Te ocupi de acest loc?
Promoveaza-l !

Dominium - AFI (Bucuresti - Restaurant)

Adresa: AFI Palace Bd. Vasilea Milea 4

Telefon: (021) 448 18 47

Email: afi@pizzadominium.ro

Orar:

Luni - Joi   10:00 - 23:00

Vineri - Duminica   10:00 - 00:00

Compania Pizza Dominium si-a inceput activitatea in Varsovia (Polonia) in anul 1993. De la inceput noi am oferit clientilor nostri pizza facuta manual, dupa cea mai buna reteta italieneasca. Datorita calitatii pizzei noastre, compania noastra s-a transformat foarte repede intr-un lant de restaurante.

Acum servim clentii nostri in peste 60 de restaurante raspandite in cateva orase din Polonia. In prezent avem 5 restaurante in Bucuresti. Dorinta noastra este sa fim pe gustul dumneavoastra cu preparatele noastre unice. In ambianta prietenoasa a restaurantelor Pizza Dominium puteti savura preparate originale ale bucatariei italienesti.

Va propunem peste 30 de tipuri de pizza, paste excelente, gustari si salate. Toate preparatele sunt facute cu ingrediente atent selectate si fara conservanti. Va garantam livrarea rapida a preparatelor calde, acasa si la birou fara costuri aditionale.

Succesul restaurantelor Pizza Dominium se datoreaza experientei si organizarii profesionale, celei mai inalte calitati a serviciilor si produselor si unui control permanent al fiecarui stadiu al activitatii de productie. Speram ca, prin pasiune si munca de echipa, sa castigam increderea clientilor din Romania.
Oferte si servicii Dominium - AFI

Pret: 15.0 LEIAcest loc este in urmatoarele colectii

Se incarca

Locuri promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Harta Dominium - AFI

Unde iesim


Cei care au fost aici au fost si in:

Se incarca

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje