. Faptul că nu mi l-ai oferit pe loc, chiar în seara în care ne-ai vizitat, mă surprinde. Desigur, nu mă surprinde prea tare faptul că ai decis să mi-l oferi aici, public :) Totuşi, am câteva nelămuriri.
1. Încep cu finalul. Dacă erai un "fan", cu siguranţă nu aveai cum să te comporţi astfel. Nici în seara cu pricina, nici în scris, în textul de mai sus. "Fanii" mei sigur nu seamănă cu tine.
2. Cu regret trebuie să-ţi spun că nu eraţi singurii clienţi în acea seară la Kopel's. Ştiu foarte bine seara, ştiu foarte bine compoziţia grupului, ştiu foarte bine şi cine se mai afla în restaurant în acelaşi timp cu voi. Dă-mi voie să observ caracterul tendenţios al afirmaţiei, aşezată chiar la începutul comentariului tău :)
3. Aşa cum ştiu toţi aceia care mi-au călcat pragul şi din alte motive decât pentru a putea scrie neadevăruri mai târziu, spaţiile pentru fumători sunt foarte bine delimitate la Kopel's. Familiile cu copii (un timp de clienţi foarte des prezenţi aici) ştiu exact la ce mă refer. Salonul de la intrare este de nefumători. Aţi stat într-un spaţiu pentru fumători (salonul din stânga), de unde ajung la concluzia că fumul a fost chiar cel produs de tine şi de invitaţii tăi. Aerisirea se face pe fereastră, pe care nu aţi fost de acord să o deschidem atunci când fumul devenise insuportabil chiar pentru voi, aceia care-l generaseră.
4. Muzica nu era tare, muzica nu e niciodată tare aici, nemulţumirea ta a fost stilul. Postul de jazz care se ascultă aici nu a fost pe placul tău, aşa că ai cerut "muzică mai veselă". Ne pare rău, deocamdată nu am achiziţionat un jukebox sau un DJ. Te vom anunţa când va fi disponibil.
5. Sunt de acord cu tine, Chicken Vindaloo-ul de la Kopel's e de neatins. Nici mie nu-mi place, dar le place altora :) Şi, paradoxal, chiar şi voi aţi mâncat aproape tot din farfurii.
6. Pentru factură nu era vineri, era foarte târziu când aţi plecat (nu foarte repede, contrar atâtor neplăceri şi neaju
Sunteţi siguri? :)
...şi neajunsuri exprimate mai sus. Sincer, atunci când nu-mi place un loc, fac tot posibilul să plec cât mai rapid de-acolo, zău că n-am stat niciodată 2-3 ore într-un loc în care nu mă simt bine), eu însumi mă ocup de eliberarea facturilor şi e foarte posibil să fi plecat să mă odihnesc înainte ca voi să vă convingeţi că e prea nasol la Kopel's ca să staţi mai mult de...câteva ore :) Factura vă aşteaptă în bar din ziua imediat următoare vizitei voastre aici, este o modalitate firească pe care o folosim cu toţi aceia care ne solicită factură pentru consumaţie. Sunt convins că Adina, ospătăriţa care v-a servit toată seara şi căreia i-aţi oferit bacşişul prefăcându-vă că vă scapă din mână hârtia de zece lei (un gest, din punctul meu de vedere, de mii de ori mai dezgustător decât comentariul veninos de mai sus) v-a spus exact motivul pentru care nu v-a putut oferi o factură pe loc şi că nu aţi auzit din gura ei răspunsul legat de ziua de vineri.
7. Hai să ne decidem: porţii mici sau mâncare fără caracter şi foarte proastă? La cât de proastă spui că e mâncarea, cine şi de ce naiba şi-ar mai dori cineva şi porţii mai mari? Ca să fie supliciul mai vârtos? Şi încă un amănunt: când, din cinci oameni la masă, patru comandă preparate pe bază de piept de pui, mai ales în condiţiile unui meniu care conţine multe altele, (ştiu foarte exact CE şi CÂT aveam în frigidere în acea zi, dacă vrei, pot să-ţi trimit tabelul cu stocurile din ziua cu pricina)mi-e teamă că nu lipsa preparatelor v-a descurajat, ci probabil altceva... Habar n-am, tu sigur ştii mai bine :)
Pe scurt? Mi-e teamă că am pierdut un fan pe care sigur nu mi-l doream. Mi-e teamă că am pierdut un potenţial client pe care cu siguranţă nu voiam să-l mai văd la Kopel's. Şi-mi mai e teamă că ştiai ce vei scrie chiar înainte de a mă suna să faci rezervarea...Îţi doresc din suflet să găseşti acel restaurant care să te merite, îmi pare rău şi îmi cer scuze pentru toate neplăcerile create.
PS
Am verificat factura (care încă te aşteaptă în bar). "Tragedia" s-a consumat într-o sâmbătă seara, pe data de 8.01.2011. Bonul fiscal (ataşat facturii care te aşteaptă în bar) a fost eliberat la ora 22:11. Adică la 11 minute după ora normală de închidere. Doar aşa, ca fapt divers...
Wow...
Ok, inteleg ca un loc nu ne poate placea tuturor la fel de mult, dar sa sustii ca in restaurantul lui Copolovici mananci mancare fara caracter e prea mult, mai ales avand in vedere ca te declari "fan". Toti cei care au avut de-a face cu Viorel Copolovici stiu ca e un adept al feedback-ului prompt, atat furnizat, cat si primit. Familia mea vine cu copiii la Kopel's si nu s-au plans niciodata de fum (ei fiind extrem de porniti impotriva obiceiului si a locurilor care nu respecta nefumatorii). Noi am avut doar experiente excelente la acest restaurant. Granted, e o chestiune de gust, trebuie sa-ti placa atmosfera mai linistita si mai apropiata. Daca vrei agitatie si sa te vada lumea, nu vii aici. Aici e pentru si despre bucurie, mancare buna si atmosfera calda. Si e un loc unde poti veni cu toata familia. Si deja incepem sa ne cunoastem cu alti clienti care vin la Kopel's. Poate ca ar trebui sa faca si unii dintre ei review-uri aici, restaurantul Kopel's si omul din spatele lui nu merita asa ceva, mai ales pentru pasiunea pe care o investeste in ceea ce face... Asta e cu adevarat pacat !
@daria
sunt total de acord cu tine ! nici eu nu am gasit ficatei de pui congelati cand am fost, un prieten a vrut macrou la tava...nu era, un alt prieten a vrut cartofi prajiti si inmuiati de ulei cu aroma de la cub knorr de pui, nu avea...pe bune, ce inseamna asta ???
am gasit acolo doar ideea site-ului pranzuldincaserola.ro pusa in practica cu brio si atat...cum sa iti placa un asa loc ???!
glumesc, in caz ca cineva nu s-a prins, recomand locul.
recomand
Salut,
am fost la Kopel's de mai multe ori si de fiecare data mancarea a fost excelenta si proaspata. de mult cautam un astfel de loc prin Bucuresti (daca mai sunt si altele... pls share) in care sa existea mancare buna, cu gust (portiile foarte mari pe mine nu ma incalzesc ca nu pot sa le mananc) ... preturile nu sunt cele mai mici din Bucuresti ... dar pentru moment merita fiecare banut.
recomand tuturor acest loc :) ...
Nesuferit
Am fost astazi la Koppel's la pranz. Portii foarte mici pentru preturile piperate pe care le practica acolo.Borsul numai bors nu se putea numi, mancarurile fara gust dar botezate cu nume frantuzesti. Am cerut apa dar cand am vazut nota m-am speriat deoarece am crezut ca mi-au pus la plata cine stie ce minunantie. Un patron artagos banuiesc ca el era si cam atat.se vede care ii este caracterul si din postarile de mai sus in care se cearta cu niste clienti nemultumiti, habar nu are de cum se face comert civilizat.S-a cam adeverit ce a spus Daria mai sus. Restaurant de ocolit chiar daca va face cineva cinste si din cauza preturilor dar si din cauza calitatii mediocre a preparatelor.Reclama pe care si-o face inca ii aduce clienti dar cu timpul daca nu se transforma falimentul il astepata. Afara-i vopsit gardul .... zice romanul.Si colac peste pupaza mi-am gasit si masina fortata pe strada din fata restaurantului ca nu are si el bani sa-si plateasca un paznic ceva intr-un cartier destul de dubios in care este situat. Nota 1 cu indulgenta pe o scara de la 1-10. Bomba de cartier cu pretentii de restaurant de clasa inalta de pe Riviera
Nu mi-a placut-nu recoand-Nu repet experienta
Deoarece eram fun al blogului pranzul...... am zis sa incerc si pe viu . dar m-a ezamagit total. Este o locanta de cartier dar cu pretentii de restaurant regal. Preparate fara gust, portii mici, personal necivilizat, dar in schimb preturi de te indoaie . Cheese cake-ul atat de laudat de laudatorii lui mi s-a parut destul de banal, ce a fost bun a fost gemul din calatite cu toate ca clatita in sine a fost fada si cam uscatica.L-am cunoscut si pe C., care mi se pare din pacate un tip arogant si plin de ifose cum nu i-ar cadea bine unui patron de local. Cred ca mai are de invatat ce inseamna un local bun cu sarm iar la preparate trebuie clar sa mai studieze. Am plecat cam suparat dupa aceasta experienta
:)
Domnule Gheorghiu, vă recunosc stilul schimburilor de mesaje de pe Facebook în ultimele două comentarii de mai sus. E trist că vă pierdeţi vremea cu astfel de prostioare :) Meniul şi preţurile de la Kopel's sunt publice, pe copolovici.ro. Nimic de-acolo nu are titulatură franţuzească, eu însumi aflându-mă destul de departe de această bucătărie. E drept, în oferta specială, cu preţ redus, a meniului de prânz,proţiile nu sunt chiar imense, dar aceia care mănâncă zilnic de prânz pe Sirenelor 87 nu par să plece chiar lihniţi de foame. Altfel nu cred că s-ar mai întoarce şi a doua şi a treia zi din aceeaşi săptămână :)
Toţi aceia care au mâncat la Kopel's în ultimele aproape 14 luni au dat feedback pe loc pentru că aşa i-am obişnuit. Vorbesc la masă cu aproape toată lumea care-mi trece pragul şi am o memorie foarte bună. Dovadă stau şi comentariile de mai sus. V-am spus şi pe Facebook: chiar n-aţi fost la mine :) Folosiţi informaţii publice pentru a vă hrăni angoase generate de, probabil, alte probleme cu care vă confruntaţi în viaţă. Empatizez cu aceste neajunsuri, dar nu vă pot ajuta...
Cât despre cartierul "dubios", aş mai reflecta în locul dumneavoastră. Gândiţi-vă doar la faptul că zona este înţesată de blocuri locuite în mare parte de cadre din Ministerul de Interne, din fostele şi actualele structuri din aparatul de informaţii şi apărare, de angajaţi SPP, SIE etc. Mulţi dintre aceştia îmi sunt clienţi, unii vizitându-mă de câteva ori pe săptămână. Cu invitaţi din afara Bucureştiului sau din străinătate. De multe ori se întâmplă chiar să-şi lase maşinile peste noapte pe strada pe care funcţionez. NICIODATĂ nu am avut vreo maşină "forţată", NICIUN client nu mi-a adus la cunoştinţă vreun asemenea incident.
Domnule Dragoş Gheorghiu, TOATE elementele pe care v-aţi bazat comentariile de mai sus se regăsesc în mesajele pline de invective pe care mi le-aţi trimis zilele trecute pe Facebook după ce v-am scos din lista de contacte. Vă rog frumos, liniştiţi-vă :)
Nesuferit
dle C. banuiesc ca sunteti bantuit de clienti nemultumiti de ma confundati. numele meu este Petre Ion nici decum cum scrieti dvs pe comentariu.Poate vreti si copia dupa CI ca sa va lamuriti dar nu cred ca sunteti abilitat pentru asa ceva. Nu am nici o angoasa ci doar sunt inpotriva celor care ca dumneata se cred mari si tari dar sunt doar niste bieti comercianti dar cu ifose cum s-a mai spus aici.Am fost la dumneata in local am mancat nu mi-a placut si nu mai repet. Daca vreti va trimit pe mail o poza ca sa ma aveti in minte daca ma mai vedeti vreodata trecandu-va pragul. nu am luat inf. de pe site-ul dumitale pe care nici macar nu-l cunosc. Am mancat la pranz numai tin minte ziua si aveati un preparat cu nume frantuzesc care insa nu mi-a placut deloc asa cum am mai spus la fel ca si borsul, Este dreptul meu sa-mi aleg locul in care mananc, sa critic localul care nu-mi place. daca ceva nu va convine pouteti sa faceti un club restrans doar cu cei care va lauda ca pe ceilalti nu puteti sa-i inghititi dupa cum se vede din comentariul acid la adresa acestui domn Gheorghiu care probail ca la fel ca mine si ca altii si-a permis sa-l critice pe marele Copolovici. cat despre strada este dubioasa de moment ce cineva mi-a fortat masina. Poate sa stea si ministrul de interne la masa baietii de cartier tot opereaza. era mai simplu sa va angajati un baietas care sa stea cu ochii pe masini deact sa negati lucruri adevarat intamplate. Nu stiu daca erati in restaurant oricum nu cred ca am pierdut ceva ca nu v-am cunsocut. daca vreti feedback lasati la intrtare un caiet in care lumea sa-si scrie impresiile bune sau rele. Raman la parerea mea "Bomba de cartier cu pretentii de restaurant de clasa inalta de pe Riviera". Pana una alta site-urile vad ca abunda de clienti nemutumiti si doar de cativa multumiti. Scorul fiind insa favorabil primilor. Oare unde va sunt laudatorii pe net?????????????. Adresa la care imi puteti scrie este petre.ion@home.ro.
Fara ofensa, dar raportul-calitate pret nu exista
Buna tuturor! Nu obisnuiesc sa-mi las parerile in nici un sens pe bloguri, dar as vrea sa spun un singur lucru: vai si-amar de cei ce nimeresc intamplator si le e foame. Am participat la o conferinta in zona cu pricina si am luat un pranz acolo. Portii mici caracteristica generala si Preturi mari ca vrem sa ne luam Maybach cat de repede. O fi acest domn mandru de experienta dansului in Marketing dar sa se lase de ospatarie si restaurante...Am ramas cu un gust amar dupa vizita aici. Mancare si servicii de cartier la pret de zona "Marriot". Inteleg ca sunt mari chiriile, dar nu inteleg ce oferiti in banii pe care-i cereti? Nu va este de exemplu sa cereti pe apa minerala romaneasca pret de Evian servit la room service-ul hotelului langa care sunteti? Si exemplele pot continua, numai ca nu am tinut minte toata lista de preturi, iar site neavand poate din rusine fata de preturile afisate nu putem vedeace aberatii mai sunt acolo. Una peste alta...doar suntem in Romania, nu-i asa? Eu nu va recomand locul cu pricina.
O zi frumoasa, doamnelor,domnisoarelor si domnilor.Alegerea ramane a dvs.
:)
Cu siguranţă, Kopel's nu şi-a dorit niciodată să fie un restaurant pentru oricine, pentru orice buzunar sau pentru orice gen de client, indiferent de preferinţe. Mai jos, linkuri către meniul prezent public pe copolovici.ro. Chiar, cât o mai fi o sticlă de Evian la room service în Marriott? Mă duc să verific :)
Meniu bucătărie. http://www.copolovici.ro/blog/2011/01/23/meniu-general-kopels-bucatarie/
Meniu bar. http://www.copolovici.ro/blog/2011/01/23/meniu-general-kopels-bar/
Mie mi-a placut
Ce mi-a placut? Ca are gust mancarea. Are gust de acasa, nu de aditivi. Are ciorba gust de carne fiarta, nu de vegeta. Cu portiile mari n-am ce face, iar daca la un meniu am doua feluri si un desert, deja e prea mult. Iar meniul de pranz e pana in 25 de lei, deci nu mi se pare exorbitant... De exemplu, City Grill (unde mananc la pranz) are meniuri de 20 de lei, cu mancare multa si nu intotdeauna buna. Plus ca m-am saturat de snitel si piure sau cartofi prajiti... Iar o sticla de Pepsi la 20 de ml e 6 lei... Deci tot mult. Da, e adevarat ca mi s-a parut si mie ca apa plata mica e la pret cam mare, dar acu' ce sa zic, m-am dus la restaurant, n-am luat-o de la chioscul din colt.
Anyway, am mers si seara la acest restaurant si-am incercat si alte mancaruri din meniu, nu doar ce e in meniul de pranz. Muschiul de vita e la un pret mai bun decat prin alte parti si a fost facut asa cum imi place mie. Una peste alta, pentru mine a fost ok experienta si recomand locul. Acum pe bune, fiecare dintre noi are cate un loc (sau mai multe) unde ii place sa mearga din diverse motive. Eu stiu pentru ce o sa revin in locurile care mi-au placut, Kopel's fiind unul dintre ele. Iar mie patronul nu mi s-a parut arogant, ba' mi-a si recomandat niste feluri si-am vorbit putin. Adevarat e si ca nu m-am asteptat sa se indoaie de spate doar pentru ca i-am calcat pragul. Clientul nostru, stapanul nostru, dar totul are o limita. Lucrez si eu in servicii si stiu ca, in postura de client, nu poti sa te porti cum vrei si sa ceri orice si-apoi sa te-astepti si la respect. Relatia intre un furnizor de bunuri sau servicii si clientii sai se creeaza si se intretine de ambele parti, nu e un dat de la Dumnezeu. Am divagat putin pentru ca mi s-a parut ca aceste comentarii de mai sus sunt la un nivel foarte personal si nu stiu daca se justifica abordarea asta. La o adica, nu va obliga nimeni, oameni buni ! De-aia putem noi alege unde mergem. Iar experientele sunt individuale, nu? Toate bune, tuturor !
mie imi place
Desi l-am cunoscut pe @copolovici cu putin timp inainte sa deschida Kopel's, de cate ori l-am vizitat am avut senzatia ca sunt "de-al casei". In niciun alt local nu am acest sentiment. Daca unii se simt straini, poate ca ar trebui sa-si gaseasca alt loc unde sa se simta bine. E f trist cum oamenii simt o placere sa arunce cu noroi. De bine f greu mai gasesti oameni care sa zica.
despre Kopel's
Cred foarte puternic in liberstatea de exprimare a parerii personale, prin urmare, salut parerile negative, si o voi insera si pe a mea, care e departe de a confirma opiniile nemultumitilor de mai sus.
Il stiu pe Viorel de ceva vreme, am mancat la Kopel's dee foarte multe ori, si n-am reusit niciodata sa termin portiile, care mi se par uriase. O fi gabaritul meu redus, insa daca nu cantaresti peste 80 kg, nu prea ai cum termina un meniu complet la masa lui Viorel. Desigur, e parerea mea.
Sunt ascultatoare de jazz si detest fumul de tigara. Nu-mi amintesc nici macar o singura data in care sa ma fi simtit deranjata de muzica, volum, sau aerisire.
Ma bucur foarte tare ca nu am nimerit niciodata in companie proasta, care sa scape bacsisul printre degete (????) in fata unei femei.
Prin urmare, chiar va rog, nu mai veniti la Kopel's! Nu e locul pentru voi. Aici vine lume ceva mai altfel
La Kopel's chiar se mananca bine
Nu stiu cum sa va spun, dar dintre toate restaurantele din Bucuresti, Kopel's este unul la care raportul calitate-pret este mai mult decat bun.
Nu sunt un client fidel, dar merg oricand acolo ca sa mananc cea mai buna friptura de vita, un tiramisu excelent sau un pui indian de nu-ti mai trebuie nimic de la viata. Glumesc, trebuie sa incercati fructele de mare...
Fiecare cu gusturile lui sau cu bugetul lui. Dar de aici pana la a spune ca mancarea de la Copolovici nu e buna... Sunt niste idiotenii.
:-)
Ia, ca se intreba cineva mai sus unde sunt laudatorii lui Copolovici pe net. Hai ca va spun eu, domnule, sunt la restaurant, mananca ! :-) Vad mai sus atac la persoana mai mult decat orice. N-are legatura nici cu ciorba de vacuta, cu hummusul, cu midiile, calamarul, vita... But it's ok, tre' sa ne spunem toti parerea. Ia sa dau eu o tura pe la Kopel's diseara, poate nu ploua si pot sta pe terasa. Si asa, in ciuda oamenilor rai, imi iau un cheesecake... :-) Lasa, Copolovici, nu te mai certa cu oamenii pe site-uri. Cui nu-i place, sa nu vina. Si cine-i crede pe cuvant, aia e, pierderea lor.
Un restaurant cu stil
Ma, nu stiu cum fac unii, dar nimeresc numai la faze destea nasoale si apoi incep sa arunce cu bolovani - tipic romanesc.
Eu am mancat la Kopel's de multe ori. Pe bune daca am intalnit situatiile prezentate de unii mai sus. AM fost singur si cu prietenii, am fost si ziua si seara, si in weekend si in cursul saptamanii, dar mereu am fost tratat(i) foarte bine.
E adevarat ca pretul nu este pentru toate buzunarele, dar este unul din factorii de triere. Plus ca mancarea e mereu proaspata, gatita la cantitati mici si nu industrial ca la orice cantina sau restaurant din Bucuresti.
Si mancarea asta are gust, iar portiile nu sunt mici deloc. Ati mancat prin restarantele din centru? Ati vazut ca preturile sunt de doua ori mai mari, iar portiile ceva mai mici - sa nu dam nume ca apoi se supara Cafeneau Actorilor (locul unde chelnerul mi-a aruncat spaga de 10% pe motiv ca e prea putina).
Si inca un lucru. Kopel's e pentru prieteni, pentru adevaratii fani ai lui Copolovici si nu pentru toti iubitorii de ciorba de burta.
Daca tot aveti ceva de comentat, de ce nu incercati sa rezolvati situatia intr-o discutie directa cu Viorel, sa cautati o solutie amiabila? Adica e mai trendi fanchi sa incepeti aruncarea cu noroi pe online, doar pentru ca e la moda.
Kopel's
O carciuma nu poate satisface pe toata lumea. Si n-as vrea ca Viorel sa transforme locul intr-o mustarie unde se mananca ficatei la tigaie si se bea bergenbier la draught. Mergem acolo pentru crevetii, calamarul si midiile (portie de 1kg) delicioase. Si pentru un vin bun.
Muzica vine de la un post de radio online, jazz only. Si e bine asa.
Nici oamenii cu care merg eu acolo nu-s toti multumiti. Asta e, mi se pare normal, chestie de gusturi. Dar mancarea e bine gatita, pestele, fructele de mare si carnea de vita sunt proaspete samd.
Si am uitat: acum au adus si inghetata mea preferata, Haagen Dazs.
Kopels este unul dintre cele mai primitoare restaurante, cu o mancare delicioasa!
Din capul locului va spun ca nu am alta specializare decat cea de gurmand. Dar in specializarea asta am master!
Citind cele scrise mai sus ma uimeste nesimtirea cu care unii, folosindu-se de incognito-ul oferit de net, mint cu nerusinare.
In primul rand trebuie spus ca la Kopels gasesti mancare cu un gust incredibil. Eu am devenit deja fan al mai multor preparate (puiul cu rosii uscate la soare este demential, recomand cu drag).
Nici nu stau sa iau la rand aberatiile celor de mai sus, caci inafara de cei cativa care vorbesc subiectiv si care chiar nu are nimeni dreptul sa-i contrazica, caci este o parere aliniata standardelor proprii... sunt cativa care scriu din simpla dorinta de a face de hahat niste oameni care-si fac treaba prea bine.
Poate ca le merge prea bine restaurantul si-atunci sufera concurenta?
Poate ca faima porneste invidia?
Poate ca cineva nu a fost alaptat la san?
In sfarsit... cert este ca recomand cu mare drag restaurantul, atat pentru mancare precum si pentru muzica (care este una singura, si este un jazz perfect pentru o mancare buna).
Kopel's
Eu nu sunt din Bucuresti. De cateva ori, cand am ajuns in acest oras, am mers sa mananc la Copolovici. Niciodata, dar niciodata n-am fost in vreun nemultumit, si sunt FOARTE critic cu ce mananc si caut des nod in papura. Mancarea are gust, e proaspata si e gatita cu pasiune si cu grija. Preturile sunt absolut normale pentru ceea ce mananci. Deh, nu toti suntem pasionati de ceafa la gratar cu cartofi prajiti.
La el n-am gasit. Si as merge oricand sa mananc din nou acolo, chiar daca acum eu si domnul cu pricina NICI MACAR nu ne mai dam buna ziua. Pentru ca dincolo de asta, mancarea ramane foarte buna si omul ramane foarte priceput. Dixit.
Indoieli
Eu am decis sa nu merg la Kopel's dupa ce am vazut pe site-ul lui Viorel cum taia salata verde pe acelasi tocator pe care taiase inainte pieptul de pui crud. Fara macar sa clateasca tocatorul sau cutitul! Cata vreme nu pot sa am incredere ca in spate, la bucatarie, totul se intampla asa cum trebuie, gustul, marimea portiilor si atmosfera nu conteaza.
Kopel's rullz!
Am fost doar de câteva ori la Kopel's dar de fiecare dată am plecat fericit şi cu burta plină!
Kopel's
Am fost la Kopel's si nu am decat cuvinte de lauda. Mancare excelenta, servire ireprosabila si atmosfera excelenta. Celelalte doua persoane care m-au insotit acolo au avut de asemenea cuvinte de lauda la adresa locului si a mancarii. L-am recomandat mai departe si altor persoane pe care le stiam mai mofturoase la capitolul "locuri bune de mancat in oras". Nota 10 din 10 pt Kopel's si Copolovici.
Daria a fost foarte tendentioasa in afirmatii. Parerea mea este ca restaurantele concurente ale Kopel's ar trebui sa puna mana sa lucreze la calitatea serviciilor, nu sa se apuce de afirmatii nefondate pentru a incerca sa strice imaginea acestui restaurant.
Comentariu nou
Desigur, noi toti cei care mergem cu familiile si copiii acolo, mergem sa taiem fumul. Nu iti plac preturile? Nu e un restaurant pentru saraci, merfi la il calcio sau baga o shaorma le dristór. Portii mici? Am 120 de kile in viu, intotdeauna am fost satul. Concluzia? Cand mergi la restaurant, ai grija sa iti si permiti.
Mai, eu n-am mancat acolo inca, dar...
...l-am recomandat unei colege "corporatiste" din Bucuresti, cu care ma inteleg excelent. Feedback-ul? A fost foarte multumita(e tare picky cand e vorba de mancare), si mi-a zis ca la primul meu drum in Bucuresti neaparat trebuie sa mancam acolo. Am incredere deplina in gusturile ei. :-) Deci Kopel's e pe lista noastra, alaturi de papanasii de la La Mama(fix-ul meu). :-)))
ete na... :)
Vă mulţumesc tuturor pentru reacţii :) Mai mult nu am de ce să vă spun, vă ştiu părerile exprimate de fiecare dată când mi-aţi trecut pragul.
Monica, tu ai mare dreptate, în acel clip (într-unul singur) am comis o eroare pe care mi-o asum. Ceea ce te rog ar fi să nu confunzi conţinutul de pe pranzuldincaserola.ro cu ceea ce se întâmplă într-o bucătărie de restaurant. Pe site vezi un amator pasionat de bucătărie, neşcolit. În bucătăria de la Kopel's lucrează în fiecare zi oameni cu studii şi experienţă în domeniu, adică bucătari angajaţi. Eu sigur că intervin în activitatea lor, dar ei sunt aceia care gătesc majoritatea preparatelor care ajung pe mesele voastre. Îţi mulţumesc pentru înţelegere.
Bun rau :)
Il cunosc pe Copolovici din 2008 si pana sa deschida Kopel's am mancat preparate facute de el de cateva ori cu diverse ocazii :) Mi-a fost teama ca odata cu deschiderea restaurantului mancarea lui va deveni mai "de duzina", cat sa-si poata permite sa hraneasca atatea suflete.
Am fost fericit sa constat nu numai ca nu s-a intamplat asta, dar ca Viorel a plusat cu ambianta foarte relaxanta de acolo, cu muzica absolut geniala, cu servirea impecabila.
Este singurul restaurant pe care il stiu in care pot merge (nu eu, ci oricine) sa comand fix ce-mi doreste inima, atata vreme cat materia prima se afla in frigider. Este restaurantul unde am mancat de departe cea mai buna mancare nu doar din Bucuresti, dar poate din Romania. Este restaurantul in care ma simt exact ca acasa.
Iar despre marimea portiilor nu pot spune decat ca e probabil singurul loc unde ma chinui sa mananc tot. Si reusesc pentru ca e atat de bun :)
Exact cum spuneau cei de mai sus, ceafa de porc cu cartofi prajiti se poate manca si in alta parte. Si probabil ca ar fi mai bine sa se manance in alta parte. Undeva unde tu, clientul, esti suveran, asculti ce muzica vrei, urli cat poti si pleci nervos ca ai fost tratat nasol de chelneri.
Pentru Kopel's numai respect!
Nu trebuie ca orice sa placa oricui!
dincolo era mai ieftin
Stiind meniul de la Kopels si citind comentariul Claudiei (in care se plangea ca mancarea e scumpa)inevitabil am inceput sa rad cu gura pana la urechi :)) Platesc mai mult pe chinezescul pe care il comand acasa decat pe o portie la kopels.
Omul din parcare
Am citit toate comentariile, de sus pina jos, inainte sa scriu.
Sincer, atita josnicie si micime umana nu mi-a fost dat sa intilnesc. Imi e imposibil sa cred ca locul descris de suparatii de mai sus e Kopel's, unul din singurele locuri din orasul asta in care eu unul ma simt bine si relaxat. Iar tipul pe care il descriu oamenii astia nu poate fi Copolovici, un om pentru care, cind sint in zona aia, ocolesc numai de drag sa il salut. Si da, ii sint doar client, nu frate sau var sau nepot de cuscru de cumatru. O fac pentru ca imi face placere compania unui om de calitate si imi place locul.
Mincarea e ireprosabila si asta o spune un individ pricinos la mincare. Adevarat, spre deosebire de un nene de mai sus care se plinge de cheesecake, eu stiu ca nu are in compozitie vreo clatita. Deduc ca nu a pus gura pe asa ceva dar se plinge. Josnic.
Viorel, daca mai citesti comentariile de aici, da-mi voie sa iti spun ca daca era circiuma mea si nu le placea muzica, le ceream sa plece si sa se duca 200 de metri mai incolo, sa-si ia snitele de la impinge tava si sa asculte kissfm. Sau la Trei Camile, unde se cinta din buric.
Kopel's imi place pentru ca mincarea e buna intr-adevar iar atmosfera e placuta si linistita. Iar muzica excelenta, niciodata tare. Si stiu ce spun, am avut placerea sa particip la o petrecere acolo. Nici macar atunci muzica nu a depasit volumul la care e ascultata de obicei (un pic peste surdina).
Una peste alta, ca sa o scurtez, tot, dar absolut tot ce sustin nemultumitii de pe aici e minciuna. Incepind cu calitatea mncarii, trecind prin aberatia cu volumul muzicii si incheind cu aberatia legata de masina fortata. Mi-e sila, nu credeam sa existe atita mizerie in oameni. Se pare ca m-am inselat.
Comentariu nou
Eu nu am mancat nici la restaurant si nici nu am comandat de pe site.
Dar citind aceste comentarii negative am sa o fac, ca sa moara toti ciudosii astia care miros ca niste cacanari .
suntem descultii europei.
Comentariu nou
De putine ori raman placut surprins cand e vorba de mancare.
N-o sa uit in graba gustul spaghetelor mancate la Copolovici.
Toate firele de spaghete erau uniform acoperite cu sos.
Nu stiu daca e atentie, dragoste pentru ce face sau amandoua.
M-am dus cu gandul sa servesc si un cheesecake dar n-a mai intrat in mine. Ramane pe data viitoare.
Sunt din Oradea dar daca e sa merg in Bucuresti si nu mananc in Kopel's pot sa spun ca am mers degeaba 650 km in 14 ore cu trenul.
nu cred
nu am fost niciodata la restarurantul domnului Copolovici, pt ca nu sunt din Bucuresti. dar cu prima vizita in Bucuresti, o sa ajung si la restaurant, pt ca mi-a fost recomandat de niste persoane in care am incredere. domnule Copolovici, nu mai puneti totul la suflet. niste neica nimeni anonimi si frustrati, incearca sa arunce cu namol in dumneavoastra. altceva nu au mai bun de facut.
e nasol
da ma, e nasol la Copolovici. Are preturi mari, mancarea e de cacat, muzica e infecta. Nu ramaneti voi fideli carciumii voastre din cartier si nu-mi mai ocupati mie masa de la geam?
Baga, nene, o baterie la rece, ca-s pe drum...
Recomand Kopel's! Si cheesecake-ul este foarte bun!
Cei care spun ca e mancarea fara gust, portiile sunt mici sau patronul arogant...la ce restaurant ati fost??? In primul rand mancarea de la Kopel's este foarte gustoasa, are gust de ce ar trebui sa aiba, nu de aditivi alimentari sau potentiatori de arome. Este unul dintre putinele restaurante din Bucuresti unde se mai gaseste asa ceva. In ce alt restaurant va mai intreaba patronul cum a fost mancarea si cum o mai duceti??? De fiecare data cand am mers acolo am trait aceeasi experienta frumoasa. Legat de comentariul care vorbea de rau cheesecake-ul nu pot sa spun decat: Pana aici!
Omul din spatele Kopel's este foarte preocupat de clienti, atmosfera este foarte buna si mancarea peste asteptari intotdeauna! O treaba facuta excelent! Iar cei care isi exprima atat de usor parerile negative exagerate isi vor pierde credibilitatea pe masura ce mai multi vor incerca experienta din acest restaurant pe care vi-l recomand din suflet!
niste insuficienti!
insuficientii care nu stiu sa aprecieze ce-i bun sa se rezume la shaormeria din colt unde baga muzica vesela. Kopel's este pentru prieteni si pentru momentele in care vrei sa te aventurezi in arome... nu in portii uriase de compozitii fara gust. putin, bun si de calitate. aaah!!!!! muschiuletul de vita... puiul cu ciuperci.... TIRAMISUUUU!!!!!!!!!
Daca nu ai fost niciodata la Kopel's...
trebuie sa stii ca acele comentarii "democratice" de mai sus nu mi se par doar exagerate, cisi tendentioase. La Kopel's am mancat cel mai bun cheesecake si l-am laudat peste tot. Crema de dovlecei dupa care sunt disperata, a fost DIVINA, iar crevetii cu orez si alte chestii pe care nu le-as fi ghicit, au fost absolut deliciosi, ca sa nu mai zic ca nu mai mancasem in asa combinatie pana atunci, portia era suficient de mare incat sa zic "nu mai pot" chiar daca imi spuneam "mai vreau", dar am mancat tot :)Muzica superba, un smooth jazz...si e la un cantec de casa mea. De mers cu prietenii, recomand cu mare drag! De ziua mea imi doresc un kg de cheesecake de la Kopel's :))
Felicitari
Felicitari dle C pentru campania orchestrata de dvs de articole laudative. Parca am citit ziarul Scanteia la biblioteca ca pe viu nu l-am apucat.Ce uitati dvs este faptul ca nu sunteti un restaurant exclusivist, nu se veded acest lucru nici in meniu nici in ambianta nici in calitatea serviciilor. Sunteti un local mai pricopsit in care datorita marketigului dvs agrsiv va permiteti sa aveti aceste preturi la niste servicii care nu se ridica la nivelul lor.manc cu placere Shaorma sau intru cu placere in restaurante gen Summer dar ma pricem zic eu la calitatea serviciilor dintr-un resturant deoarece nu doar pe cele de sus le frecventez , eu vizitand restaurantele ff des deoarece timpul nu-mi permite sa gatesc iar banii imi permit (ca sa-i oftic pe cei care zic ca nu avem bani)sa mananc zilnic la restaurant. La dvs nu-mi place si gata. Prefer sa stiu de ce dau bani multi pe un produs Probabil ca dvs nu sunteti interesat insa de aceste lucruri. sa aveti bafta in continuare si sa va simtiti bine cu corul laudatorilor care va canta in struna. dar oare pana cand? toate au si un sfarsit
despre Kopel's
Anul trecut am avut placere sa fiu invitata la Restaurantul Kopel's de catre un prieten drag. Am petrecut una dintre cele mai frumoase seri din viata mea. Atmosfera excelenta, mancare foarte buna, serviciu ireprosabil. Atunci l-am cunoscut pe Viorel Copolovici i-am aflat povestea, ne-a primit ca pe "de ai casei", ne-a servit personal. De atunci am devenit client permanent, ma duc cu placere ori de cate ori ne anunta ca a mai preparat ceva bun:) (acolo totul e foarte bun oricum, dar el continua sa ma surprinda intr-un mod placut).
Aceast comentariu nu este scris sub influenta Dl Copolovici, ci sub influenta mea, de client fericit si multumit. La mai mare, domnule Copolovici! Respectele mele!
maxima nemultumire!
si io-s nemultumita ca: e departe de serviciul meu si nu pot manca la pranz de la el, de faptul ca lui Viorel ii iese mancarea cu gust de mancare, de faptul ca are in jurul lui oameni care te servesc zambind, ca are flori proaspete in retaurant, ca nu a mobilat un separeu cu celebrele interioare de sufragerie in care petreceam cu totii sarbatorile ca sa-mi aduca aminte mai des de gustul copilariei, ca a pus pariu cu mine ca nu mananc un faras de chees cake si a castigat (de fapt l-am lasat sa castige sa ma mai primeasca pe acolo:)) ). Iar cea mai mare nemultumire a fost ca am cunoscut un om cu dex-u la purtator si cu toti caii la manej. cam rar se intampla in industria potolului.
In alta ordine de nemultumiri, sunt nemultumita, tura asta de carcotasii de serviciu de pe aici! pai mai domnisoare respectiv, man wanna be, pai cam de cata superficialitate dati voi aici dovada emitand pareri dupa cate o semi experienta la retaurantu cu pricina. ia spuneti voi, perfectilor de zi cu zi, ce mancati de nu gresiti ori aratati atat de bine?! vrem si noi reteta! va e clar, nu? caci si daca prin absurd nu fu buna mancarea intr-o zi, ce-ati spune voi sa va abtineti sa mai comentati daca nu prezentati instalatiile unse si singe in atrii sa va exprimati opinia "oral" fata in fata cu dusmanul colonului pretios?
hai ca ... google, search, nu va place keep moving! aveti dreptul sa decideti, dar va rog, e tara plina de lasi, nu fiti si voi, nemultumitilor!
Kopels & Viorel Copolovici
Am ramas socat cand am vazut primul comentariu. Mi-e foarte greu sa cred ca domnisoarei/doamnei Daria i s-a intamplat asa ceva, dar na, toti avem dreptul la libera exprimare.
Experienta mea la Kopels a inceput acum un an si ceva si voi ramane un fan inrait al restaurantului. Tot ce pot spune este ca de fiecare data cand ajung la Kopels, ma bazez intotdeauna pe recomandarile lui si nu regret. Muzica NICIODATA nu a avut volum prea ridicat, ci suficient cat sa-ti "gadile" placut auzul. Despre Viorel pot spune ca intotdeauna a stiut sa se faca placut, cu o recomandare, cu o vorba buna sau o gluma. Nu prea a existat masa la care sa nu mearga, sa intrebe persoanele daca le-a placut mancarea. Cat despre mancare, nu am cuvinte. Fara a exagera, este singurul loc in care am fost unde mancarea nu are gust de chimicale.
P.S.: Cand ajungeti p-acolo, cereti pui in sos cu rosii uscate si cheesecake. Recomandarea gurmandului
Mancare buna, atmosfera excelenta!
deci vad ca unii dezbat securitatea din cartier in loc sa dezbata calitatea mancarii.
Eu vreau sa va spun ca am fost la Kopel's pentru o intalnire cu prietenii, pentru ca 5 din 6 eram curiosi cum se prezinta locatia. Si recunosc sus si tare ca am fost mai mult decat impresionati de 1) calitatea mancarii - noi am zis doar ce am vrea sa mancam - gen pui, vita, paste etc., Viorel ne-a recomandat, iar noi am mers pe mana lui si nici unul din noi nu a regretat; 2) am stat de vorba linistiti - nu ne-a deranjat deloc muzica - ba chiar pot spune ca era cazul sa ne cerem noi scuze pentru decibelii rasetelor noastre 3) ospitalitate - aici suntem subiectivi, ca de, Viorel ne e prieten deci se poate spune ca am avut tratament preferential - dar prieten sa imi fie, servirea a fost ireprosabila, cu nota nu am avut dileme (chiar daca a fost una serioasa zic eu).
E normal ca un restaurant sa nu satisfaca pe toata lumea. Dar de aici si pana la a spune ce loc nasol e Kopel's, aia se numeste rea vointa.
Pentru Claudia si ceilalti carcotasi
Cum se face ca noi, toti cei care ne-am simtit bine la Kopel's si suntem "laudatorii lui Copolovici" avem o identitate clara (majoritatea avem adresa site-ului personal) si doar 3-4 care sunt contra sunt imposibil de "verificat". Ca doar nu avem vreun tracer de IPuri :))
Si dupa cum spunea cineva: stati acasa, masa de la geam e pentru prieteni.
Kopel's - un loc in care mananci bine si te simti bine
Hai sa fim seriosi, ceea ce s-a intamplat in primele comentarii e parte dintr-un fenomen specific romanesc. Mi-e jena sa spun in fata, unui singur om, ceea ce poate ca m-a deranjat, da lasa ca ma duc eu si zic in gura mare la tot satul.
Nu inteleg, mai ales cand stii ca locul acesta s-a nascut din pasiune (am vazut ca cineva il admira pe Colopovici de ceva timp dar deodata s-a razgandit), cand stii ca "seful" e acolo aproape tot timpul si ca e cea mai indreptatita persoana sa iti asculte parerea, de ce trebuie sa dai fuga pe net si sa arunci cu gunoi? Oamenii astia chiar nu au gresit niciodata cu nimic?
Revenind la ale noastre, cum mai spunea cineva mai sus, singurul meu regret e ca nu e mai aproape de mine. Am fost totusi de mai multe ori si mancarea mi s-a parut excelenta, deosebita fata de alte locuri, departe de banal. Viorel ne-a sfatuit mereu ce sa alegem, ne-a cerut parerea si... da! am fost cu copilul si nu a murit sufocat in fum, ok?!?
Cat despre preturi hai sa nu mai comentam aiurea ca e jenant. E cumva afacerea noastra ca sa ne dam cu parerea? Cine nu isi permite nu vine, mi se intampla si mie uneori sa nu imi permit sa ies la carciuma, chiar des, asta nu inseamna ca daca ma duc ma apuc sa comentez preturile. Daca nu pot sa le suport plec. Daca nu imi place mancarea nu o mananc si imi exprim parerea. Sau daca de foame o mananc tac dupa aia, ca nu mi-a bagat-o nimeni pe gat. Punct.
Penibil
Dle C. sunteti penibil cu aceasta campanie pe care ati organizat-o de lauda. Mergea la comunisti dar nu acum. Nu toata lumea are un site ca sa si-l dea asa ca nu mai marsati pe ideea asta. De un an de zile nu a aparut nici o cronica favorabila dvs pe acest site si brusc cand au inceput nemultumitii s-au trezit si laudatorii. Slab dle.slab, ma asteptam la mai mult cu experienta de marketing pe care o aveti. Stiti ceva dvs cu Testimonialele dar daca va rezumati la cateva poate credea lumea in ele dar dvs ca nesatulul ati exagerat si atunci...... Poate exagerati si in portii si calitate si nu mai exagerati in preturi si totul va fi bine. Ce manac eu? ( ca a intrebat un corist de pe aici) de ex. ieri la pranz am mancat la un restaurant italienesc nu va dau numele ca sa nu deveniti invidios dar este in zona centru:Ribollita con cavolo nero e fagioli Borlotti,C,aprese di Bufala al Forno con salsa al Basilico,Souffle al cioccolato = total de plata / va las sa ghiciti..... Ron dar a meritat pana la ultimul sfant dat. Portii mari civilizate, gust perfect, totul proaspat.Restaurant cu eticheta declarat de lux si cu preturi pe masura. servicii de calitate nu incropeli, fond muzical italienesc in surdina sa poti dialoga la masa, fara fum de tigara etc. Daca vreti va invit la o masa acolo sa vedeti ca se poate. Si nici nu are Corul sclavilor ( aoleu pardon al Laudatorilor ) ca dvs.Pentru ce am mancat astazi poate mai vorbim maine daca va faceti frumos lectiile si nu mai bagati atatea laude. Mai trebuie si ceva negativ asa spune regula.mai studiati dle C.Cititi inca o data Managementul Marketingului - Philip Kotler (sau dvs studiati doar dupa Ceausescu care se lasa doar laudat)-daca vreti va inprumut un exemplar dar banuiesc ca-l aveti. La mai mare dle C
Sa "inprumutam" de la Claudia, zic
Don'soara, fi-r-ati amabila, va ofticati profund ca oamenii care s-au simtit bine la Kopel's stiu sa scrie? Era mai bine daca stiati doar dumneavoastra, cat sa ramana aici doar pareri negative (si semianalfabete)?
Va refac invitatia de mai sus, si anume sa va duceti la restaurantul italian de fite unde platiti X RON pe servicii de calitate, si lasati-ne pe noi astia multi si prosti sa mergem unde ne place sa invatam marketing comunist :)
Doamnei Claudia
Doamna Claudia,
Ma scuzati, dar am scris la invitatia lui Cabral, nu va m-a pus dl. Copolovici.
Am ras cand am citit ce ati scris dvs., cu lacrimi, de ras. Banuiesc ca e trist sa mancati intr-un alt restaurant de lux in fiecare zi, iar rutina de a retine numele mancarurilor in italiana, mai ales cand e vorba de fasole, e doar un mic joc sa va alinati tristetea.
Doamna, am vazut multe reclamatii la viata mea, iar ceea ce expuneti dvs. nu este o nemultumire la adresa serviciilor si produselor din restaurant, asa cum am crezut initial.
Doamna Claudia problema dvs. este una personala cu dl. Copolovici si ne induceti pe noi, cei care vorbim de restaurant, in erori.
Haideti sa va rezolvati problema personala in privat si nu ne puneti sa asistam si noi. Apoi haideti sa mai invatam acordul in limba romana si cum scriem "inprumutat" corect, da?
Curios...
Doamna Claudia si atat, cam care ar fi numarul de testimoniale care v-ar fi facut sa va reconsiderati pozitia agresiva si tendentioasa din comentariile anterioare? Sau ce zice cartea, stiti, aceea cu regulile pe care le mentionati... Nu va deranjati cu un raspuns, sunt convinsa ca, de fapt, nu exista unul.
Oamenii care au comentat aici sunt oameni pe care suntem mandri sa-i numim clientii restaurantului si prietenii nostri. Sunt multi, nu e vina lor si nici a lui Viorel. Comentariile lor nu sunt parte a unei campanii, ci un raspuns firesc la denigrarea unui loc si a unui om care inseamna ceva pentru ei. Aceasta, doamna, este libertatea de expresie, pe care o pretindeti, dar nu o acceptati decat in masura in care confirma propriile dumneavoastra opinii. As reflecta la asta, sa fiu in locul dumneavoastra, in loc sa aruncati cu noroi in munca si pasiunile altora.
Aveti mare dreptate, totul are si un sfarsit. Sper sa realizati cand este momentul sa va opriti din denigrare si sa comunicati civilizat, fara atacuri la persoana si ironii deplasate. Kopel's este o afacere care se bazeaza in principal pe relatia sa cu clientii si orice feedback este binevenit, chiar si feedback negativ, atata vreme cat el ramane constructiv (a se vedea si comentariul Monicai, de mai sus). Al dumneavoastra nu a fost.
hahahhahahaha
Hahahahai ca am ajuns si eu la spartul targului.
Tare de tot.
Mai, din punctul meu de vedere este foooaaarte simplu: Restaurantului lui Copolovici nu este pentru toata lumea si este foarte bine ca este asa.
Mie imi place si mancarea, si muzica, si preturile, si atmosfera, si oamenii si nu mai conteaza nimic altceva. Daca n-ai fost niciodata, mergi si vezi singur daca e de tine sau nu. Da, Viorel poate fi arogant uneori dar ii sade bine si e arogant cu motiv.
Nu stiu cum sa va zic dar motivele persoanelor carora nu le-a placut la Kopel's imi suna a "nu mai mergem in Vama ca s-a stricat, nu mai e ce'a fost" sau "ce sa ma duc la concertul <insert-monstru-sacru-aici> ca e bosorg acuma". Frumusetea este in ochii privitorului.
Viorele, poate ar fi o idee buna sa ne faci niste carduri de membri ai clubului "Laudatorii lu' Copolovici platiti in coaste de berbecutz cu mjd si mmlg" si atunci cand mai vin din greseala oameni care n-au ce cauta in Restaurant, sa ii anunti ca este un loc cu circuit inchis si daca n-au card de membru sunt poftiti afara.
:)
Bob
Comentariu nou
Am citit toate comentariile si mi se pare penibil sa acuzi un om/bucatar/proprietar de restaurant ca are clienti multumiti care isi spun parerea aparand reputatia unui restaurant in care s-au simtit bine.
Sunt din Timisoara si de cate ori vin in Bucuresti, merg la Kopel's. De fapt si acum scriu acest comentariu pregatindu-ma sa merg sa imi iau cina acolo.
Doamnelor carora nu va place, dar fiti libere sa mergeti in alta parte, nu va aduce nimeni cu forta la restaurantul lui Copolovici.
nedrept
E absolut nedrept sa spui ca la Kopel's mancarea e proasta ... acum cateva zile am vrut sa il cunosc pe Viorel ,voiam sa o fac de mult timp ,dar dupa ce vazusem ca are la pranz ciorba de salata m-am decis pe loc. Au urmat un piure( culmea,din cartofi) exact ca la mama acasa ,cu unt si lapte facut , alaturi de o tochitura de inimi si pipote. Si nu am putut sa plec fara sa iau un cheese cake ca desert plus doua la pachet pentru ca pur si simplu nu am mancat un altul mai bun , mai cremos, mai echilibrat ,niciodata -nicaieri. Stiu ca doare Viorele, dar tu mergi mai departe ...Pana la urma "binili invinge" "stie toate femeile din lume "si toti gurmanzii si amatorii de atmosfera frumoasa si muzica buna si locuri calde . Numa' bine !
Feeling
deoarece am o parer buna despre acest site, intruna din consultarile mele am dat si peste acest restaurant. Mentionez ca restaurantul meu preferat fiind Pui de Urs. M-am tot uitat la ce s-a scris mai sus m-am tot gandit o fi bine o fi rau sa ma duc si am incercat marea cu degetul. ce am gasit? un local dragutel de cartier cu cateva preparate interesante si atat dar cele incluse in meniul de pranz nu m-au convins nici la calitate nici la gramaj cum sunt eu obisnuit fiind cam flamand de felul meu.am dat o raita si prin meniu iar ceea ce am vazut m-a cam speriat din cauza preturilor practicate asa cum s-a si spus ca la"" Room Service Mariott"". Cheesecake este corect dar nu asa cum il lauda lumea pe aici de nemaintalnit prin Romania. Eu zic stimati forumisti sa mai incercati si in alta parte si sa vedeti ca se poate si mai bine e drept ca si mai rau. Parerea mea este sa mai lasati laudele ca nu este chiar raiul pe pamant in ceea ce priveste restaurantele din Bucuresti si nici prin ghidul Michelin inca nu este notat, sa luati in seama si criticiile care fac bine la casa omului si sa incercati sa mai domoliti preturile.Banuiesc ca este un Restaurant pentru clienti de toate neamurile nu un club exclusivist si nici nu se gateste doar pentru prieteni. Ca sa va fac pofta tocmai mananc un Creier macelaresc la un gramaj civilizat si un pret rezonabil si tot la un Restaurant de cartier. daca ma rezumam doar la laudele de pe site v-as incheia ca pe vremuri Traiasca si infloresca cel mai .... cel mai.... cel mai... patron de rsturant din Romania ca vad ca asa va place. Eu va spun scurt nota 6.5 din 10
Comentariu nou
Am fost la mancat de midii, iuhuuuu ! :-) Ce bine c-a venit vara !
Dupa cum am spus in comentariul meu anterior de acum cateva zile, diferenta la acest restaurant este ca se mananca natural. Nu este cu stele Michelin, dar nu este un restaurant de cartier. Si da, daca iti place creierul macelaresc si alte mancaruri romanesti mai ...serioase, ori daca te-ai obisnuit cu gustul promovat de niste ani, e logic sa nu-ti placa o tocanita facuta cum facea bunica odata. Sau mancarurile vegetariene (apropo, am vazut putine restaurante pe la noi sa aiba asa ceva, nu ca mi-ar trebui, eu sunt carnivora convinsa!) Avand in vedere ca atat mancarea, cat si perceptia preturilor sunt chestiuni subiective, eu zic GG ! Nu schimbati nimic in modul in care faceti mancarea, nici in preturi ! Daca se reduce pretul la vita sau la fructele de mare, o sa incep sa ma gandesc ca ati schimbat sursele de aprovizionare, si nu spre binele felurilor de mancare cu pricina... :-)
slabanog dar cu fite
Am mancat un pranz la ei. Nici prea prea nici foarte foarte. m-am uitat si pe lista de preturi si m-am ingrozit de ceea ce am vazut acolo pentru o carciumioara de cartier.Portile cam mici iar ospatarii cam plini de fite.Exiosta si locuri este drept mai rele dar fara fitele acestui restaurant dar exista si multe alte locuri mai bune. Am mancat la niste restaurante arabesti si libaneze mult mai bine si mai ieftin. dar fiecare intelege cum vrea sa-si faca comertul in propria pravalie. Am citit si comentariile de pe site si pe laudarosi dar si pe cei care critica. nu mi-a placut insa de loc opinia si modul de a privi lucrurile ale celor 2 Copolovici. Nota 7 cu indulgenta
Nesuferit
Nesuferit la a nu stiu cata putere: ospatari, patron, meniu,atmosfera,ambient,cartier. De evitat daca nu vreti sa faceti ulcer de la nervii pe care ii veti face intr-o ora petrecuta in acest restaurant.Patronul (banuiesc ca el a fost) vine pe la mese si se baga in seama plin de fite si spart in figuri iar daca-l contrazici e de rau.Ma mir de dl.Cabral pe care-l admiram ca face asemenea comentarii laudative pe gratis din pacate.
Fitos si doar atat
Locatie in spatele blocurilor, nu foarte mare curatenie dar in schimb cu fite cat cuprinde in cap. Preturi de zici ca esti pe Riviera ,portii mici tot ca pe acolo in schimb gustul ca la birtul din sat. De trecut pe langa si mers in alta locatie daca nu vreti sa va faceti nervi si sa dati si toti banii de prin buzunare.
Bucatar mediocru cu pretentii
Nu am incercat restaurantul si nici nu am sa o fac. Din simplul motiv ca nu am incredere in calitatile de bucatar ale proprietarului. Este de ajuns sa vedeti un filmulet pe site-ul pranzul din caserola in care face omleta. Deci omul intoarce toata omleta pe partea cealalta 'ca sa se faca bine':). O fi invatat sa o faca la cantina vreunei fabrici.
PS. Ca amanunt, tot in acel filmulet se poate observa sub o masa un sac de paste, pare a fi luat de la metro gen marca 1. Va urez pofta buna cand veti comanda paste.
Recomandare
Revin cu o completare. Nu mai dati banii pe prostii la nenea C . Fix la aceleasi preturi mancati fffff bine la l'ecrevisse bistrot in zona foisor. E votat cel mai bun resturant din bucuresti pe tripadvisor. Si va garantez ca nu folosesc paste la sac.
RE: Emil
Salut, Emil!
1. În general, doar aceia care au interacţionat cu un serviciu sau care au utilizat un produs pot avea o părere "în temă". Dacă vreau, şi eu pot să spun de la distanţă că Natalie Portman umblă cu ciorapii rupţi şi cu chiloţii murdari :) E părerea mea, dar asta nu înseamnă că şi are vreo importanţă ;)
2. În bucătăria de la Kopel's (Sirenelor 87) lucrează doi bucătari profesionişti. Eu, ca amator ageamiu, gătesc destul de rar şi numai preparate noi / speciale / derivaţii de la meniul existent / pentru prieteni etc. Deci nu-ţi fă griji, ţie n-aş avea cum să-ţi gătesc, deci ai fi pe mâini bune ;)
3. Omleta nu e în meniul de la Kopel's. O facem, din nou, doar pentru prieteni şi numai ocazional. Iar dacă vreau o omletă "bine făcută", am libertatea de a o întoarce cu totul în tigaie. Pentru că aşa vreau eu.
4. Un restaurant, chiar şi unul micuţ ca al meu, "înghite" cantităţi mari din anumite ingrediente. Folosesc paste "Monte Banato", pe care mi le furnizează chiar Pangram, producătorul lor şi importator al mai multor game de ingrediente. Nu sunt ele chiar premium, dar sunt făcute din grâu dur şi nu sunt rele deloc. Am clienţi italieni care nu prea lasă nimic în farfurie. Am şi Barilla în beci, sunt clienţi răzleţi care optează pentru ele.
5. Am auzit numai lucruri bune despre L'Ecrevisse Bistrot, m-aş bucura ca timpul să-mi permită să ajung pe la voi într-o zi. Deci spor şi vouă! :)
New comment
Salut,
In primul rand vreau sa te asigur ca nu am nici o legatura cu cei de la l'ecrevisse. In plus si lor am sa le reprosez cateva lucruri cum ar fi amenajarea terasei s-au ca atunci cand au prieteni la restaurant totul e prea evident.
As fi de acord cu tine daca intre blogul tau si restaurant nu ar fi nici o legatura. Din cate vad iti promovezi restaurantul prin intermediul blogului si atunci e normal ca perceptia mea despre restaurant sa fie influentata de blog si de ce prezinti acolo (de ex. omleta bine facuta)
Referitor la paste, comentariul meu facea aluzie la faptul ca ai putea usor folosi paste de casa (cam 100g de faina si un ou de portie:), daca tot vrei sa te diferentiezi de altii. Ca paste Baneasa gasim oriunde.
Ultimul lucru pe care vreau sa ti-l spun este ca din pacate nu poti sau nu vrei sa recunosti cand gresesti (si ca uneori stergi comentariile de pe blog). Un profesionist adevarat are puterea sa recunoasca. Am vazut raspunsul tau la critica unei cliente care stand la nefumatori a trebuit sa suporte clienti fumatori. Ai replicat ca mancarea le-a fost adusa dupa ce au plecat fumatorii. Total gresit; un nefumator e nefumator si cand nu mananca si un om cu principii care conduce o afacere ce se vrea serioasa nu are voie sa faca astfel de compromisuri. In loc sa recunosti ca ai gresit, ai preferat sa iti cauzi o scuza slabuta. Uite si asta e unul din motivele pentru care nu vreau sa vin la Kopel's.
Sper sa ai succes si sunt sigur ca daca ti-ai schimba atitudinea toate ar merge mai bine.
O problema de atitudine
Sa isi schimbe atitudinea in ce fel? Sa fie serviabil si slugarnic in fata unui oarecare de pe net, care nu a fost in viata lui acolo, dar stie ca e naspa? Sa accepte ca adevarata orice imbecilitate scrisa de un idiot care subliniez, nu a fost la Kopel`s, dar stie sigur ca e nasol, spre deosebire de bodega de la foisor? E ironic si in acelasi timp ilar.
nu-mi place
Mi-a lasat un gust amar timpul petrecut la acest restaurant de fite cu preturi piperate si cu produse destul de banale (paste ieftine vandute la pret de paste premium)+un patron-Dinu paturica foarte nesuferit si plin de el. daca vrea sa gateasca doar pt. prieteni sa faca club cu circuit inchis si sa nu mai accepte intrusi ca noi care vor si ei sa manace ceva si care-i umplu buzunarele cu bani repet pentr niste servicii jalnice. concluzia de evitat acest restaurant
nu-mi place
am uitatpt.dl/dna Arhi. da sa-si schimbe atitudinea de ciocoi si nu neaparat sa fie slugarnic dar sa sculte comentariile si sa le accepte si pe cele negative si sa se perfectioneze din critici. dac a riscat si si-a deschis restaurant asa trebuie ca altfel va gatea doar voua admiratorilor in curtea din spatele casei. este un loc public in care poate sa inte ori cine si poate sa-si spuna parerea daca-i place sau nu. critica era interzisa doar in comunism. vremurile s-au schimbat poate va treziti la ralitate.noi il platim pe el sa traiasca busines-ulbine nu el pe noi, nu ne da nimic pr gratis si platim uneori preturi exorbitante pentru niste preparate slabanoage d care si restaurantul 3 camile s-ar feri sa le faca
New comment
:)
Naso;
Ammancat la acest restaurant siam avut crampe,am varsat si m-am simtit rau.In schimb m-am simtitit excelent la restaurantul la Jour fixe.vi-l recomand iar pe Kopel's ocoliti-l ladistanta mare chiar daca Cabral zice ca mananca aici ,poate o avea stomac de strut
pt metropotam
N-ar trebui permise comentariile complet anonime. O minima verificare ca adresa de email e valida s-ar impune. Altfel e simplu pt oricine considera un anumit local ca fiind concurență să arunce crampe și vome sub formă de poveștiri adevărate, chiar dacă nu a calcat acolo.
NASPHA
Parca am mancat cu dirigintele asa m-am simtit cu acest patron in coaste. Si pe deasupra mai are si fite de locanta cu stele Michelin si iar el este un simplu restaurant cu preturi exorbitante pentru portiile mici si fara de gust. Am incercat dar nu vreau sa mai revin
de evittat
nici nu vreau sa-mi pierd timpul. Atat va spun EVITATI aceasta bodega cu asa zise pretentii
Comentariu nou
Am fost o singura data la Kopel's acum cateva luni si de atunci mi-am promis ca nu mai revin. Supa de broccoli a fost mediocra, fada si insuficient pasata iar cotletul de porc (sau ceafa, nu mai stiu) tare ca talpa. Se misca masa cand incercam sa o tai.
Portiile nu caut neaparat sa fie mari, atat timp cat mancare e de calitate. Dar nu a fost... Preturile au fost in schimb exorbitante pentru calitatea oferita si pentru imaginea pe care mi-o facusem din cele citite pe net. Putine condimente, incrediente ieftine, mancare facuta in graba "ca sa fie".
Prietena mea tine un blog culinar de 2 ani si gateste mult mai bine decat la Kopel's. Sa-mi fie cu iertare, dragi bloggeri, insa ori nu ati mancat ce trebuie, ori va e prea drag patronul ca sa-l criticati, insa mancarea este chiar proasta.
Ma asteptam mai mult de la un om care a pornit un blog culinar... Ma mir de ce restaurantul inca e deschis...
interesant :)
Gabi, îmi pare sincer rău pentru neplăcerile create. Pentru a putea repara eventualele greşeli, te-aş ruga frumos să ne dai câteva amănunte suplimentare.
1. Îţi poţi aduce aminte data mai exact? Nu de alta, dar ţin evidenţe cu toate preparatele servite la noi în ultimele 18 luni, pe zile şi cantităţi. Aş vrea să ştiu sigur dacă în ziua despre care povesteşti am avut supă-cremă de broccoli şi cine a preparat-o.
2. Ceea ce povesteşti mă îndeamnă să cred că ai fost la Kopel's la o masă de prânz. Noi avem supe doar la prânz, de luni până vineri. La fel şi cotletul de porc, inexistent în meniul a la carte. Ceafă n-am pregătit niciodată la prânz. În consecinţă, preţul maxim pe care e posibil să-l fi plătit pe acea masă este de 23.4 lei (supă vegetariană, fel principal cu carne, băutură răcoritoare, pâine). Îmi pare rău că acest preţ ţi s-a părut exorbitant, e posibil să avem opinii diferite din acest punct de vedere.
3. Aşa cum m-aş bucura să am doar oaspeţi care nu pot confunda un cotlet cu o ceafă, sper să ai amabilitatea să-mi explici cum ai identificat faptul că mâncarea e făcută în grabă şi ce înseamnă ingrediente ieftine şi condimente puţine. Sunt convins că prietena ta, blogger culinar, te va ajuta să ne dai acest răspuns.
4. La fel ca tine, oricui nu-i place mâncarea dintr-un restaurant, nu se mai întoarce acolo decât încercând să afle dacă situaţia s-a îmbunătăţit. La Kopel's sunt grupuri şi familii care vin zilnic, de câteva ori pe săptămână, săptămânal sau de câteva ori pe lună. Şi mănâncă, nu vin doar ca să mă vadă la faţă. Probabil că de-asta n-am închis încă :)
Îţi mulţumesc anticipat pentru răspunsuri.
Securitatea
Nu m-as fi bagat in seama cu acest comentariu desprer asa zisa carciuma a dlui C daca nu as fi vazut comentariul lui la cele zise de Gabi. parca este de la Militie ca astia de la Politie sunt altfel. Ce conteaza cand si la ce ora a mancat oribilitatiile servite in asa zisul restaurant daca omului nu i-au placut si a considerat si prea scump. In loc sa vada ce s-a intaplat in restaurant si de ce atat de multe persoane sunt nemultumite el doar face pe smecherul de covaci si se baga in seama.Nici mie si nici celor care au fost la masa cu mine (niste amarasteni de francezi care nici nu cunosc gustul mancarii adevarate fiind de la Paris)nu ne-au placut nici preparatele servite nici atmosfera nici serviciul. Poate invata ceva si acest bodegar si se lasa de arta resturantelor ca nu este de el. Nu cauta dle C sa afli in ce zi am fost ca am vorbit cu totii in romana asa ca nu te vei prinde
Nenorocire
cel mai nenorocit restaurant din cate am vizitat sa mananc pana acuma. este o bodega de cartier plina de ifose de i le simti de la departare. iar patronul mai bine si-ar vedea de conduscerea restaurantului decat sa raspunda obraznic la cine nu este cu el.