Te ocupi de acest loc?
Promoveaza-l !

Frufru - Batiste (Bucuresti - Magazin, Restaurant)

Batistei (vis-a-vis de Intercontinental)

Program: luni-vineri 10.00-21.00
             sambata 12.00- 20.00

 

frufru  e abia in clasa I, dar mestereste ca nimeni altul propriile frufru goodies fresh, naturale, prietenoase, nesimandicoase. daca apropii urechea suficient, poti auzi cum zi si noapte harnicii omuleti frufru toaca fructe si legume pe muzica din boxe. toc-toc pe beat-beat. combina creativ principii sanatoase cu ingrediente naturale, pentru pusi-pe-fuga cu pofta grozava de bun. fara bazaconii.

frufru s-a nascut pe str. Batistei. in timpul liber sau ocupat il poti zari plimband o bicicleta printre copaceii din oras. de mic a fost altfel: mai atent la portia de spaghetti decat la Doamna si Vagabond. inainte sa afle cat de benefice sunt pastele fresh, frufru le papa din pur hedonism pofticios. le prefera pe cele facute de el, doar din apa si 100% faina de grau dur adusa in vacanta din Italia.

primii clienti au fost prietenii de alergat si catarari pe situatii. au raspandit vorba si pofta iar sufrageria cu pernute verzi-portocalii din Str. Batistei s-a umplut cat ai spune “bun!”. zilnic, pe la ora pranzului , casa lui frufru devine cel mai relaxant haos.

frufru nu mananca oriunde, oricum. nu e pretentioso-simandicos, dimpotriva. ii plac mult copaceii, floricelele si iarba. ar vrea sa fie asa in tot orasul. numai oameni zambitori care sa zvrrr! si sa vajjj! cu energie, cat e ziua de plina. mananca relaxat si stie ca bun e si mai bun savurat lingurita cu lingurita,   furculita cu furculita.

lui frufru nu ii place sa manance singur. iti va oferi cu drag tot timpul si toata linistea din lume. te va bucura cu: supe crema pline de vitamine, paste fresh fara bazaconii cu sosuri delicios de naturale, salate de paste si salate fresh handmade, sandwichuri buuune de tot, gama DETOX (sucuri raw, fresh, nepasteurizate si salate cu QUINOA si KALE), limonade inarmate pana-n dop cu antioxidanti si vitamine, YOGOFIBER – the best breakfast sau brainfood – papa bun pentru omuleti isteti.

frufru e prietenos si deloc pudic, il poti intreba oricand, orice despre orice. mai ales despre tribul de maimute urbane, dupa care e in mod ireversibil topiiiiit!

 

Acest loc este in urmatoarele colectii

Se incarca

Locuri promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Preturi orientative (metodologie)

Zona Piata Universitatii (min/max)
  • Cafea: 6/10 lei
  • CocaCola/Pepsi: 5/10 lei
  • Bere: 6/12 lei
  • Sticla de vin: 40/120 lei
  • Hamburger: 31/38 lei
  • Masa in doi: 80/200 lei

Unde iesim


Cei care au fost aici au fost si in:

Se incarca

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje