Te ocupi de acest loc?
Promoveaza-l !

Why Not (Bucuresti - Bar, Club)Acest loc este in urmatoarele colectii

Se incarca

Locuri promovate pe Metropotam

7 comentarii

Why Not
sofia
#1 -

Comentariu nou

servirea proasta, preturi mari, muzica ok

Why Not
iulian
#2 -

Praf

restaurant incredibil de prost, evitati zona!!!, personalul de cacao, nu credeam ca poate se existe asemenea pub in romania, de proaste...vai de capul lor!!! La impins tava bai baieti! Bucurati-va ca va fac publicitate negativa! Nu credeati asta mai dobitocilor dupa servirea care ne-ati facut-o !!!

Why Not
irina
#3 -

atentie la vocabular, pls

Iulian, ai toata libertatea sa spui ce nu-ti place.Dar chiar trebuie sa vorbesti ca la usa cortului? Oamenii aia totusi muncesc, iar daca tu nu esti multumit ca si client, poti discuta cu seful de sala sau superiorul lui.Dar de cand iti permiti tu sa te adresezi cu "dobitocilor" unor oameni pe care nu-i cunosti?
Si vezi ca se spune servirea "pe care" ne-ati facut-o!

Why Not
Caelea
#4 -

Comentariu nou

Nejustificat de scump, nu au multe lucruri la bar pentru cei care nu consuma alcool, se misca greu cu niste amarati de hamburgeri. De evitat.

Why Not
Budinga
#5 -

Comentariu nou

Restaurantul intr-adevar e foarte prost:am asteptat o ora pt o pizza care trebuia sa fie picanta,dar de fapt era sarata. Iar cand m-am dus sa cer servetele si tacamuri (pt ca nu primisem) nu m-a bagat nimeni in seama. In afara de bere si apa plata la sticla de 0.25l,altceva nu aveau. In schimb in sala unde se tin concertele,sunetul si jocul de lumini sunt foarte faine si ies niste showuri foarte misto.

Why Not
Vali
#6 -

sonorizare

Imi dau cu parerea doar despre sonorizare in cazul concertelor, pentru ca la restul serviciilor n-am apelat. Nu stiu cine se ocupa de sunet, dar baietii aia ar trebui sa invete sa faca altceva. In anul 2012, intr-un club care-si permite sa aduca trupe chiar foarte cunoscute, e bataie de joc fata de muzicieni si fata de public sa crezi ca lumea va fi multumita cu un volum nesimtit de ridicat si o calitate jalnica. Tare si prost nu tine loc de moderat si clar. N-am venit la concert ca sa-mi spargeti timpanele cu un sunet execrabil. Pacat... la capitolul sonorizare numele Chaos Venue se potriveste de minune.

Why Not
Andrei
#7 -

de evitat

De evitat, pe cit posibil, pentru ca daca vine o trupa pe care o astepti de mult nu ai cum sa nu te duci.
Prima data am fost la Destruction/Candlemass prin 2000 si ceva. N-o sa uit niciodata ca vocalul de la Destruction a trebuit sa se opreasca in mijlocul unei piese ca sa urle la agentii de paza cocalari (angajati ai clubului) sa nu mai hartuiasca publicul sau ca in cursul celor vreo patru ore de asteptare de dinaintea concertului s-a intrerupt alimentarea cu apa la baie, ca sa nu mai bem apa de la chiuvete, ci de la bar, la pret de specula.
A doua oara am fost acum citeva zile, la Accept. Agentii cocalari nu mai erau, dar in rest nu se schimbase nimic. La bar nu aveau deloc bere normala, doar sticle de 300 de ml. Cea mai ieftina vodka costa 9 lei/50 ml si nu ti se da restul la 10 lei (probabil ca trebuie sa specifici ca vrei si rest). Spatiul nu este deloc potrivit pentru concerte. In fata scenei se afla un podium, astfel ca daca nu stai in primele rinduri si ai in jur de 1,90 inaltime poti sa vezi doar capetele celor de pe scena. Daca esti mai scund probabil ca nu vezi nimic.

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Preturi orientative (metodologie)

Zona Piata Alba Iulia (min/max)
 • Cafea: 8/8 lei
 • CocaCola/Pepsi: 8/8 lei
 • Bere: 10/10 lei
 • Sticla de vin: 55/55 lei
 • Masa in doi: 200/200 lei
Zona Piata Unirii (min/max)
 • Cafea: 6/9 lei
 • CocaCola/Pepsi: 6/8 lei
 • Bere: 6/10 lei
 • Sticla de vin: 27/90 lei
 • Hamburger: 19/38 lei
 • Masa in doi: 75/200 lei
Harta Why Not

Unde iesim


Cei care au fost aici au fost si in:

Se incarca

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje