Te ocupi de acest loc?
Promoveaza-l !

Ambasador Play (Bucuresti - Cafenea)

Strada Aromei nr 96, sector 2

E-mail: office@ambasador-play.ro

Pagina Facebook: AmbasadorPlay

Program: Luni - Duminica 10:00 - 22:00

Ambasad’Or Play a decis:  Copiii la Putere!

Hi kids! Azi e ziua voastră norocoasă! Veţi descoperi cu adevărat ce e Bestial, ce e Funtastic, ce e Cool!
Lumea Ambasad’Or Play te vrăjeşte. La  Ambasad’Or Play  poţi fi orice vrei tu! Te visezi erou, prinţ sau prinţesă? Deschide ochii! Hai cu gaşca la Ambasad’Or să te Play :)    cum n-ai făcut-o niciodată!

Punem la cale petreceri în care plictiseala e strict interzisă, iar tu eşti în centrul Lumii Ambasad’Or Play.
Dacă până acum voi aţi fost cei ascultători, e vremea Reeeeevoooooluuuuţieeiiiii!

Părinţii sunt la ordinele voastre!

Dacă aveţi între 0 şi 13 ani – celor de 0-2 ani le asigurăm noi traducerea :) – cereţi-le imediat  părinţilor voştri Biletul către Şcoala de Distracţie Ambasad’Or Play!
O superlocaţie gândită de un Creier de Copil, desenată de o Minte Înţeleaptă  şi construită de un Meşter Vrăjitor!
Totul pentru voi, totul la dispoziţia voastră: tu eşti Stăpânul Etajelor şi al Preţioaselor Jocuri. 4 superniveluri care te aruncă dintr-o lume în alta. Descoperă Secretele Ambasad’Or Play.

Avem 4 cafenele unde va puteti distra:

The Deck

Aflata chiar la intrarea in complexul Ambasad’Or Play, cafeneaua The Deck va asteapta cu un atragator tonomat cu jucarii, dar si cu ceelebrul RoboPlay, atat de indragit de copii. Canapelele din piele alba ofera un plus de stil cafenelei, facandu-va sa va simtiti ca in celebrele cafenele din Paris.

Sandstorm

O adevarata “furtuna de nisip” va asteapta la etajul 1 al centrului Ambasad’Or Play. Cafenea Sandstorm incearca sa recreeze orientul pentru dumneavoastra, punandu-va la dispozitie narghilele si cele mai fine bauturi.

The Black Hole

Lumina difuza din cafeneaua situata la etajul al treilea al Ambasad’Or Play aminteste cu totul de o “gaura neagra”, insa in interior relaxarea este in toi. Astfel ca, in timp ce copiii se distreaza in zonele de joaca, parintii isi pot trage sufletul intr-un colt linistit al cafenelei “The Black Hole”.

Thunderstrike

O explozie de sunete, lumini si culori. Toate aceste la ultimul etaj Ambasad’Or Play. Conceputa mai mult pentru adolescenti, cafeneaua Thunderstrike ii asteapta pe acestia sa petreaca pe cinste alaturi de prietenii lor.

Acest loc este in urmatoarele colectii

Se incarca

Locuri promovate pe Metropotam

8 comentarii vrei sa comentezi?

Ambasador Play
AlexandraArhire
#1 -

Nota 10

Personal foarte profi si foarte atent cu copiii. Recomand!

Ambasador Play
Denisa
#2 -

Loc de vis pentru petreceri

Am organizat la inceputul anului o petrecere pentru baietelul meu la Ambasador Play si ce pot spune este ca am fost super, super, super incantat de tot ce am facut acolo. De la servicii pana la locatie si un joc care i-a dat pe spate pe astia mici, un robot fenomenal care ne-a incantat chiar si pe noi, adultii.

Ambasador Play
Alina
#3 -

Ambasad'Or Play

Eu am organizat petrecerea pentru ziua de nastere a fiului meu aici. Este situati in zona Lacul Tei, pe strada Aromei. Am fost foarte multumita de cee ace s-a intamplatȘ mancarea foarte buna, amabilitatea personalului, generozitatea spatiului de joaca.

Ambasador Play
Andreea
#4 -

Siguranta

Mi-a lasat o impresie foarte buna, e foarte mare, au angajate care stau cu copiii, chiar se ocupa foarte bine.

Ambasador Play
Stefania
#5 -

Stefania

Am ales sa organizam petrecerea aniversara a copilului nostrum la Ambasador Play dupa ce a vizitat mai multe locuri de joaca. Nu regretam ca am facut aceasta alegere. Recomandam cu caldura!

Ambasador Play
Valeria
#6 -

Zi de nastere

Copilul meu a avut o zi de nastere e care nu o va uita curand datorita limuzinei pe care Ambasador Play o pune la dispozitie. Este un serviciu inedit care merita toti banii.

Ambasador Play
Anna
#7 -

Comentariu nou

Atat copilul cat si eu ne-am simtit foarte bine in acest loc. Vom reveni cu siguranta.

Ambasador Play
Catalina
#8 -

Comentariu nou

Am descoperit acest loc cand am fost la petrecerea unui alt copil, insa toti cei mici s-au simtit atat de bine incat ne-a convins sa facem si noi petrecerea aniversara a copilului nostru anul viitor.

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.


Unde iesim


Cei care au fost aici au fost si in:

Se incarca

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje