Te ocupi de acest loc?
Promoveaza-l !

Ad Hoc Bistro (Bucuresti - Restaurant)

Specific:
international

Calea Victoriei 214

Telefon: 0770 214 214

Program: Lun - Sam: 11:00 - 23:45

deschis in locul restaurantului Faju
Cronica Ad Hoc Bistro

Ad Hoc Bistro, un nou loc hip si cool de pe Calea Victoriei

Ad Hoc Bistro, un nou loc hip si cool de pe Calea Victoriei

Pe Calea Victoriei , in locul fostului restaurant Faju , s-a deschis un loc la fel de cool si hip, ce poarta numele de Ad Hoc Bistro . Si cum...

citeste toata cronica|19 Decembrie 2013


Acest loc este in urmatoarele colectii

Se incarca

Locuri promovate pe Metropotam

4 comentarii

Ad Hoc Bistro
Codrut
#1 -

recomandari :))

un local placut, intim si cu un meniu excelent; aici se termina insa aprecierile, urmeaza chelnerii care uita de avansul primit pentru o rezervare, incarca nejustificat nota, intr-un cuvant, de evitat.

Ad Hoc Bistro
Bogdan
#2 -

Corectitudine

Codruț,daca ai fi corect până la capăt ai spune că ți-ai primit banii a doua zi înapoi și că titul a fos doar o neînțelegere și atât, întodeauna există și varianta celeilalte părți :) în rest îți doresc pace și mulțumire în viață !

Ad Hoc Bistro
Oana
#3 -

Prima si ultima data

Am vizitat bistroul intr-o dupa-amiaza de sambata. Am stat in interior si localul era aproape gol. Doar chelnerii s-au perindat prin jurul nostru. Fiind un local unde am crezut ca suntem in siguranta, nu am fost cu ochii pe genti. Am servit masa, am achitat si in masina am sesizat lipsa telefonului mobil din geanta. Am incercat sa apelam numarul respectiv, dar era inchis. Ne-am intors sa vorbim cu chelnerii care s-au scuzat viguros si ne-au spus sa plecam, ca vine seful lor intr-o ora si se va uita pe inregistrarile camerelor de supraveghere si ne va spune ce s-a intamplat. Am hotarat totusi sa stam si am anuntat politia. In scurt timp a aparut si proprietarul. Ne-a spus ca nu exista inregistrari, camerele respective fiind doar modalitatea lui de a-si supraveghea angajatii live??? Pana sa vina politia a fost foarte dornic sa ne ajute, spunand ca e in interesul lui sa descopere daca unul din angajatii lui se ocupa cu asa ceva. Chiar el a fost victima unui furt de telefon cu scurt timp in urma. Odata ce au sosit agentii de politie, atitudinea lui s-a schimbat, fiind convins ca nu s-a intamplat in bistro disparitia telefonului mobil. Am continuat seara la sectia de politie dand declaratii. Cert este ca nu mai calcam pe acolo. Nu mi se pare normal nici sa fii furat ziua in amiaza mare in centrul orasului, nici faptul ca nu exista inregistrare a camerelor de supraveghere intr-un local unde e clar ca se fura din moment si proprietarul a fost furat. Nu as putea recomanda asa ceva.

Ad Hoc Bistro
Oana
#4 -

Comentariu nou

Ma gandesc macar sa nu mai pateasca si altcineva acelasi lucru.

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Preturi orientative (metodologie)

Zona Calea Victoriei (min/max)
  • Cafea: 7/10 lei
  • CocaCola/Pepsi: 6/10 lei
  • Bere: 7/15 lei
  • Sticla de vin: 70/130 lei
  • Hamburger: 28/31 lei
  • Masa in doi: 40/170 lei
Harta Ad Hoc Bistro

Unde iesim


Cei care au fost aici au fost si in:

Se incarca

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje