Din:
RestauranteSpecific:
romanescPoenaru Bordea 2
Telefoane: 0729 400 800
021 336 8009
Telefoane: 0729 400 800
021 336 8009
La Hanul berarilor am fost cand s-a deschis, l-am mai vizitat ocazional (mai mult pentru calitatea de berarie decat cea de restaurant) si nu am avut de obicei prea...
In fosta casa Soare, fosta casa si restaurant Bucur , s-a deschis de curand Hanu' berarilor interbelic , a 14-a perla in coroana lantului City Grill, sora buna (de generatie...
Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.
Pentru a posta trebuie sa fii logat.
NU FACETI COMANDA TELEFONICA !!! NU RECOMAND ACEST LOCAL
Hanul Berarilor sau.. Cantina Berarilor?
De ziua mea am facut o rezervare pt 20 de persoane la Hanul Berarilor. Din start mi s-a impus servirea unor antreuri, pentru ca altfel nu puteau face rezervare pentru atat de multe persoane.
Am acceptat cu greu. Mare prostie am facut.
Antreurile in meniul lor au denumirea pompoasa de "Cvartet de gustari calde". In realitate e o farfurie trista (pe bune, chiar te apuca tristetea cand te uiti la ea) cu cateva bulete de cascaval, cateva chiftele, cateva ciupercute mici mici mici cu o urma de branza si cateva chestii care trebuiau sa fie ficatei dar nu prea aveai cum sa iti dai seama ce sunt. Atat! 30 RON portia.
Nu prea a mancat nimeni din aceste antreuri, cel mai probabil s-au bucurat de ele chelnerii ulterior.
Apropo de chelneri, m-am rugat de ei de 4-5 ori sa dea drumul la muzica in sala, nu m-a ascultat nimeni.
Servirea a fost de "autobaza", chelnerului fiindu-i imposibil sa tina minte cine a comandat ce, prin urmare urla prin sala cine a cerut ce, iar daca nu ii raspundea nimeni lasa comanda pe o masa din zona. Un miserupism general pe-acolo.
Eu unul numai calc in acel "restaurant", localul arata bine, nu zic nu, dar servirea si mancarea lasa de dorit. Am comandat o salata, salata regala ii zice in meniu. In realitate erau doar cateva fasiute de salata, cateva de somon si 2 jumatati de rosii cherry. Cred ca au cel mai insipid bucatar din Bucuresti. Sau cine stie, fiind ora tarzie, au lasat femeile de servici sa gateasca.
Apropo, daca decideti sa ramaneti sa mancati afara, va trebui sa stiti ca veti manca orbeste, dat fiind ca lumini nu au afara, iar ceea ce se afla pe masa e o nebuloasa totala.
Pacat de amplasare si de cladire. La Hanul Berarilor gasiti mancare de cantina la pret de restaurant. Restaurantul IKEA e lux pe langa ei.
Comentariu nou
Comentariu nou
cataline tu cat vrei sa mananci? cu 20 de lei vrei sa mananci ca spartu? dute si mananca sahorma pe bordura nene. iar tu bianca la fel. nu stiti sa apreciati serviciile ospatarilor de acolo.
Comentariu nou
am fost la hanu berarilor si a fost foarte bine. catalin te rog sa incerci la o shaormarie . e la fel de scump. din punct de vedere al serviciilor mai au de lucrat
Comentariu nou
am fost la hanu berarilor si mi s-a parut ok calitate pret, o sa revin cu drag
Comentariu nou
Nu se deosebeste prea mult de celelalte berarii ce populeaza peisajul Bucurestiului. Servirea foarte, foarte lenta, probabil pentru ca terasa este foarte mare, chelnerii nu sunt suficienti, iar comenzile de bere sunt mari si ele, deci prefer sa le dau circumstante atenuante in privinta aceasta. Ce mi-a placut la terasa este faptul ca se afla intr-o zona retrasa si verde, in ciuda apropierii de Piata Unirii, si mi se pare un loc bun unde sa-ti petreci serile de vara cu amicii, bineinteles inarmati cu multa rabdare.
han fara hangite
Parerea mea,un restaurant de categoria a-3-a si atat...nu merita nici numele nici banii
Mda.
Mitica, acum ti-am vazut mesajul si da-mi voie sa iti zic ca esti mai prost ca noaptea. Probabil esti angajat acolo si d-aia esti asa tare in gura, dobitocule.
bad service.
Le-am trecut pragul de multe ori in ultimii doi ani, nu neaparat voluntar, mai mult din cauza faptului ca sunt cunoscuti si easy go to place pentru oamenii care organizeaza iesiri cu grupuri mari sau zile de nastere. Mancarea e aproape decenta.
Cu ospatarii e problema. Nu e ok 1. sa aduci bauturile pe rand, una cate una.. serios??? de ce mai esti ospatar daca nu poti sa cari o tava cu 3 beri? 2. si atunci cand vii cu cate 1 amarata de bere sa te opresti la mijlocul mesei si sa Urli...cine a comandat?? not ok .. Bine poate e si consecinta faptului ca (3) vii cu amarata aia de bere in jumatate de ora, cand nici macar nu ai restaurantul plin.
4. muzica e mult prea tare, trebuie sa urli la persoana de langa tine ca sa va intelegeti. pai ce facem? venim la bere doar ca sa ne uitam tamp unii la altii in timp ce bem? Nu, eu as vrea sa pot comunica cu oamenii cu care ies la bere sau sa mancam ceva. Zicea cineva ca s-a rugat de ei sa dea drumul la muzica, nu mi s-a intamplat niciodata sa stau la masa la casa soare acolo si sa nu fie muzica data prea tare.
Sa mai spun ca desi serviciul e foarte prost si lent..in secunda in care se elibereaza vreo masa seful de sala se sesizeaza in max 5 secunde sa trimita pe cineva sa debaraseze tot si sa aranjeze pt alt client. Poate ar trebui sa se gandeasca si la faptul ca oamenii de la mese desi deja au comandat odata ..poate mai vor. Sau scopul nu e sa incasati cat mai mult de la fiecare masa?