Cronica Bon

10 restaurante din Bucuresti in care sa-ti scoti mama
Daca inca nu i-ati luat mamei un cadou de 8 martie (desi v-am dat noi cateva idei si sugestii ), din lipsa de timp sau inspiratie, va oferim noi o...

Bon, noul restaurant semnat Cristian Corvin
Cristian Corvin, arhitect. Adica La Bonne Bouche , Laboratorul de Cocktailuri , The Institute Cafe , Atelier Mecanic si Papiota in 2011, Energiea, Lacrimi si Sfinti si reamenajarea City...
Acest loc este in urmatoarele colectii

2 comentarii
Tu ce parere ai?
Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.
Pentru a posta trebuie sa fii logat.
rest.Bon
Pe data de 22/01/13 am avut onoarea si placerea sa merg la noul restaurant cu pricina sa vad ce ar putea oferi Bucurestiul ca noutate in matere gastronomica. Pot spune ca din punctul de vedere al curateniei si al serviciului as putea sa i pun nota 9, dar din punctul de vedere culinar lasa mult de dorit. Preturile sunt un pic cam mari (referindu ma in special la preturile vinurilor) pentru nivelul de trai al bucurestenilor (consider ca un asemenea restaurant trebuie promotionat catre potentiali clienti de clasa medie/+ ci nu numai pt vedete).In fine, inainte sa pot da o nota di punc de vedere gastronomic as vrea sa adaug ceva despre mancare. Felul 2 al sotiei mele (cocos cu nu stiu ce) a fost de a dreptul si nu vreau sa exagerez "oribil", dar eu pot spune ca am mancat cer mai bun tartar de vita din viata mea.
rest.Bon
Nota 6 pentru mancare