Te ocupi de acest loc?
Promoveaza-l !

Caredy Casa Ardeleana (Bucuresti - Restaurant, Terasa)Acest loc este in urmatoarele colectii

Se incarca

Locuri promovate pe Metropotam

6 comentarii

Caredy Casa Ardeleana
Cobra
#1 -

Lipsa de profesionalism

Salutare tuturor
anul acesta mai exact prin aprilie am fost la o nunta la faimosul Caredy Luxury Ballroom si intamplator cei care au facut nunta imi sunt foarte apropiati si am fost cu tematica nuntii la zi.
Tin sa va spun ca acea doamna Manager la meniu a spus ca va fi un lucru iar cand ne-a fost pus pe masa a fost altceva ea zice ca il sala intra lejer 140 de persoane aici am fost 120 si abia am intrat, masa de 8 persoana atat de mica si aglomerata incat nu aveai unde sa pui scrumiera prezidiu mai ca era lipit de mesele invitatilor din lateral sa nu mai zic ca la 120 de persoane cate au fost aici nu aveai unde sa joci si sa te desfasori si ca sa pun capac la tot ce am zis pana acum ospatarii cel putin cel de la masa mea nu pot sa zic de restu ca nu i-am vazut ,imi punea in pahar un spritz beam din el si jumate si apoi fara sa il chem eu venea si imi completa cu apa peste cea ce ramasese in pahar halal ospatar deci ce sa mai zic te duci dai aproape 100 de euro pe meniu si la final pleci cu un gust amar RUSINE RUSINE si iar RUSINE doamna manager si credeti-ma ca am fost in locuri mai putin pompoase dr totul a fost mult mai bine.
Va spun sincer si din inima evitati acest restaurant deoarece pe langa faptul ca au preturi mari dar si pt faptul ca nu isi fac treaba si mai si mint pe deasupra

Caredy Casa Ardeleana
oana andrei
#2 -

comentariu caredy

Bună seara! Am participat în 11 februarie anul acesta la nunta unor prieteni în această locație... Pentru că mirii sunt foarte drăguți iar nunta le-a fost organizată de părinți, m-am hotărât să comentez eu în locul lor. Mâncarea a fost cu totul diferită de ceea ce a fost la prezentare și anume au fost doar trei sarmale în loc de patru, friptura- cam jumătate din gramajul porției, în loc de șalău a fost un pangasius meschin, și aperitivul nu s-a putut mânca deoarece era îngrămădit ca vai de el. Fructele pe care Madam Jandarm s-a oferit să le achiziționeze n-au fost suficiente nici măcar pentru cei 5 copii prezenți, ce să mai vorbim despre 120 de adulți... Colac peste pupăză, cel autointitulat Maestrul Oprea, un muzicant mărunt și plin de ifose de artist, a ținut morțiș să ne strice seara cu niște recitaluri plicticoase de vioară ca re nu-și aveau locul și rostul acolo. Cu alte cuvinte, personalul s-a crezut, pentru o noapte, stăpân pe banii altora și nu prestatori de servicii. cum era firesc...FERIȚI-VĂ DE CAREDY- ăștia merită desființați.

Caredy Casa Ardeleana
geta
#3 -

recomandare

Tin cu tot dinadinsul sa aduc aprecieri la adresa patronajului si echipei de la aceasta locatie.In afara de faptul ca arata REGAL, totul a fost la acest nivel cand am petrecut un eveniment deosebit din viata noastra si in mod special din viata copiilor nostri.Totul a fost la superlativ.
Inca odata adresez felicitarile mele pentru echipa.
Recomand fara nicio rezerva atat localul cat si toate serviciile care se pun la dispozitie.Comunicarea a fost excelenta.Mai mult de atat nu am ce sa spun.
Multumesc din suflet pentru tot

Caredy Casa Ardeleana
Carlun Ion
#4 -

Comentariu nou

Si eu am fost sa vad restaurantul. Daca restaurantul este foarte frumos, in cei care il administreaza nu trebuie sa ai incredere, ca sa spun frumos... In primul rand pretul este fara TVA. Mai mult decat atat, cursul euro este cel de la BRD (de la vanzare) adica mai mare decat cel de la BNR. Taxa de ospatari este de 10%. Contractul este dubios si are tot felul de clauze in favoarea lor, cum ar fi ca contractul este automat reziliat daca ei intra in incapacitate de plata, ca pot sa transfere drepturile unei terte persoane (alt restaurant), ca daca te razgandesti platesti 50% din valoarea contractului, nu specifica ce/daca iti poti recupera ceva din avans daca ei nu isi respecta intelegerea (doar atat am putut sa citesc pana mi l-a luat din fata . Draftul de contract nu vor sa ti-l dea sa-l citesti acasa!!!! Vor sa-l semnezi probabil ca primarul, sa nu iti dai seama ce contine Deci NU recomand acest restaurant!

Caredy Casa Ardeleana
Melania
#5 -

Nunta Caredy

In 2016 am avut nunta la Caredy Ballroom si totul a fost perfect. Mancarea foarte buna, bautura ca in contract si ospatarii mereu atenti la invitati.Deci sunt seriosi, atenti la detalii si recomand cu drag localul pentru 145 persoane. Salonul de jos cu verde.

Caredy Casa Ardeleana
Melania
#6 -

Nunta Caredy

In 2016 am avut nunta la Caredy Ballroom si totul a fost perfect. Mancarea foarte buna, bautura ca in contract si ospatarii mereu atenti la invitati.Deci sunt seriosi, atenti la detalii si recomand cu drag localul pentru 145 persoane. Salonul de jos cu verde.

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Preturi orientative (metodologie)

Zona Aviatorilor (min/max)
  • Cafea: 7/12 lei
  • CocaCola/Pepsi: 7/10 lei
  • Bere: 7/12 lei
  • Sticla de vin: 50/180 lei
  • Hamburger: 28/53 lei
  • Masa in doi: 100/320 lei
Harta Caredy Casa Ardeleana

Unde iesim


Cei care au fost aici au fost si in:

Se incarca

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje