Te ocupi de acest loc?
Promoveaza-l !

Club Prometheus (Bucuresti - Bar)Acest loc este in urmatoarele colectii

Se incarca

Locuri promovate pe Metropotam

5 comentarii

Club Prometheus
alex
#1 -

Comentariu nou

Deci, imi pare rau sa o spun, dar am avut surprize.Am facut rezervare de 10 pers si cand am ajuns masa era ocupata. Au incercat sa mai scoata doua mese, probabil din depozit (in cazul in care vin fraierii !). I-am rugat sa faca rost de o masa de 10 pers ca nu, de-asta am venit toti ca sa stam la aceeasi masa, nu rasfirati. Replica la rugamintile noastre a fost : "dar ati specificat cand ati facut rezervare ca vrei sa stati toti la aceeasi masa ??? R: daaaaa!!! S-au purtat jalnic, si cine credeti "TOCMAI PATRONUL" care e de KKT. Pacat

Club Prometheus
alex
#2 -

Prost "manageriat"

Aaa si inca ceva, cred ca patronul a facut scoala de proaste MANIERE/MANELE, nici macar o scuza, o ceva ... care ar fi fost acceptabil si poate nu am mai fii fost atat de prost impresionati, porniti impotriva lor !!!

Club Prometheus
Alexa
#3 -

bad bad map

harta asta nu e buna, ne-am chinuit aseara 30 de minute sa gasim clubul. nu are nici o legatura cu ce e pe harta cu asta, clubul pana la urma era in PIATA natiunile unite, nu la intersectia cu bd. libertatii. :| ma rog..

Club Prometheus
Bogdan coman
#4 -

Prometheus

Super locatie si atmosfera...sunt doar niste betivi cei care au scris mai sus.Noi am fost frecvent si totul a fost minunat.Iar tipul care conduce chiar este super profi...Este pacat ca un grup de betivi-e aroganti sa scrie asa urat,rusine!!

Club Prometheus
Radu Alexe
#5 -

Minciuni

Sunt mincinosi si execrabili cei care scriu faza cu masa de 10 persoane..eram acolo la bar cu ceva prieteni,acesti guralivi cu rezervarea de 10persoane au venit cu intarziere iar ospatarul nu le-a mai tinut rezervarea(asa este peste tot si cred ca-i logica treaba)Oameni din club si tipul care este patron sau sef acolo au dorit sa faca tot posibilul sa-i multumeasca...dar o cotzofana frustrata din grup a refuzat,de parca era pe mosia masii,poate ca ei doreau sa plecam noi toti sa ramana ei...cocalari si jartele de oameni...Clubul este beton,super evenimente si curatenie,bravo!!

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Preturi orientative (metodologie)

Zona Piata Natiunile Unite (min/max)
  • Cafea: 7/7 lei
  • Bere: 8/8 lei
  • Sticla de vin: 60/70 lei
  • Masa in doi: 90/100 lei
Harta Club Prometheus

Unde iesim


Cei care au fost aici au fost si in:

Se incarca

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje