Locuri de Vacanta din Venetia, Italia

Daca mergeti la Venetia si ati bifat deja obiectivele clasice - Piata San Marco, Palatul Ducal, Podul Rialto - sau nu vreti neaparat sa le vedeti, ci mai degraba sa vedeti care e atmosfera orasului dincolo de zonele intesate de turisti, n-ar strica sa dati o tura prin zona universitara si prin fostul ghetou evreiesc. In zona Universitatii Ca' Foscari merita sa mergeti mai ales noaptea, daca vreti sa scapati de linistea care se asterne in restul orasului, pentru ca aceasta pare locul unde nu se doarme niciodata.

Iar in ghetou gasiti cateva cladiri vechi foarte diferite de palatele fastuoase pe care le vedeti in restul Venetiei, cinci sinagogi si cateva restaurante foarte bune si ceva mai ieftine decat cele din strazile cu vad turistic. Daca insa alegeti sa mergeti pe strada principala, catre atractiile principale, veti da si peste Institutul Roman de Cultura si Cercetare Umanistica, situat in Palazzo Correr, pe care il veti recunoaste cu usurinta dupa steag si dupa vitrinele aflate catre strada, unde este expusa arta romaneasca.

Articole despre Venetia

Venetia mai putin turistica

Venetia mai putin turistica

Daca mergeti la Venetia si ati bifat deja obiectivele clasice - Piata San Marco, Palatul Ducal, Podul Rialto - sau nu vreti neaparat sa le vedeti, ci mai degraba sa...

Liste de locuri, locatii si adrese din Venetia, Italia


Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera