Te ocupi de acest loc?
Promoveaza-l !

Barka Saffron (Bucuresti - Restaurant)

Aviator Sanatescu 1 (langa Piata Domenii)

Telefon: 021 224 1004 , 0745 003 660

Program: zilnic: 11.00- ultimul
Cronica Barka Saffron

Restaurantul Saptamanii - Barka Saffron

Restaurantul Saptamanii - Barka Saffron

Povestea restaurantului Barka Saffron are radacinile - sau mai degraba ancora - in evul mediu, pe cand goeletele portugheze bateau marile dinspre India spre vechiul continent cu bunatati orientale, matasuri,...

citeste toata cronica|06 Aprilie 2007


Acest loc este in urmatoarele colectii

Se incarca

Locuri promovate pe Metropotam

4 comentarii

Barka Saffron
rhadoo
#1 -

vedem

va spun miine cum a fost pt ca in seara asta sintem invitati la o aniversare :) la Barka Saffron

Barka Saffron
rhadoo
#2 -

comentariile pe www.dalegurii.ro

:)

Barka Saffron
Alexandra
#3 -

merita

Fiind in apropierea locuintei mele, m-am dus de mai multe ori acolo. Este un loc foarte placut si am avut numai experiente placute (in ciuda preturilor care sunt cam mari). Mancare buna, atmosfera placuta, servire agreabila. De doua ori am fost serviti chiar de straini - o americanca care vorbea decent romaneste si un britanic - ambii tineri si simpatici.

Barka Saffron
claudiiu
#4 -

experienta neplacuta

Am fost la acest restaurant in data de 27 august 2014. Mi-a placut mult conceptul si oamenii care sunt acolo. Este foarte relaxata atmosfera. Totusi, am avut parte de o experienta foarte neplacuta. Am comandat o ciorba (felul 1) si piept de pui felul 2. Am primit ciorba imediat (pesemne ca era deja facuta), apoi am asteptat dupa pieptul de pui: 20 de minute...40 de minute....60 de minute. Cand s-a facut o ora, am intrebat chelnerul (care se recomanda Bogdan) ce se intampla. A dat din umeri arogant si a exclamat ca nu e treaba lui: "ma vezi cat alerg pe aici. nu e datoria mea asta". Am trecut peste abordarea la per tu destul de nonsalanta si am mai asteptat inca 20 de minute (ajunsesem la borna 80 de minute asteptate), dar nici urma de piept de pui. Am cerut umil nota de plata, pentru ceea ce deja mancasem. Chelnerul Bogdan ne-a adus nota ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat; ne-a mai si urat sa ne fie de bine...... Am solicitat sa vorbesc cu managerul de restaurant, dar mi-a zis sec ca el e seful. Desigur, nu era el, dar in fine..... A doua oara nu mai calc aici. Este una dintre cele mai neplacute experiente pe care le-am avut la un restaurant in a lifetime.

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Preturi orientative (metodologie)

Zona Piata Domenii (min/max)
  • Cafea: 7/7 lei
  • Hamburger: 16/16 lei
  • Masa in doi: 80/80 lei
Harta Barka Saffron

Unde iesim


Cei care au fost aici au fost si in:

Se incarca

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje