Locuri de Vacanta din Valencia, Spania

Valencia a fost pentru mine una dintre cele mai scurte vacante (aproape 2 zile de mers prin oras). Dar nu stiu cum se face ca inca de cand am fost, in februarie, numai la orasul cu pricina imi sta gandul. Cine stie, poate tocmai pentru ca nu am avut suficient timp sa ma dumiresc la fata locului ce si cum. Desi, sincera sa fiu, nici un alt oras nu l-a putut detrona inca.

Imediat ce ajungi in Valencia afli ca, de fapt, gazduieste un alt oras, o capodopera arhitecturala care se cheama Orasul artelor si stiintelor, proiectata de celebrul Santiago Calatrava. Alcatuit din cinci constructii acvatico-spatiale, adapostind muzee, cinematograf si un oceanograf, Orasul artelor si Stiintelor e imaculat ziua si stralucitor noaptea, iar ca sa-l vizitezi pe indelete ai nevoie de minim 2 zile. Este situat foarte aproape de mare, imediat ce treci de Oceanografic se vede portul, iar de centru il despart cam 20 de minute cu autobuzul.

Articole despre Valencia

Valencia

Valencia

Valencia a fost pentru mine una dintre cele mai scurte vacante (aproape 2 zile de mers prin oras). Dar nu stiu cum se face ca inca de cand am fost, in februarie, numai la orasul cu pricina imi sta gandul. Cine stie, poate tocmai pentru ca nu am avut suficient timp sa ma dumiresc la fata locului ce si cum. Desi, sincera sa fiu, nici un alt oras nu l-a putut detrona inca... Imediat ce ajungi in Valencia afli ca, de fapt, gazduieste un alt oras, o capodopera arhitecturala care se cheama Orasul artelor si...

Liste de locuri, locatii si adrese din Valencia, Spania


Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera