Te ocupi de acest loc?
Promoveaza-l !

Bike XCS Shop (Bucuresti - Magazin)

Telefon: 0735.818.636 - Bdul Lacul Tei  / 0731.956.126 - Baba Novac

e-mail: magazin@bikexcs.ro

Program: Luni Vineri 10:00 - 19:00

Sambata: 10:00 - 14:00 

Dacă ești în căutarea unei biciclete pe măsura personalității tale, o bicicletă simpatică, colorată, ușor de manevrat și asezonată cu un coșuleț perfect în care să îți cuibărești lectura preferată atunci dă o fugă până în magazinele Bike XCS unde vei găsi cele mai noi și mai vesele modele de biciclete. 

În magazinele de biciclete Bike XCS te întâmpină întotdeauna oameni entuziaști, pricepuți și evident pasionați până peste cap de biciclete. Vei găsi o gamă veselă de biciclete asezonate cu coșulețe unde îți poți pune cărțile atunci când mergi la picnic sau în oraș. Pe lângă biciclete, în magazinele Bike XCS găsesti piese de schimb, accesorii de cea mai bună calitate și tot ce ai nevoie pentru ca tu și bicicleta ta să fiți în siguranță oriunde v-ați afla. Le găsiti pe toate în două showroom-uri din București, în Baba Novac nr 11 si in Bd. Lacul Tei nr 126-128, acolo unde veți primi service profesional pentru orice tip de problemă și orice tip de bicicleta și de asemenea beneficiați și de consiliere în vederea alegerii unei noi biciclete.

Bike XCS își propune să promoveze mersul de bicicletă ca sursă de sănătate, ca activitate ecologică și bineinteles ca mod de distracție. Și aveti de unde alege, dacă sunteti in cautarea unui model comod, frumos colorat, cu personalitate și perfect adaptat orașului puteți opta pentru modelele Electra, apoi daca sunteti în căutare de accesorii profesionale la prețuri accesibile puteti opta oricând pentru accesorii din gama de modele Longus sau HQBC. Iar pentru bikerii care se aventureaza în paduri si pe munti Bike XCS are ceva special, de calitate si cat se poate de protector, solutiile antipana Joe No Flats. 

Bike XCS se implica intr-o serie de evenimente dedicate ciclismului amator cât și profesionist, sustine de asemenea competitii, concursuri și o serie de activități culturale, încurajând pedalatul și lectura, două dintre cele mai plăcute activități care merg nespus de bine împreună. Puteți vizita siteul magazinelor Bike XCS pe www.bikexcs.ro si pe pagina de facebook http://www.facebook.com/BikeXCS  si de asemenea pe pagina de facebook dedicata modelelor Electra http://www.facebook.com/ElectraBikesRomania

 

 

 
Oferte si servicii Bike XCS Shop

Pret: 3150.0 LEIAcest loc este in urmatoarele colectii

Se incarca

Locuri promovate pe Metropotam

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Preturi orientative (metodologie)

Zona Tei (min/max)
  • Cafea: 8/8 lei
  • CocaCola/Pepsi: 8/8 lei
  • Bere: 6/6 lei
  • Sticla de vin: 35/35 lei
  • Masa in doi: 100/200 lei
Harta Bike XCS Shop

Unde iesim


Cei care au fost aici au fost si in:

Se incarca

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje